Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale

L-am dat gata și pe acesta! 😀 A fost, de fapt, un produs în variantă mini, un tub de doar 20ml, cât să simt că mă răsfăț un pic. Din perspectiva mea, astea sunt micile bucurii ale vieții, produsele și experiențele care aparent n-au o importanță prea mare, dar care reușesc să ne facă să ne simțim bine la finalul unei zile (sau în orice alt moment al zilei în care le folosim). Fiind o iubitoare a brand-ului Moroccanoil, m-am bucurat când o prietenă de-a mea mi-a dat mini produsul despre care scriu azi – souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale. Iar acum, că l-am folosit pentru ultima oară, m-am gândit să prelungesc experiența prin rândurile astea, vorbind despre produs și avându-l aici, în arhiva blogului, pentru mulți mulți ani. Aș fi putut zice “pentru totdeauna”, dar nimic pe lumea asta nu durează o eternitate.

Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale

Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale este un produs pentru îngrijirea corpului, un fel de cremă cu textură lejeră. Ingredientele de bază sunt uleiul de argan și untul de shea, astfel că în ciuda texturii lejere produsul are capacitatea de a hidrata foarte bine. Totodată, spre bucuria mea, e genul care se absoarbe rapid și în profunzime, astfel că nu rămâne senzația de gras la suprafață. Pielea rămâne netedă, dar hidratată. Și fără parabeni 😀 , pentru cine dorea să știe și informația aceasta, căci știu multe persoane interesate de astfel de detalii.

Pe site-ul brand-ului am găsit scris că acest produs satisface instantaneu simțurile. Tind să fiu de acord cu ei. Pe mine, cel puțin, produsul acesta chiar m-a mulțumit. Pe de altă parte, însă, am avut de-a lungul timpului și produse care mi-au plăcut mai mult decât acesta, în ceea ce privește segmentul de îngrijire a corpului. Asta e, na, nu pot să mint :)).

Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale are un alt avantaj pentru persoanele care cunosc brand-ul și sunt familiarizate cu aroma produselor profesionale pentru păr de la ei. Așa cum îi zice și numele, răsfățul acesta pentru corp e parfumat cu mix-ul original de arome al brand-ului, adică are acea aromă inconfundabilă de argan plus încă ceva dulceag. Este, fără niciun dubiu, o combinație bună.

Prețul, pe de altă parte, nu e chiar prietenos. Un Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale, în varianta normală (de cumpărat adică, nu versiune mini), are 190ml și costă aproximativ 230 de lei. Însă vorbim totuși de un brand premium, ba chiar unul dintre cele mai bune brand-uri cu produse profesionale pentru îngrijirea părului, care ulterior și-a extins gama de produse și cu unele pentru îngrijirea corpului.

Souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale ingrijirea corpului

Acum, sinceră să fiu, chiar dacă îmi place acest souffle pentru corp Moroccanoil Fragrance Originale, tot sunt tentată să aflu și cum sunt celelalte două sortimente – Fleur de Rose și Fleur d’Oranger. Mi-am făcut temele 😀 , am stalk-uit site-ul brand-ului de nici nu vă dați seama :)). Mai ales că știu de ceva vreme de produsele pentru corp ale brand-ului Moroccanoil, că am testat în trecut și crema de mâini tot din gama Fragrance Originale. Și, desigur, în calitate de mare pasionată de ceea ce înseamnă îngrijirea părului, am folosit și câteva produse profesionale din categoria asta, ba chiar am și scris despre un șampon și o mască Moroccanoil.

Ce cred eu despre souffle-ul de corp, acum, că l-am folosit de câteva ori și știu cum e? L-aș cumpăra? Și da, și nu. Dacă aș fi genul care se atașează de produse și le folosește pe aceleași timp de câțiva ani, da, atunci l-aș cumpăra, pentru că în mod sigur este un produs bun. Dar eu sunt însă genul care își dorește mereu să cumpere tot ce apare nou pe piață, văd inimioare în fața ochilor când apare o reclamă nouă la un sortiment nou al unui produs sau când se lansează ceva nou nouț la unul dintre brand-urile mele preferate. Astfel ajung să îmi cumpăr doar foarte rar același produs de două ori, adică doar atunci când îmi place foarte foarte mult și mi se face dor de el. În rest dau banii pe ce văd nou în reclamele de pe net și de la TV (în puținele ocazii în care mă uit la TV).

Mă bucur că am avut ocazia să descopăr acest souffle pentru corp și mă bucur și de faptul că timpul mi-a permis să scriu rândurile astea despre el, pentru că merită.

Lots of hugs, my beautiful ones! Aaaand… thank you for being here! 🌷

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *