Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating – cum e? face sau nu face banii?

Mă gândeam, după ce am scris review-ul șamponului Moroccanoil Moisture Repair, unde la final am zis că am cumpărat și masca asta și că mi-a mers bine… mă gândeam dacă mai are rost să mai scriu o postare separată despre ea sau dacă pur și simplu să-mi văd de alte alea și să valorific timpul liber cu altă activitate. Dar uneori toate drumurile duc către blog, așa că, iată, scriu și despre masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating 😀 .

Masca de par Moroccanoil Intense Hydrating review

Părul. Podoaba capilară mai exact. Ăsta-i un subiect bun de conversație cu mine dacă e abordat din perspectiva îngrijirii, cât și din cea a nebuniei cu vopsitul în tot felul de culori. Review-ul de astăzi se încadrează cu brio la partea de îngrijire. Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating este un produs profesional destinat îngrijirii părului prințeselor, afirmație pe care o fac raportându-mă la calitatea produsului și la preț (192 de lei pentru recipientul de 250ml). Trebuie să fim prințese ca să ne permitem masca asta. Eu mi-am cumpărat-o din economii, că-s genul de fată care strânge bani când își dorește ceva 😀 . În eventualitatea în care vă gândeați că la mine produsele pică din cer, ei bine… nu pică. Pun câțiva bani deoparte luna asta, câțiva luna viitoare, iar astfel ajung să-mi iau ceva ce îmi doresc.

Desigur, aș putea să-mi iau fără probleme produse mult mai ieftine. Și îmi iau, nu zic nu, doar că uneori vreau și produse scumpe. Le vreau pentru ingredientele bune pe care le conțin (pentru că e o diferență notabilă) și le vreau și pentru faptul în sine că sunt scumpe și merit și eu produse scumpe pentru toate orele suplimentare pe care le lucrez și pentru nopțile din ce în ce mai scurte pe care le am (dacă se poate cumva să mărim zilele, să le facem de vreo 30 de ore sau mai mult, just let me know).

Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating mi-am luat-o în perioada în care aveam părul decolorat. Mi-a plăcut să fiu blondă, din nou, pentru câțiva ani. E foarte important de știut acest aspect, pentru că măștile cu adevărat bune se simt pe părul decolorat – caz în care puține sunt cele care fac minuni. Ei bine, masca aceasta pe care am avut-o de la Moroccanoil chiar a hrănit părul, l-a hidratat și l-a făcut mai puternic & mai sănătos. Prin decolorare părul pierde nu doar melanina din fir, cea responsabilă de culoare, ci și alte câteva proprietăți. Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating a reușit să-i redea părului meu o parte din acele proprietăți, oferind îngrijirea la care speram atunci când am economisit bani pentru a mi-o cumpăra. A fost, deci, o investiție bună. Suficient de bună încât să-mi doresc să cumpăr pe viitor și alte produse de la acest brand.

Masca de par Moroccanoil Intense Hydrating

ingrijirea parului cu masca Moroccanoil Intense Hydrating

Ca produs în sine, masca aceasta de păr are textură densă, fiind o mască intens hidratantă și hrănitoare. Ingredientul de la baza produsului este uleiul de argan, care-i dă și o aromă dulceagă plăcută, aromă care e oarecum emblematică pentru produsele brand-ului Moroccanoil (spun asta pentru că după șampon și mască am mai încercat o cremă de mâini și o cremă de corp și miroseau exact la fel).

În privința prețului, știu că sunt multe site-uri unde suma e diferită de cea menționată de mine. În unele cazuri prețul e mai mare, în altele e mai mic. Diferă adaosul comercial, adică unele magazine decid să vândă produsul cu niște zeci de lei în plus sau în minus. Cel mai mic preț l-am găsit recent pe site-ul Notino.ro, adică 136 de lei, în condițiile în care pe alte site-uri masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating ajunge cam la 200 de lei (pentru recipientul de 250ml). Deci diferența chiar e notabilă. Când mi-am cumpărat-o eu nu exista pe site-ul Notino, că sunt clientă acolo de multă vreme și știu că au adaos comercial mai mic la multe produse. Însă acum se află în oferta lor, motiv pentru care m-am gândit să menționez aici, că dacă e printre voi cineva care vrea să încerce masca, să știți măcar unde găsiți preț bun. Puteți verifica și pe alte site-uri, desigur, important e să găsiți cel mai bun preț.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Moroccanoil masca intens hidratanta - Masca de par Moroccanoil Intense Hydrating

De câțiva ani folosesc numai produse profesionale pentru păr și diferența chiar se simte. Adică inclusiv în perioada în care eram blondă aveam părul plăcut la atingere, hidratat și cu un luciu frumos (fără să folosesc produse pentru strălucire, adică acel luciu natural îl obțineam datorită uleiurilor din șampon și masca de păr, ingrediente minune din produsele profesionale).

Concluzia e că recomand cu drag masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating. Și nu trebuie să mă credeți pe cuvând că e grozavă, ci e suficient să mă urmăriți în continuare și să vedeți că o să-mi mai cumpăr și alte produse de la acest brand. Până la urmă asta e cea mai bună dovadă că sunt mulțumtă de rezultatele pe care le obțin folosind produsele lor, faptul că m-au câștigat în calitate de consumator.

Părul e important pentru mine. Îmi place să-l știu și să-l simt sănătos la atingere și totodată să arate bine. La partea de îngrijire consider că stau foarte bine. În ce privește aranjatul lui… aici mai am de muncă. Asta pentru că nu prea îmi mai place să-l îndrept cu placa sau să fac bucle din placă, fiind o unealtă care agresează părul atunci când e folosită des. Îmi dau însă silința să mă obișnuiesc să-l aranjez din perie, dar nu am prea des răbdarea necesară pentru asta. Încă lucrez aici 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

3 thoughts on “Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating – cum e? face sau nu face banii?

  1. nu am incercat pana acum produsele lor, dar zau ca mi-ar placea. desi, recunosc, atatia bani nu as da. si asta pentru ca de cele mai multe ori, chiar daca economisesc, ii dau pe altele, nu pe produse de cosmetica si ingrijire

    1. Așa ziceam și eu acum câțiva ani, iar acum chiar sparg o grămadă de bani pe produse pentru îngrijirea părului ^_^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *