Răsfăț de lux cu crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale

În ciuda faptului că nu stau în București, deși m-am gândit să mă mut de câteva ori, mulți oameni dragi mie locuiesc acolo. Ne vedem când apucăm, ceea ce se traduce prin “din ce în ce mai rar”, de când cu viețile astea agitate pe care le avem și care deocamdată nu par să ne ducă undeva anume. But… we hang in there. Ei bine, una dintre fetele mele merge din când în când pe la diferite evenimente și lansări, acolo în București, iar când apucăm să ne vedem și facem schimb de cadouri îmi strecoară în plasă și câteva produse nou lansate (primite în cadrul acelor event-uri). Unul dintre acele produse este crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale, în format mini de 20ml.

crema de maini Moroccanoil Fragrance Originale

Crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale este o cremă de lux despre care nu știam prea multe inițial. Cunosc brand-ul, desigur, pentru că am avut șampon și mască de păr Moroccanoil, însă habar n-aveam că firma produce și cremă de mâini. Eu trăiam cu impresia că Moroccanoil este un brand de produse profesionale pentru păr. Am văzut crema în format mini și am exclamat către Alexandra: “Cremă de mâini?!!”. Ei, se pare că da, iar la o căutare rapidă pe net am descoperit că sunt multe alte produse de îngrijire corporală și nu numai pe care brand-ul Moroccanoil le produce. Ca să vă faceți o idee, acestea de mai jos sunt doar produsele din colecția Fragrance Originale:

produse Moroccanoil Fragrance Originale

Dar să ne întoarcem la crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale, frumusețea asta mică ce a reușit să mă cucerească de prima oară când am folosit-o. Tubul mic din pozele mele are 20ml și bănuiesc că este o mostră. Sau o fi produs travel size, dar dacă era așa bănuiesc că avea o inscripție în sensul acesta, adică ar fi apărut scris pe undeva pe tub că e formatul pentru călătorii. În orice caz, eu mă bucur că am primit-o și mă consider o răsfățată că am ocazia să o folosesc 😀 .

Crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale este un produs de lux datorită ingredientelor și modului în care acționează. Crema este concentrată și e pe bază de ulei de argan bogat în nutrienți și ulei de avocado, precum și unturi de cacao, shea și mango, pentru hidratare excelentă. Acest mix de ingrediente ajută inclusiv la repararea mâinilor uscate. Deși este un produs concentrat și are ca ingrediente principale uleiuri și unturi hrănitoare, textura cremei este ușoară/lejeră și se absoarbe rapid în piele, fără să existe senzația de gras, mâinile devenind fine la atingere – ca și cum ar fi îmbrăcate într-o peliculă mătăsoasă. Mi-e greu să scriu cât de fantastică e crema asta, ca nu cumva să aveți senzația că exagerez. Dar… când o să scriu prețul sigur o să înțelegeți că nu exagerez cu toate caracteristicile astea minunate pe care le tot înșir aici.

Mi-a picat și mie fața un pic când am văzut cât costă :)). Chiar eram curioasă dacă găsesc pe net crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale și cum de nu știam eu de ea având în vedere că produsele Moroccanoil pentru păr îmi sunt cunoscute de ani buni. Așa că am căutat-o pe net. Și am descoperit că tubul cremei de mâini are 125ml și costă 230 de lei. N-am greșit, am scris bine prețul. Sleep on that!

crema de maini Moroccanoil Fragrance Originale review

crema de maini Moroccanoil Body

După ce am văzut cât costă mi-am zis în gând că sunt cu adevărat norocoasă că am primit cadou tubul mini, de 20ml, cel pe care îl vedeți în fotografii, asta pentru că eu prea curând nu mă văd permițându-mi crema aceasta. Cred că e noroc faptul că am putut să o testez și să o folosesc. Și mi-am dorit tare mult să scriu acest material despre ea, ca să rămână în arhiva de pe blog, la loc de cinste. Și, cine știe, poate într-o zi chiar mi-o cumpăr. Am o scuză acum, măcar, anume că am suficiente creme de mâini.

Încă o chestie interesantă referitoare la crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale este că miroase identic cu masca de păr și șamponul pe care mi le-am luat de la același brand. Explicația este că mixul de ulei de argan în combinație cu ușoare arome de portocale, mix inspirat de ținuturile mediteraneene, este un fel de semnătură a brand-ului, motiv pentru care a fost denumit “Fragrance Originale”. Și, desigur, crema de mâini face parte din gama aceasta.

crema de maini Moroccanoil Fragrance Originale pareri

Totodată, am văzut pe site-ul www.Moroccanoil.com/ro/ că au alte două game – Fleur de Rose și Fleur D’Oranger. Mi-am făcut bine temele acum, ca să nu mai fiu luată prin surprindere. Mi-e și rușine că am folosit produse de la acest brand și eu habar nu aveam că au și chestii pentru îngrijirea corpului, cât și lumânări parfumate. Dar poate au fost lansate de curând și de asta nu știam de ele. Încerc să mă scot 😀 .

Personal cumpăr produse Moroccanoil de pe site-ul Notino.ro, însă din gamele astea pentru îngrijirea corpului am văzut că nu au încă nimic. Încă. Poate vor băga pe viitor. Cine știe, poate chiar sunt lansate de curând și abia acum încep să apară prin magazinele online cu produse de lux.

Lots of hugs, my beautiful ones! ♥

One thought on “Răsfăț de lux cu crema de mâini Moroccanoil Fragrance Originale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *