Mască regeneratoare cu ulei de argan organic de la Douglas [review]

Douglas Naturals mască regeneratoare cu ulei de argan organic (produse bio pentru îngrijire)

Cred că am mai scris faptul că nu sunt tocmai o împătimită a produselor de la Douglas. Ei bine, masca de față despre care voi scrie astăzi a fost o achiziție de moment, oarecum impulsivă, fiind în magazin cu o prietenă care voia ceva anume de la Douglas. Dacă tot m-am plimbat puțin printre rafturi, am plecat și eu de acolo cu două produse: un pliculeț cu mască regeneratoare cu ulei de argan organic și un invisibobble original.

Astăzi, acum, sunt cu masca pe față. Mi-am cam făcut un obicei din a scrie păreri despre produse chiar în timp ce le folosesc (if possible), ceea ce e bine, că părerile sunt cât se poate de proaspete și de autentice.

Care sunt primele detalii pe care vi le pot spune despre această mască regeneratoare cu ulei de argan organic de la Douglas înainte să o dau jos de pe față?

1. Pliculețul ajunge pentru două utilizări. Eu sunt genul care folosește o singură dată produsele de tip pliculeț, însă pe aceasta cred că o voi folosi de două ori, la distanță de o săptămână.
2. Expiră la 2 luni de la deschidere (dar sunt convinsă că nicio persoană nu e atât de crazy și de dezorganizată încât să deschidă un plic cu mască de față și să-l folosească peste câteva luni).
3. Când am desfăcut pliculețul mă temeam că masca va avea o culoare dubioasă, fiind un produs vegan (conform ambalajului), însă m-am bucurat să descopăr o cremă alb imaculată.

Douglas Naturals regenerating mask with organic argan oil (bio beauty products)

4. În timp ce o întindeam pe ten cu o pensulă am observat că este asemănătoare cu o cremă hidratantă de față, cu textură lejeră.
5. Inițial am crezut că nu are parfum, însă după ce am aplicat-o pe toată fața am început să simt că miroase oarecum a prăjiturele sau a uleiuri volatile dulci. Un miros interesant, dar cam prea dulce pentru mine.
6. Când mi-am dat seama că miroase mai degrabă ca o mască pentru păr, m-am panicat puțin, crezând că tocmai mi-am pus pe față o mască pentru păr. Practic pe ambalaj nu scrie dacă e “face mask” sau “hair mask”, nici în titlul de pe fața plicului, dar nici la detaliile de pe verso. Le dau o bilă neagră celor de la Douglas pentru lipsa detaliilor care ar trebui să fie pe ambalaj. Am intrat cât de repede am putut pe site-ul lor, pentru a căuta produsul și a citi dacă este o mască pentru față sau una pentru păr. Am găsit că este pentru față și m-am liniștit.

7. Costă 11 lei plicul ce conține 10ml și 45 de lei tubul ce conține 45ml de mască regeneratoare cu ulei de argan organic.
8. Conform descrierii de pe site, este un produs vegan, fără parabeni, fără coloranți, fără parfumanți sintetici (produsul fiind parfumat cu uleiuri eterice). Cele două ingrediente principale ale acestui produs sunt pudra de migdale și uleiul bio de argan, acestea având efecte antioxidante și antibacteriene.

pret Douglas Naturals regenerating mask with organic argan oil

ioanaPRO linie delimitare fundita

În timp ce scriam rândurile de mai sus am făcut o mică pauză pentru a îndepărta masca de pe față. Vreți să știți impresiile după utilizare despre această mască regeneratoare cu ulei de argan organic de la Douglas?

1. O parte din mască, având textura unei creme de față, a intrat în piele hidratând-o în profunzime. Mi-am amintit că am mai avut cândva o mască de față similară și că aceea nu trebuia spălată de pe ten, ci după 15 minute trebuia îndepărtat excesul (adică restul de produs, cel care n-a intrat în piele) cu șervețele cosmetice. Însă masca asta de la Douglas nu are niciun fel de instrucțiuni în acest sens, nici pe ambalaj și nici pe site. Nu știm dacă se recomandă să o ținem 5 minute sau 15 minute, dacă trebuie îndepărtată cu apă sau cu șervețele cosmetice, nu știm nimic. Iată, mi-am amintit de ce nu-mi place să fac cumpărături de la Douglas, pentru că sunt slab pregătiți și nu-și dau silința nici în privința ambalajelor produselor, dar nici în ce privește informațiile de pe site-ul Douglas.ro. Până la urmă eu am ales să o îndepărtez după 15 minute cu apă rece. Se curăță mai greu decât alte măști, fiind ca o cremă hidratantă cu uleiuri în compoziție.

2. Parfumul uleiurilor din compoziție nu mi s-a mai părut la fel de simpatic pe parcursul celor 15 minute cât am ținut masca pe ten. Pentru preferințele mele a fost prea dulce, ca și cum aș fi folosit uleiuri aromatice pentru parfumarea unei camere și aș fi scăpat un pic cam prea multe picături.

3. Efectele măștii, însă, sunt lăudabile. După ce am spălat masca de pe față, tenul a rămas hidratat și foarte fin.

ioanaPRO linie delimitare fundita

Concluzia mea este că această mască regeneratoare cu ulei de argan organic este un produs care face ce promite, adică regenerează tenul și chiar se simte că are uleiuri în compoziție, lăsându-l fin la atingere. Însă nu-mi place textura și nu-mi place nici aroma dulce. Consider că există și alte măști care își fac efectul, dar care au o textură mai puțin grasă și care miros mai bine. O fi un produs vegan și fără parabeni, însă nu m-a cucerit suficient încât să-mi doresc să îl cumpăr din nou. Desigur, suntem oameni diferiți și putem avea păreri diferite. Dacă vreți să încercați acest produs, recomand să nu luați tubul de 45ml, ci să testați mai întâi pliculețul, așa cum am făcut și eu. Dacă nu vă place nici vouă, măcar știți că ați luat versiunea cea mai mică, pentru una sau două utilizări.

2 thoughts on “Mască regeneratoare cu ulei de argan organic de la Douglas [review]

  1. Mi se pare lipsa de respect fata de clienti din partea lor, sa nu scrie la ce foloseste produsul respectiv, instructiuni de folosire si alte detalii necesare. Desi, cand am inceput sa citesc articolul, fractiune de secunda, mi-am zis : il vreau, acum spun ca nu il mai vreau :)) Dar vreau invisibobble despre care am aflat tot acum (nu stiam ce este). De asta vara, din cauza caniculei, am ramas cu obiceiul de a tine parul strans, acasa.

    1. Și eu cam am obiceiul să țin părul strâns când sunt pe acasă și știu că nu e un obicei sănătos. Mă bucur totuși că acum am un invisibobble, care strânge părul la fel de bine precum un elastec clasic, însă nu pune atâta presiune pe el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *