3 geluri de duș care parfumează ușor pielea: Lacoste, Bottega Verde și Dove

Sunt zile și zile. Practic, sunt zile în care nu-mi pasă ce gel de duș folosesc, dar sunt și zile în care îmi doresc să mă îmbrac în texturi cremoase și arome care să mă ducă cu gândul la momente frumoase, vacanțe, lucruri drăguțe, reușite pe care le-am bifat în viață cu ușurință și altele pentru care a trebuit să muncesc foarte mult. Da, sunt zile și zile, exact ca cele descrise, la poluri opuse. Pentru cele frumoase, din a doua categorie, vreau să scriu articolul de azi, să ofer un mic loc pe blogul meu pentru trei geluri de duș care parfumează puțin pielea, geluri de duș care-mi permit să simt aroma vacanței chiar și 20 de minute mai târziu, când poate e 11 seara și stau în pat și citesc. Sau poate e 8 dimineața și îmi dau silința să fiu un angajat de nota 10.

Cred că mica listă de 3 produse o să vă placă, mai ales că fiecare gel de duș din cele trei face parte dintr-o anumită categorie de buget. Deci, orice ar fi, unul sigur se potrivește cu suma pe care o cheltuiți în mod normal pe un astfel de produs de curățare a corpului.

3 geluri de duș care parfumează ușor pielea Lacoste, Bottega Verde și Dove

Gel de duș Lacoste Sensuelle
Nu sunt o fată bogată și cred că o dată pe an sau chiar mai rar îmi iau un gel de duș care să coste peste 30-40 de lei. Acesta, Lacoste Sensuelle, l-am primit cadou de la Claudia, o verișoară de-a mea care e plecată de peste 10 ani în străinătate și care mă răsfață din când în când ^_^. Gelul de duș reușește să îmbrace pielea într-o aromă elegantă de ambră, fructe de pădure și trandafir. Este o aromă care se simte delicat pe piele chiar și după duș. Cu astfel de produse îmi dau seama că uneori e ușor să ne simțim mai bine, să simțim că merităm mai mult de la viață în general și să ne comportăm ca atare. Da, unele mixuri de arome ne pot motiva să fim versiuni mai bune ale noastre, să muncim mai mult pentru ceea ce ne dorim.

Din ce am văzut pe net, gelul de duș Lacoste Sensuelle costă aproximativ 80 de lei, recipientul produsului fiind de 150ml. Este, în fond, un produs de lux.

Sincer, chiar dacă nu se încadrează în bugetul meu pentru astfel de produse, o dată pe an consider că e ok de achiziționat un astfel de gel de duș. Nu mă bag peste cheltuielile altor persoane, ci vorbesc exclusiv din perspectiva mea 😀 .

Astfel de geluri de duș se găsesc în magazine în care se comercializează și parfumuri, așa cum este Notino.ro.

Gel de dus Lacoste Sensuelle

Gel de duș Bottega Verde Gardenia Reale
În ceea ce privește produsele de la Bottega Verde nu mai e o noutate că sunt fanul lor. Îmi amintesc și acum că prima mea comandă am plasat-o când eram în Suedia, după ce văzusem multe păreri pozitive în online. Dădusem comanda să ajungă acasă la mama, iar ea mi-a trimis produsele într-un colet cu mai multe lucruri pe care voiam să le am în Suedia. În perioada aia am făcut și materiale pe youtube, atât de entuziasmată eram că descopăr brand-ul. Una peste alta, gelul de duș Bottega Verde Gardenia Reale face parte din gama premium a brand-ului, adică gama Nectaruri Prețioase. Sunt produse un pic mai scumpe față de cele standard pe care le au, dar merită fiecare leu. Am mai scris eu pe blog de-a lungul timpului despre alte geluri de duș, însă acesta, cu gardenie, este de departe printre favorite. Îmbracă pielea într-o aromă delicată, feminină, specifică florilor albe. Mi se pare că este un gel de duș care complimentează atât fetele cuminți de 20 de ani, cât și femeile puternice care ocupă funcții importante în mediul de business.

Acest gel de duș costă în jur de 40 de lei, dar de multe ori sunt reduceri pe site-ul brand-ului (BottegaVerde.ro) și se găsește și la 30 de lei. Tubul are 200ml. Am mai scris eu de-a lungul timpului și despre varianta cu bujor, cea cu magnolie neagră, cât și cea cu crin auriu.

Gel de dus Bottega Verde Gardenia Reale

Gel de duș Dove Glowing Ritual
Dove este un brand care îmi place de mult timp. În prezent tocmai am pus pe polița din baie gelul de duș Glowing Ritual, care este cu extract de floare de lotus și apă de orez. Totodată, acest gel de duș are zero SLES, adică lauret-sulfat de sodiu, un ingredient folosit în general în industria produselor de curățare care poate irita pielea pe termen lung. Ca miros, produsul este mai delicat decât alte geluri de duș de la Dove și cred că tocmai din pricina asta preferatele mele rămân cel Original (Deeply Nourishing) și cel Exfoliant – acestea două mi se pare mie că parfumează corpul mai mult.

Gelul de duș Dove Glowing Ritual are 250ml și prețul aproximativ este de 12 lei. Pentru mai multe sortimente puteți arunca un ochi pe site-ul Notino.ro, fiind unul dintre magazinele online cu o gamă bogată de produse de la o mulțime de brand-uri, inclusiv Dove ♥.

Gel de dus Dove Glowing Ritual

Știu că a trecut ceva vreme de când n-am mai scris pe blog, dar mă bucur că reiau obiceiul cu geluri de duș care lasă pielea ușor parfumată, fiind o încântare mai ales la finalul zilelor grele.

Lots of hugs, my beautiful ones! ♥

5 thoughts on “3 geluri de duș care parfumează ușor pielea: Lacoste, Bottega Verde și Dove

  1. Si eu folosesc la fel. Diferite geluri de dus cu preturi extrem de diferite 🙂
    De la cele de la Balea si Avon care au un pret sub 10 ron pana la L Occitane si Sabon care, la pret intreg sunt pe la 100 de lei.
    In prezent L Occitane cu verbina si citrice este parfumul meu preferat iar Sabon are textura mea preferata 🙂

    1. L’Occitane si Sabon sunt fantastice si ele! Mai iau produse de la ei din când în când.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *