Prima mea paletă magnetică pentru farduri

Melkior Professional paletă magnetică pentru farduri pensula blending 14139 fard verde mat

Am zis de câteva ori că nu-mi mai cumpăr decât chestii de care chiar am nevoie, așa că situația cu paleta magnetică a fost una pe care am gândit-o de nu-știu-câte-ori. Să-mi iau paletă magnetică pentru farduri? Sau să nu-mi iau? Credeam inițial că e doar un moft, așa că am amânat achiziționarea ei. Până când mi-am dat seama că fardurile în cutii individuale îmi ocupă mult spațiu în portfard și pierd timp când folosesc vreo 4 nuanțe pentru un machiaj, fiindu-mi mult mai la îndemână dacă le-aș avea pe toate în același loc. Așa am ajuns la concluzia că ar trebui să-mi cumpăr o paletă magnetică pentru farduri.

Când am avut drum în AFI Palace Cotroceni pentru ședința de epilare definitivă de la Nomasvello am decis să trec și pe la magazinul Melkior. Îmi plac paletele magnetice de la ei, le știam de la alte vizite în magazin, așa că am ajuns acolo și am știut exact ceea ce vreau – paleta magnetică de 12. Există trei opțiuni: de 6, de 12 și de 24. Prima am decis că e prea mică, iar cea de 24 prea mare pentru mine.

Melkior paletă magnetică pentru farduri foto1

Melkior paletă magnetică pentru farduri foto2

Această paletă magnetică pentru farduri, în care încap 12 rezerve de fard, a costat 57 de lei. Însă știu că există și opțiunea de a o primi cadou, atunci când achiziționăm cele 12 farduri pe care să le punem în ea.

A avut pe ea și o folie care s-a desprins foarte ușor. Îmi place că este neagră și simplă. Are scris pe ea doar numele brand-ului (Melkior Professional, în dreapta jos) și “My favorites” (fiind un îndemn pentru noi, pentru a ne alege exact nuanțele favorite de fard).

La aceeași mini-sesiune de cumpărături am mai cumpărat și rezerva de fard verde mat – nuanța Tropical Green (mi-a plăcut foarte mult când am văzut-o în paleta pentru ochi căprui). A costat 17 lei, acesta fiind prețul pentru orice rezervă de fard mat Melkior Professional. Încă nu am folosit acest fard în niciun machiaj, dar n-am rezistat tentației de a nu-l testa cu degetul 😀 .

fard verde mat Tropical Green Melkior Professional foto1

fard verde mat Tropical Green Melkior Professional foto2

fard verde mat Tropical Green Melkior Professional foto3

fard verde mat Tropical Green Melkior Professional foto4

Cu ocazia acestei vizite în magazin am întrebat și de cardul Melkior. Mi s-a spus că îl primesc gratuit dacă achiziționez produse de peste 100 de lei, iar avantajul acestui card constă într-o reducere de 10% la toate cumpărăturile pe care le voi face pe viitor. L-am vrut. Am o adevărată colecție de carduri de la magazinele preferate (despre cel de la Sephora am scris aici). Dar trebuia să mai cumpăr ceva ca să am cumpărăturile de peste 100 de lei pe același bon, așa că mi-am ales pensula nr 14139. E o pensulă mică pentru blending, din păr sintetic. A costat 35 de lei.

pensula mica pentru blending par sintetic 14139 Melkior

Melkior paletă magnetică pentru farduri foto3

card Melkior

card Melkior verso

Produsele pe care le-am cumpărat pot fi achiziționate și online:
paletă magnetică pentru fardurirezervă fard mat Tropical Greenpensulă 14139

Mă bucur că în sfârșit mi-am luat paleta magnetică pentru farduri și am putut să-mi organizez deja 6 rezerve de fard în ea. Pentru poze l-am folosit doar pe cel verde pentru că doar el a fost cumpărat acum. Însă într-un material viitor o să le vedeți cu siguranță și pe celelalte pe care le am 😀 .

Cheers!

3 thoughts on “Prima mea paletă magnetică pentru farduri

  1. Eu am trusa magnetică pentru 6 rezerve. La început îmi plăceau foarte mult dar adevărul este că acum nu prea mă mai încântă fardurile lor, sunt destul de prăfoase și pătează… sper să le mai schimbe ceva pe viitor!

    1. Și mie mi se păreau prăfoase, dar de când folosesc bază pentru fard nu mai am nicio problemă 😀 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *