Review mască pentru picioare de la Sephora (cu lavandă)

review mască pentru picioare de la Sephora cu lavandă

Chiar în momentul acesta am masca cu lavandă pe picioare și m-am gândit că e o experiență despre care se merită să scriu. Știam de acest produs de multă vreme pentru că îl văzusem în magazine, însă nu mă tentase să-l cumpăr. I don’t know why. În situația aceasta vă întrebați probabil cum de am ajuns totuși să cumpăr această mască pentru picioare de la Sephora.

Am văzut pe net că aveau o campanie de tipul “alegi 3 produse Sephora și plătești doar două”. Și, cum oricum voiam să merg să cumpăr 4 chestii, am mai ales încă două care să fie gratuite. Mă bucur când sunt atentă la astfel de promoții pentru că am ocazia să scutesc niște bani și chiar să prind curaj să încerc unele produse. Ei bine, unul dintre chestiile pe care nu le-am plătit a constat fix în această mască pentru picioare de la Sephora despre care vă scriu astăzi. Și simt deja că a fost o idee bună să aleg acest produs 😀 .

mască pentru picioare de la Sephora cu lavanda foto2

Acum, că ați aflat cum am ajuns să cumpăr produsul, să vă spun care e treaba cu el. Este o mască pentru picioare de tip șosete (sock mask), având în interior o cremă intens hidratantă. Practic, dacă n-ar fi o mască de tip șosete nu îmi imaginez cum altfel aș putea să stau cu masca pe picioare, că ar însemna să stau cu ele în aer timp de 20 de minute :)).

Am desfăcut ambalajul simpatic și am găsit în interior două șosete prinse între ele, având o linie delimitată de unde a trebuit să le desfac, exact ca în imaginea de mai jos.

mască pentru picioare de la Sephora cu lavanda foto4

Practic locul cu linia delimitată este spațiul pe unde am băgat piciorușele :D. Șosetele au inclusiv niște mici etichete marcate cu L (left/stânga) și R (right/dreapta). Aceste etichete sunt autoadezive, adică după ce mi-am pus șosetele am desfăcut micile etichete, am rotit acele capete în jurul picioarelor și le-am lipit astfel încât șosetele să fie cât mai bine fixate.

mască pentru picioare de la Sephora cu lavanda foto5

mască pentru picioare de la Sephora cu lavanda foto6

mască pentru picioare de la Sephora cu lavanda foto7

Se recomandă să nu facem mișcare în cele 20 de minute cât trebuie să ținem șosetele, ca nu cumva să alunecăm și, Doamne ferește, să ne lovim de ceva prin casă. Din acest motiv eu am ales să umplu aceste 20 de minute scriind acest review ^_^. Și, uitându-mă la ceas, îmi dau seama că tocmai au trecut fix 20 de minute, așa că fac o mică pauză pentru a le da jos și continui apoi cu impresiile despre această mască pentru picioare de la Sephora. Be right back…

ioanaPRO linie delimitare fundita

Awesome feeling ♥.

Deci, unde rămăsesem… Da, la ce avem de făcut după ce trec cele 20 de minute. Evident, primul lucru este să dăm jos șosetele. Apoi observăm că masca pentru picioare are o textură ca a laptelui pentru corp și din loc în loc nu a intrat complet în piele. Pe ambalajul produsului scrie că după îndepărtarea șosetelor trebuie să masăm eventualul exces de produs. Eu am masat și a fost o senzație plăcută, masca având o consistență ușoară, non-grasă. Tot pe ambalaj scrie că după masarea excesului de produs nu este nevoie de clătire cu apă. Însă eu am simțit totuși că nu a intrat în piele tot produsul (poate pentru că am tălpile micuțe), așa că le-am șters ulterior cu șervețele cosmetice (cele care se găsesc la cutie).

Această mască pentru picioare de la Sephora se găsește în două variante: lavandă și migdale. Eu îmi doream să cumpăr sortimentul cu migdale, nefiind o adeptă a mirosului de lavandă, dar n-am avut noroc să găsesc acel sortiment pe stoc. Deși am cumpărat produsul cu lavandă, m-am bucurat să descopăr că nu are un miros puternic, ci este destul de delicat.

Cum îmi simt picioarele după utilizarea măștii? E o experiență grozavă, așa cum am scris și mai sus. Tălpile îmi sunt relaxate, ca și cum tocmai mi-ar fi făcut cineva un mic masaj. Și se simte și o senzație răcoritoare, ceea ce face relaxarea să fie mai de durată. Totodată am observat și faptul că această mască pentru picioare de la Sephora hidratează foarte bine. Avantajele pe care le-am obținut folosind acest produs mă determină să afirm că voi continua să-l recumpăr. La cum îmi simt picioarele în acest moment cred că o să folosesc o mască pe lună și mai cred și că o să cumpăr câteva și pentru mama, să o răsfăț și pe ea.

Totodată, mai cred că este un cadou potrivit, un tip de răsfăț de încercat cu prietenele, cu mamele și chiar și cu soacrele noastre. Să stăm împreună la o cafea, cu piciorușele în șosetele cu mască pentru picioare de la Sephora.

O astfel de mască are în prezent prețul de 18 lei, este inspirată din ritualurile asiatice de îngrijire și e fabricată în Korea. O să vreau să o încerc și pe cea cu migdale, că sunt extrem de curioasă dacă are aceleași efecte.

Dați-mi voie să menționez și faptul că masca aceasta pentru picioare mi se pare a fi PERFECTĂ după o zi lungă și obositoare. Chiar ajută la relaxarea picioarelor. You have to try it!

One thought on “Review mască pentru picioare de la Sephora (cu lavandă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *