Gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde – 10 minute de răsfăț zilnic

Gata cu golăneala 😀 . M-am întors la unul dintre brand-urile mele favorite în ce privește gelurile de duș. Am făcut eu o vreme pauză, că-mi era dor de Dove și Nivea, dar acum am revenit la Bottega Verde. De-a lungul anilor mi-am luat atât de multe geluri de duș de la acest brand italian încât am pierdut numărătoarea. Uneori mă uit pe site-ul lor și încerc să-mi dau seama ce sortimente nu am încercat încă. Într-o astfel de zi mi-am luat și gelul de duș cu crin auriu. Am fost chiar hotărâtă să încerc sortimente pe care nu le-am mai avut până acum, astfel că n-am comandat doar un gel de duș, ci 3 (diferite) ^_^. Toate fac parte din gama “Nectaruri prețioase”, gamă premium a celor de la Bottega Verde, astfel că am optat pentru gelurile de duș cu crin auriu, bujor și gardenie. Iar astăzi scriu despre simpaticul pe care l-am pus deja în baie și pe care îl folosesc de vreo săptămână – gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde.

gelul de dus cu crin auriu de la Bottega Verde

gelul de dus cu crin auriu de la Bottega Verde giglio dorato

Ceea ce am observat prima oară la acest gel de duș a fost faptul că pe partea de calitate se aseamănă foarte mult cu gelul de duș cu magnolie neagră (preferatul meu, despre care am scris aici), însă pe partea de aromă e cu mult diferit. Acesta, cu crin auriu, este foarte sofisticat. N-ar trebui să mă mire asta, având în vedere faptul că în general crinii au această calitate, sunt impunători și sofisticați într-o mulțime de combinații. Crinii fac parte din categoria florilor de dimensiuni mai mari, fiind totodată puternic parfumați și având o eleganță de necontestat. Gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde are chiar o aromă pe măsura acestor calități.

Deși din punct de vedere olfactiv îl descriu așa de frumos, descriere pe care sincer o merită, eu nu-l pot pune pe lista produselor mele de suflet. N-are el nicio vină, ci e vorba de faptul că eu în sine nu sunt o persoană impunătoare și nici nu debordez de eleganță, deci nu prea mă ridic la nivelul crinilor încât să ne potrivim. E totuși un produs ideal de oferit cadou persoanelor sofisticate pe care le cunoaștem. Unii ar spune că e deplasat să oferim cadou gel de duș unor persoane mai extravagante. Eu, însă, sunt de părere că fix un set format din gel de duș și alte câteva produse similare reprezintă cadoul ideal pentru astfel de persoane. Adică să fie ceva consumabil (dintr-o gamă premium), să nu ne aruncăm către bijuterii și alte lucruri de care persoana respectivă poate că nu are nevoie.

Ce consider eu că e special la gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde? În afară de faptul că miroase bine, acest gel de duș este premium și ca aspect, fiind un gel auriu transparent, ca și cum ar fi făcut fix din petale de crin auriu. Iar ambalajul nu se lasă nici el mai prejos, fiind un tub cilindric mat, cu scris auriu. Definitely premium stuff!

Chiar dacă am menționat mai sus că gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde are o aromă care nu e pe aceeași lungime de undă cu personalitatea mea, eu nefiind sofisticată, ci mai degrabă o fată delicată 😀 (mi se potrivesc mai mult aromele florilor delicate, precum magnolia și iasomia), mă bucur totuși că mi l-am comandat și consider că reprezintă 10 minute de răsfăț zilnic.

gelul de dus cu crin auriu de la Bottega Verde review

De ce aleg eu să încadrez aromele gelurilor de duș în funcție de personalitatea sau firea fiecăreia dintre noi? Pentru că, uite, eu sunt dovada vie că nu toate aromele florale sunt potrivite pentru iubitoarele de flori. Există arome florale extravagante, arome florale delicate, arome florale clasice/neutre, arome florale dulci… Și fiecare dintre acestea se potrivesc anumitor persoane, în funcție de personalitate ori în funcție de firea fiecăreia dintre noi. Unii oameni ar spune că sunt nebună că duc teoria despre gelurile de duș până în acest punct, însă… sunt doar super pasionată de geluri de duș 😀 . Fiecare cu ciudățenia lui. This is the awkward part of me, or at least one of them.

Se cade să notez și câteva informații “tehnice” despre gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde. Tubul are 200ml, iar prețul lui este de 33 de lei. V-am zis că-i premium, nu? Parcă am zis de câteva ori. Nu vă descurajați, însă, pentru că uneori e la reducere la vreo 27 de lei sau chiar mai puțin, depinde cum vă e norocul 😀 . Stați cu ochii pe ofertele de pe BottegaVerde.ro dacă vreți să-l prindeți la un preț ok. Este site-ul oficial al brand-ului italian pentru țara noastră și știu că dacă vreodată vrem un produs care nu mai este pe stoc, putem opta să fie adus de pe stocul din Italia (caz în care primirea coletului durează 2 săptămâni).

Denumirea originală (în italiană) a gamei cu crin auriu este Giglio Dorato și, pe lângă gel de duș, mai există și săpun solid, lapte de corp și apă de toaletă. Le puteți vedea pe toate aici, cât și în imaginea de mai jos, un fel de colaj pe care l-am făcut eu folosindu-mă de pozele de pe site-ul brand-ului, ca să vedeți cum arată și aceste produse fără a fi nevoie să intrați pe site.

set sapunuri solide + lapte de corp cu crin auriu + apa de toaleta giglio dorato bottega verde

Personal am devenit fană a brand-ului Bottega Verde de când am plasat prima comandă pe site-ul lor, adică în urmă cu vreo 2-3 ani, nici nu mai știu exact cât timp a trecut de atunci. Cert este că fix la prima comandă am avut geluri de duș. În calitate de guru al acestui segment de produse, dacă eu am devenit fană a brand-ului după ce am încercat gelurile de duș de la ei… atunci e clar un semn că gelurile de duș B.V. sunt peste medie. Iar din acest motiv, al calității, eu vă recomand cu drag produsele lor. Dacă sunteți sofisticate, gelul de duș cu crin auriu de la Bottega Verde e chiar ideal pentru voi ♥. Favoritul meu, până acum, rămâne cel cu magnolie neagră. O să vedem ce părere am și despre celelalte două sortimente pe care mi le-am comandat, adică bujor și gardenie. Am totuși un feeling bun în privința lor (fiind flori delicate sunt șanse mari să-mi placă).

Ne auzim și cu alte review-uri interesante cât de curând!
Lots of hugs, my beautiful ones! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *