Părerea mea despre fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide

M-am gândit de multe ori să scriu despre acest produs, cam pe tot parcursul utilizării lui, dar deja am ajuns pe final cu el, se vede în poze că mai am doar pentru câteva aplicări și-i gata, finito :D. E semn bun până la urmă, e dovada faptului că produsul mi-a plăcut, altfel nu-l foloseam intregral ci îl abandonam printr-un sertar după doar câteva aplicări. Părerea mea despre fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide o voi împărți în două: cum am descoperit produsul (povestea scurtă de dinainte să-l am) și cum mi se pare că este produsul (opinie sinceră după utilizarea lui).

Fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide l-am descoperit la Ioana Grama pe instagram, povestea ea pe instastory în urmă cu multicel timp despre el. La prima vedere m-a intrigat ambalajul, pentru că este pentru prima oară când văd un produs care are integrat un sistem de dozare ce ajută la folosirea integrală, fără risipă. Mi s-a părut că e o chestie ingenioasă. Iar al doilea factor care m-a determinat să vreau să încerc produsul a fost brand-ul, pentru că La Roche-Posay este un brand dermatocosmetic, adică produsele sunt safe inclusiv pentru pielea sensibilă. Așa am ajuns să-mi achiziționez cred că primul meu produs La Roche-Posay.

Am să fac o mică paranteză aici. Contrar părerilor rău intenționate, conform cărora influencerii sunt răi și ne bagă pe gât tot felul de produse, adevărul e de fapt altul. Influencerii, așa cum este și Ioana Grama și multe alte fete pe care eu le urmăresc, au scopul de a prezenta produse. Iar noi, urmăritorii, pentru că avem liberul arbitru, suntem capabili să decidem dacă unele dintre acele produse ni s-ar potrivi, în funcție de ce știm că folosim de obicei, ceea ce conduce apoi către o achiziție. Aleg să cumpăr niște produse pe care le văd la unele influencerițe pentru că îmi doresc să le încerc, iar de multe ori am descoperit super produse prin intermediul lor. Tocmai pentru că sunt mulțumită de produsul despre care scriu azi nu mă sfiesc să spun prin intermediul cui l-am descoperit, pentru că este meritul ei, al Ioanei Grama. Și sunt convinsă că stilul ei de a fi și de a prezenta produse, stil cu care rezonez adesea, a avut și el o cotă parte în decizia mea de a achiziționa fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide ?.

Back to my review.

Fluidul pentru ten mi l-am achiziționat de pe Notino.ro, de unde cumpăr de obicei produse de make-up și pentru îngrijire. Însă produsele La Roche-Posay se găsesc în multe magazine online și offline, inclusiv în farmacii.

După ce aproape am terminat produsul, folosindu-l zi de zi timp de vreo 2-3 luni, pot spune din experiență că este într-adevăr un produs hidratant și calmant pentru ten. Are o textură lejeră, mai subțire decât a unei creme, similară mai degrabă cu o loțiune. Este, așa cum îi spune și numele, Ultra Fluide.

Fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide este pentru pielea cu tendință alergică sau ultrasensibilă. Dacă te confrunți cu senzații de usturime, roșeață sau disconfort, sunt șanse mari să scapi de toate aceste reacții incomode doar cu acest fluid hidratant. Se aplică pe tenul curat dimineața și seara, inclusiv în zona din jurul ochilor și pe gât. Este un înlocuitor al cremei clasice de zi.

Eu nu am ten sensibil, ci doar uneori pățesc de la cremele obișnuite de față să simt că mă strânge tenul sau să simt o ușoară usturime în zonele foarte uscate. Menționez că tenul meu este mixt, deci nu pot folosi o cremă cu textură grasă pentru că ar lua-o razna zona T – care are ușoare tendințe acneice.

Fluidul Toleriane mi-a mers surprinzător de bine și în continuare consider că nu doar produsul ci și tubul este o invenție de lăudat. N-am mai văzut până acum un recipient cu pompiță care să permită dozarea completă a produsului. Dacă două produse de la brand-uri diferite sunt la fel de bune, ei bine micile detalii (precum amabalajul) sunt cele care fac diferența. Kudos to La Roche-Posay!

Conform informațiilor de pe site-ul La Roche-Posay, TOLERIANE ULTRA FLUIDE este un fluid dermatologic intens hidratant, care calmează și repară bariera cutanată a pielii. Este testat alergologic și are textură ușoară, fluidă, non-grasă, cu apă termală La Roche-Posay. Ambalaj ultra-ermetic, anti-contaminare, anti-oxidare, anti-reziduuri uscate și care previne risipa, permițând o formulă minimalistă și o toleranță optimă. Ca majoritatea dermatocosmeticelor, are 0% PARFUM / ALCOOL și este non-comedogenic. Produsul este testat sub control dermatologic pe pielea alergică, cât și testat sub control oftalmologic.

M-aș mira să fie cineva care încearcă acest produs și căruia să nu i se potrivească. Fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide este hidratant și în același timp extrem de blând. Pentru mine a fost un bun start cu acest brand, adică sunt suficient de fericită cu achiziția pe care am făcut-o încât să-mi cumpăr pe viitor și alte produse La Roche-Posay.

Lots of hugs! ?

2 thoughts on “Părerea mea despre fluidul pentru ten La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *