Masca de față Sephora cu argilă albastră ► detoxifierea și oxigenarea tenului

Tocmai am primit un SMS cu oferta curentă de la Sephora (pentru că sunt posesor de card Sephora Black și am bifat să primesc ofertele) și mi-am amintit că n-am mai scris de multicel timp despre un produs cumpărat de la ei, în ciuda faptului că numărul achizițiilor e în continuă creștere. Pe de o parte mă bucur de banii cheltuiți la Sephora, că în mare îmi iau produse de care simt că am nevoie, mai mult pentru îngrijire. Dacă e să am vreun regret, acela e pe segmentul de produse de machiaj, pentru că la capitolul acesta am deja mult mai multe decât mi-ar trebui și cumpăr în continuare ca nebuna. Unele sclipesc așa de frumos pe rafturi încât parcă le aud cum îmi spun să le cumpăr :)). Să ne întoarcem totuși la motivul pentru care mi-am făcut azi timp să scriu pe blog, anume masca de față Sephora cu argilă albastră.

Masca de față Sephora cu argilă albastră review

Masca de față Sephora cu argilă albastră oxigenare ten

Am mai scris eu în trecut despre alte trei măști cu argilă de la Sephora, semn că am făcut o pasiune pentru ele. Am încercat variantele cu argilă albă, argilă verde și argilă galbenă, iar acum i-a venit rândul celei albastre 😀 . Sunt hotărâtă însă ca pe viitor să îmi cumpăr și altele. Alte culori, adică, pentru că fiecare culoare în parte este un sortiment diferit de mască de față și acționează diferit. Ba chiar am văzut că și texturile lor sunt diferite.

Masca de față Sephora cu argilă albastră e minunată pentru că vine într-un ambalaj mic și practic. Personal îmi place să cumpăr produse de îngrijire cât mai micuțe, ca să pot vedea dacă mi se potrivesc. Cea mai mare risipă mi se pare că e cumpărarea de produse la gramaj maaare și descoperirea că ele nu sunt ce trebuie (nu ni se potrivesc / nu fac echipă bună cu pielea noastră, părul nostru ș.a.m.d.). Masca aceasta vine însă într-un pachet mic, de 35ml, cam cât o jumătate de tub clasic de mască de față. Pe ambalajul ei scrie că este pentru 4 utilizări, dar cantitatea de mască e suficient de generoasă încât să ajungă pentru vreo 10 utilizări. Trust me, sunt la a patra deja 😀 , vă zic din experiență.

Masca de față Sephora cu argilă albastră pareri

Pe ambalajul ei mai scrie că e concepută pentru detoxifierea și oxigenarea tenului. Sunt chestiile astea adevărate? Eu aș zice că sunt, iar explicația stă în faptul că masca are niște chestii ușor abrazive în compoziție, care-s bucățele mici de alge, astfel că tenul este curățat în profunzime și se oxigenează mai ușor. În privința detoxifierii lucrurile sunt chiar mai simple, ori cel puțin așa le percep eu, anume că atât argila, care e ingredientul de bază al acestei măști faciale, cât și algele marine, care au rol exfoliant, sunt ingrediente des întâlnite în produsele pentru detoxifierea tenului.

Cum e produsul în sine și experiența utilizării? Încă de prima oară când am aplicat pe ten masca de față Sephora cu argilă albastră am observat că are miros plăcut, oarecum fresh, iar compoziția cremoasă e hidratantă și non-grasă deopotrivă. O consider ideală pentru persoanele ca mine, cu ten mixt, dar și pentru persoanele cu ten gras ori ten acneic. În sinea ei poate fi utilizată pe toate tipurile de ten, însă datorită texturii non-grase și a algelor cu rol exfoliant aș zice că e mai degrabă potrivită pentru ten mixt, gras ori acneic.

Masca de față Sephora cu argilă albastră review ioanaPRO

Masca de față Sephora cu argilă albastră detoxifiere si oxigenare ten

Eu o aplic cam de două ori pe săptămână (dimineața) și încerc pe cât posibil să fie zile în care nu mă machiez. E o regulă generală de-a mea, adică în zilele în care aplic mască de față să las ulterior tenul să respire liniștit pe tot parcursul zilei. Iau în serios îngrijirea tenului și sper să-l am frumos pentru cât mai mulți ani. Până la urmă cred că fiecare dintre noi își dorește asta :D.

Ce ar mai fi de zis despre masca de față Sephora cu argilă albastră? Prețul ei este de 29 de lei (a fost 27 de lei, apoi a devenit 29, iar între timp sper să nu se fi scumpit din nou). Îmi amintesc că într-o zi n-am găsit-o la raft, nu mai știu exact dacă fix pe aceasta cu argilă albastră sau una din cele cumpărate anterior, dar știu sigur că nicio mască din asta cu argilă nu era expusă în magazin. Și am întrebat de aceste măști, iar un angajat mi-a adus o cutie plină și m-a lăsat să-mi aleg ce culoare vreau, că erau toate amestecate acolo. Cred că reorganizau chestiile în locația respectivă, altfel nu-mi explic de ce le-ar fi scos de la raft. Menționez lucrurile astea în ideea în care ajungeți în magazin și vă doriți masca de față cu argilă albastră sau oricare dintre celelalte sortimente și, cine știe, poate nu le găsiți. Întrebați neapărat un angajat Sephora și poate se rezolvă. Fingers crossed! 😀

Masca de față Sephora cu argilă albastră

Per total pot spune liniștită că masca asta de față e chiar minunată. Mi-am mai luat una între timp. Deci asta cu argilă albastră e singura pe care am luat-o în dublu exemplar până acum, semn că sunt mulțumită de ea. Hrănește bine tenul și totodată îl curăță bine datorită bucăților mici de alge cu rol exfoliant. V-o recomand cu drag.

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *