Pe ce am mai dat banii la Sephora?

cumparaturi la Sephora produse de ingrijire

Ultimele două vizite la Sephora s-au soldat numai cu produse pentru îngrijire. Nimic de make-up, nimic cu pulverizator, nada, niente, nej! Sunt persoane care se uită la mine, inclusiv când nu sunt machiată, și-mi spun că sunt o norocoasă că am un ten curat, că nu am vergeturi, că mâinile mele sunt finuțe precum ale fetelor care au fost ținute în puf. Adevărul este că am grijă de mine. Îmi place să investesc mai mult în produse pentru îngrijire decât în produse pentru machiaj. Dau banii pe creme hidratante, creme exfoliante, geluri de curățare, măști, plasturi pentru puncte negre, seruri cu acid hialuronic și câte și mai câte alte astfel de produse.

Și, dincolo de îngrijirea de la exterior, am și un regim alimentar majoritar sănătos și îmi place și sportul, deci nu prea e vorba de noroc, ci de faptul că-s conștientă că trăiesc în acest corp. Câte vreme pot avea grijă de el nu mă sfiesc să o fac, indiferent de cât de mulți bani și cât de mult timp cheltuiesc în acest sens.

Iată produsele pe care le-am luat de la Sephora de curând:

masca pentru par si masca pentru picioare Sephora

masti pentru fata de la Sephora

1. Mască pentru păr cu cocos
2. Mască pentru păr cu unt de shea
3. Mască pentru picioare cu lavandă
4. Mască pentru față cu argilă albă
5. Mască pentru față cu argilă verde
6. Mască pentru față cu lotus

Plănuiam să cumpăr doar 4 dintre aceste produse, însă am ales alte două pentru că am prins o ofertă de tipul “Cumperi două produse Sephora și pe al treilea îl primești gratuit” (al treilea fiind considerat cel mai ieftin dintre ele).

Totodată, pentru că am avansat la nivelul Sephora Black, uneori am parte de mostre suplimentare sau de oferte private. De data aceasta am primit două mostre și două mini-produse. A fost pentru prima oară când am primit așa de multe chestii moka de la Sephora și chiar m-am bucurat. Se merită programul lor de fidelitate (și promit să-mi fac timp să scriu mai în detaliu despre asta).

mostre si mini produse Sephora

Cele două mostre cadou au fost:
1. Unt de corp pe bază de unt de shea (Super Supreme Body Butter)
2. Mască de față purificatoare și matifiantă pe bază de nămol, zinc și cupru

Cele două mini-produse cadou au fost:
1. Apă micelară demachiantă cu triplă acțiune
2. Sephora Rouje Cream Lipstick nuanța R23 Crush

Două săptămâni mai târziu am primit sms în legătură cu o reducere privată (probabil doar pentru membrii cardului de fidelitate Sephora Black) în valoare de 20% indiferent de valoarea cumpărăturilor. Și, dacă tot mă hotărâsem de curând să-mi iau o cremă pentru zona ochilor fix de la Sephora, mi-am zis că n-ar fi rău să profit de reducerea respectivă. Așa că am mers din nou în magazin.

Sephora Tratament hidratant pentru ochi pe baza de acid hialuronic foto1 instant anti fatigue eye moisturizer Hyaluronic acid booster

Sephora mostra crema de fata Instant moisture+ cream Hyaluronic acid booster

Sephora mostra jeleu hidratant pentru corp pe baza de aloe vera foto2

De data aceasta am plecat de acolo cu:
1. Tratament hidratant pentru ochi pe bază de acid hialuronic
2. mostră cremă de față din aceeași gamă cu tratamentul pentru ochi (cadou)
3. mostră jeleu hidratant pentru corp pe bază de aloe vera (cadou)

ioanaPRO linie delimitare fundita

Până în prezent nu am folosit niciunul dintre produsele de mai sus, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă în care o să testez tot felul de măști (pentru păr, față și picioare), creme și jeleu de corp, tratament pentru zona ochilor, ruj și apă micelară. Să tot am despre ce să scriu 😀 . Promit să revin cu impresii despre cât mai multe dintre ele. Sincer, am așteptări mari de la majoritatea produselor achiziționate. Pe unele (măștile de păr și măștile de față pe bază de argilă) am ales să le cumpăr pentru că le-am văzut la Koko, într-un material despre noutățile de la Sephora, și chiar m-au făcut extrem de curioasă, iar pe altele le-am achiziționat pentru că aveam nevoie de ele (tratamentul pentru zona ochilor, de exemplu).

Ne auzim curând cu păreri după utilizare. Până atunci să aveți grijă de voi! ♥

Cheers!

9 thoughts on “Pe ce am mai dat banii la Sephora?

  1. Azi merg și eu la Sephora și sigur se lasă cu gaură imensă în buget… că doar s-a lansat recent colecția Kate Von D, și parcă nu se cuvine să nu-mi iau eu nimic din colecția respectivă… Tu văd că îți faci provizii măricele cu reducerea ta, hmm mă faci să-mi doresc și eu cardul ăla cu reduceri multe (eu încă sunt la sephora white).

    1. O să ajungi imediat la Sephora Black. Nici nu îți dai seama ce repede bifezi 4 zile de cumpărături. Uite, aș recomanda să nu iei azi toate produsele pe care le vrei, să lași o achiziție pentru mâine sau pentru altă zi, astfel încât să ai mai multe zile de cumpărături și să fii cu un pas mai aproape de nivelul Black 😀 . Avansarea nu e condiționată de suma cheltuită, câtă vreme ai 4 zile diferite de cumpărături.

      Eu am testat un ruj roz Kat Von D ultima oară când am fost în magazin, însă simțeam că îmi usucă foarte mult buzele, că mi le strânge ca atunci când se strânge masca de față pe ten, așa că l-am șters de pe buze înainte să plec din magazin. Uneori știu că diferă în funcție de nuanță și sper să nu fie la fel cu toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *