Masca de față Sephora cu argilă galbenă – ten sănătos, revitalizat și tonifiat

În ultimii ani am devenit dependentă de măști de față. Mă bucură faptul că mi-am făcut un obicei din a-mi răsfăța tenul de două ori pe săptămână cu un astfel de produs, cu atât mai mult cu cât efectele sunt vizibile, mai ales pe termen lung. Tenul meu e mai frumos și mai sănătos cu trecerea timpului, chiar dacă în mod normal cu timpul ar trebui să își piardă din luminozitate, elasticitate, fermitate, hidratare și alte astfel de proprietăți. Dar el chiar arată bine, fapt care mă bucură și totodată mi-e drag să scriu despre produsele de îngrijire pe care le folosesc. Dacă pe unele dintre ele le veți folosi și voi și veți fi mulțumite de ele pe termen lung, pentru mine chiar e o bucurie. Știu că și eu încerc anumite produse când le văd la unele bloggerițe și chiar le scriu atunci când descopăr produse bune prin intermediul lor. Materialul de azi, așa cum v-ați dat seama și din titlu :D, este despre masca de față Sephora cu argilă galbenăSephora Yellow Clay Mask.

masca de fata Sephora cu argila galbena

Am cam făcut o pasiune pentru măștile de față pe bază de argilă de la Sephora, aceasta fiind a treia pe care o folosesc. Prima a fost cea cu argilă verde (am scris aici), iar a doua cea cu argilă albă (review aici). E evident faptul că am fost mulțumită de ele, altfel nu ajungeam să o am și pe aceasta, cu argilă galbenă. De reținut un detaliu important – fiecare culoare a acestor măști este pentru un anumit tip de îngrijire. De exemplu masca de față Sephora cu argilă albă este pentru hidratare, cea cu argilă verde este pentru reglarea secreției de sebum și are în ea și particule abrazive, iar aceasta galbenă este pentru revitalizare și tonifiere. Mai sunt și alte culori, le puteți verifica pe site-ul Sephora sau în magazinele lor.

Inițial nu credeam că am nevoie de o mască pentru revitalizare și tonifiere la 27 de ani, fiind o vârstă la care tenul încă e în parametri normali, arată ok și per total sunt mulțumită de el. Dar mi-am cumpărat masca de față Sephora cu argilă galbenă din dorința de a testa și alte culori ale acestui produs. Am folosit-o de 4 ori până acum și deja se văd rezultate, ba chiar sunt atât de mulțumită de cum arată tenul meu după fiecare utilizare încât pot afirma că această mască tocmai a intrat în topul celor mai bune măști pe care mi le-am cumpărat vreodată. Yup! Is that good!

masca de fata Sephora cu argila galbena review

Conform informațiilor de pe ambalaj, masca de față Sephora Yellow Clay este îmbogățită cu argilă galbenă și extract de ginseng de origine naturală. Ea este concepută pentru a revigora și tonifia vizibil pielea, tenul având un aspect mai sănătos, mai ferm și mai tânăr cu fiecare utilizare. Mai sus am menționat că la doar 27 de ani ai mei nu credeam că am nevoie de o astfel de mască, achiziționând-o mai mult de dragul de a testa cât mai multe sortimente ale măștilor de față Sephora pe bază de argilă. Dar folosind-o am fost suficient de mulțumită de rezultatele ei încât să îmi fie drag să o recomand și aici, pe blog.

Până acum, la momentul scrierii acestui material, am folosit de 4 ori masca de față Sephora cu argilă galbenă. O aplic de două ori pe săptămână, pentru că așa e recomandat și pe ambalaj. O chestie interesantă e faptul că aceste măști au ambalaje practice pe care scrie că produsul ajunge pentru 4 utilizări, dar el ajunge de fapt pentru vreo 10 utilizări. Trust me! Și nu fac economie, pun suficient produs pe față de fiecare dată, să mă asigur că tenul meu trage toate ingredientele de care are nevoie din masca aceasta. Judecând după cum arată pielea după ce spăl masca de pe față, concluzia e că am făcut o alegere chiar bună cu acest produs.

Sephora Yellow Clay Mask

Sephora Yellow Clay Mask info

Sincer, la prima utilizare nu eram mulțumită de culoare, nu înțelegeam de ce ar alege producătorii să facă o mască de față galbenă. Dar după ce am folosit-o de câteva ori și am văzut efectele ei, culoarea a fost ultima chestie care m-a mai interesat 😀 . Mă bucur că în afară de culoare nu m-am mai împiedicat și de alt detaliu al ei. Textura e ok, hrănitoare, dar nu grasă. Parfumul e și el ok, finuț, în cantitate mică. Și un alt detaliu important e că printre ingrediente se află și unt de shea, care hrănește pielea și o face mai fermă.

În ce privește modul de utilizare, masca de față Sephora cu argilă galbenă este pe modelul clasic. Adică se aplică pe tenul curat (preferabil spălat cu gel de curățare sau cu exfoliant), se așteaptă 15 minute, iar apoi se clătește cu apă călduță. Personal, eu clătesc masca de față cu apă rece în anotimpul cald, iar cu apă călduță în anotimpul rece. Practic iarna chiar nu suport să-mi spăl tenul cu apă rece, că e sloi :)), simt că îngheț cu totul.

Prețul unei astfel de măști de față este de 27-30 de lei. La lansare parcă toate măștile din gama cu argilă costau 27 de lei, iar apoi am văzut că erau mai scumpe puțin, 29-30 de lei, însă în parametri rezonabili. O mască are 35ml și ajunge cam pentru 10 utilizări.

Cam acestea sunt informațiile pe care vi le pot da despre masca de față Sephora cu argilă galbenă. Sper că n-am uitat nimic, dar dacă e vreun aspect care vă interesează și simțiți că n-ați găsit răspunsul în acest articol, vă aștept cu drag întrebările mai jos, în secțiunea de comentarii 😀 .

Lots of hugs, my ladies!

Sephora Yellow Clay Mask review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *