Mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora (review)

Masca pentru par cu unt de shea de la Sephora

Pe la începutul acestui an scriam review-ul unei măști de păr Sephora cu cocos (aici), iar acum revin cu impresii după utilizarea unui produs similar. De data aceasta este vorba de o mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora. Ce e special la aceste măști de m-au convins să le cumpăr? Sunt măști pentru utilizare în timpul nopții 😀 .

Pentru mine, când au fost lansate a fost pentru prima oară când am auzit de astfel de măști de păr. Ele sunt ambalate individual, fiind pentru o singură utilizare. Produsul în sine e format din două zone care se desfac separat – una cu masca de păr propriu-zisă (de tip cremă) și altă zonă cu o cască de păr moale (ca din bumbac sau șervețel).

Masca pentru par cu unt de shea de la Sephora review

Cum se folosește această mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora?
1. Înainte de culcare aplicăm masca-tratament pe toată lungimea părului uscat, insistând asupra vârfurilor.
2. Punem apoi casca de păr și lăsăm produsul să acționeze în timpul nopții.
3. Dimineața clătim bine părul și, dacă este necesar, îl și spălăm.

Tratamentul de tip cremă este suficient de gros încât să nu curgă de pe păr, ba chiar firele de păr absorb o mare cantitate din acesta. Astfel, în momentul în care punem casca pe păr, nu există riscul ca produsul să curgă și să fie messy. Casca are însă rolul de a ține părul într-un mediu cât de cât cald și de a proteja perna de produsul pe care l-am întins pe păr, ca să nu o murdărim.

Când am folosit prima astfel de mască pentru păr îmi făceam griji că nu va sta casca pe cap și că dimineața o să mă trezesc și o să descopăr totul vraiște. Și mă stresam și ca nu cumva să existe posibilitatea să mă strângă acea cască și să nu o suport. Dacă vă trec prin minte aceleași griji, să știți să renunțați la ele. Totul e cât se poate de în regulă. Casca e făcută în așa fel încât să fie lejeră și să dormim liniștite, totodată materialul din care e produsă ajutându-ne să nu o pierdem (nu alunecă de pe păr, stă la locul ei până când ne trezim 😀 ).

Ce este special la această mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora?
• este îmbogățită cu extract de shea de origine naturală;
• miroase super bine! (personal îmi place mai mult decât cea cu cocos);
• previne ruperea părului prin faptul că îl hrănește în profunzime și îl face mai puternic;
• previne despicarea vârfurilor datorită ingredientelor hrănitoare;
• se recomandă persoanelor care își doresc păr mai puternic, restructurat de la rădăcină până la vârfuri;
• este ușor de folosit.

Masca pentru par cu unt de shea de la Sephora informatii de pe ambalaj

Denumirea originală, cea de pe ambalaj, care circulă pe internet (în cazul în care vreți să căutați mai multe review-uri) este SEPHORA Shea hair sleeping mask – Invigorating & Anti-breakage, putând fi vizibilă și în fotografiile făcute de mine. Produsul este pentru o singură utilizare, având 30ml, iar prețul cred că a fost 18 lei, nu-mi mai aduc aminte exact. Mi se pare totuși decent pentru un astfel de produs.

Care e impresia mea după utilizarea acestui produs de îngrijire a părului? Sunt suficient de mulțumită de rezultate încât să-l cumpăr din nou? Ei bine, rezultate se văd, părul fiind fericit de investiția pe care am făcut-o. Probabil dacă aș folosi această mască pentru păr o dată pe săptămână sau măcar de două ori pe lună atunci rezultatele ar fi mult mai bune. Practic orice produs trebuie aplicat constant pentru a ne bucura de beneficiile lui. Dar eu, în cazul de față, oricât de cucerită am fost de produs, tind să cred că nu îl voi cumpăra din nou. La un calcul atent, pot să-mi iau un tratament profesional pentru păr în valoare de 100 de lei decât să-mi cumpăr 5 măști de păr precum cea cu unt de shea pe care am folosit-o acum. E interesant de încercat un astfel de produs, o mască pentru păr de utilizat în timpul nopții, fiind o altfel de experiență pe partea de îngrijire a părului. Însă personal nu aș face din asta un obicei.

Pe scurt – recomand să încercați această mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora, că e o experiență nouă și interesantă. Personal, însă, nu cred că voi mai cumpăra un astfel de produs. It was fun while it lasted, dar acum aștept cu drag noi lansări ale brand-ului Sephora ca să testez și alte experiențe. De fel sunt deschisă să încerc chestii noi, având astfel posibilitatea să descopăr produse grozave.

Dacă sunteți interesate de întreaga gamă de măști de păr pentru noapte, să știți că în afară de cele cu cocos și unt de shea despre care am scris eu… mai există și cu acai și trandafir, fiecare sortiment fiind dedicat anumitor probleme ale părului.

Lots of hugs, my ladies!

One thought on “Mască pentru păr cu unt de shea de la Sephora (review)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *