Momente parfumate cu gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde

Prima oară când am comandat gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde a fost simplă curiozitate. Descoperisem de curând brand-ul italian și îmi tot comandam câte 2-3 chestii, în mare parte geluri de duș și săpunuri lichide din gama de bază.

Produsul despre care scriu astăzi, gelul de duș cu magnolie neagră, face parte din gama premium, gamă ce poartă numele de “Nectaruri prețioase”. Practic produsele din această gamă premium sunt mai scumpe, așa că nu m-am avântat la ele din prima, ci doar atunci când aveam deja câteva comenzi la activ și știam că sunt mulțumită de multe alte produse de pe site-ul BottegaVerde.ro.

gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde review

Primul produs comandat din gama “Nectaruri prețioase” a fost gelul de duș cu magnolie neagră. Îmi suna într-un fel anume, elegant și misterios deopotrivă. Eram curioasă totodată, cunoscând și îndrăgind magnolia în general, dar neștiind de magnolia neagră. Am adăugat gelul de duș în coșul de cumpărături, am finalizat comanda și am așteptat nerăbdătoare coletul, să verific eu cum miroase magnolia neagră care mă intrigase atât de mult.

Din momentul în care am desfăcut capacul gelului de duș și am simțit aroma lui am știut că o să avem o relație de lungă durată. Acum, practic, tocmai am terminat al doilea tub de gel de duș cu magnolie neagră, iar în arsenalul de produse pentru îngrijire am și laptele de corp cu magnolie neagră din aceeași gamă. Mirosul acestor produse e absolut divin. Da, exact cuvântul acesta. Miroase a rai, a alei liniștite umbrite de copaci înfloriți care parfumează întregul tărâm, a libertate, a decență… Dar, n-am de ce să ascund asta, miroase și a plăceri pământene. Aroma magnoliei negre mă duce cu gândul și la bluze fine din mătase, ceasuri elegante de la brand-uri de top, pantofi de la case de modă celebre, standarde peste standarde peste standarde…

Aroma de magnolie neagră este un mix ideal între delicatețe și putere. E o descriere scurtă pe care o pot face destul de rar. Cred că despre parfumul meu preferat am mai spus asta, Givenchy Ange ou Demon Le Secret, că este o combinație de delicatețe și putere. Iată că mi-am găsit și un gel de duș care să se plieze perfect pe sufletul meu, gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde.

Bottega Verde Magnolia Nera shower gel Nettari Preziosi

Ca produs, dincolo de parfumul cu care m-a cucerit și despre care am scris atâtea paragrafe, acest gel de duș are consistență cremoasă de culoare alb sidefată și aroma lui persistă pe piele câteva ore – ceea ce rar am întâlnit. Și nu sunt singura persoană care a observat asta. Atât prietenul meu cât și alte două persoane mi-au spus că miros foarte bine, în zile în care nu folosisem parfum, ci era doar aroma gelului de duș care încă îmi mai mângâia pielea.

[!] În mod normal ambalajul se păstrează foarte bine, pentru că știu cum arăta primul tub de gel de duș pe care l-am terminat. Dar acesta are scrisul cam șters pentru că l-am avut cu mine în Suedia și apoi peste tot pe unde am fost în vacanța de anul acesta (Norvegia, Danemarca, Germania și Cehia). N-am fost prea grijulie cu el, că până la urmă e un tub care va ajunge la gunoi 😀 , deci faceți abstracție de la faptul că tubul arată neîngrijit. A trecut prin multe :)).

Bottega Verde Magnolia Nera shower gel Nettari Preziosi review

În ceea ce privește datele pe bază de cifre, gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde are 200ml și costă 38 de lei (iar în perioadele de reduceri poate fi găsit la aproximativ 28 de lei). E ceva. Practic prețul e cam de 4 ori mai mare decât al unui gel de duș cu același gramaj. Dar pentru mine e o plăcere la care n-aș renunța, un produs care m-a cucerit cu adevărat atât prin faptul că miroase foarte bine cât și prin calitate / menținerea aromei pe piele. Așa cum am menționat mai sus, tocmai am terminat al doilea tub de gel de duș și am și un lapte de corp.

În aceeași gamă se mai găsesc săpunuri solide (un pachet elegant conține 2 săpunuri și costă 38 de lei) și apă de toaletă (50ml, 127 de lei). Săpunuri solide nu folosesc, dar sunt o idee bună de cadou pentru persoanele care știu că folosesc. Apa de toaletă, totuși, mă întreb cum de nu mi-am achiziționat-o încă. Pe viitor nu-mi va scăpa, am așa un feeling 😀 .

apa de toaleta si sapunuri solide magnolia nera nettari preziosi Bottega Verde

Înainte existau pe site și lumânări parfumate cu magnolie neagră, cât și odorizant de cameră cu bețe de bambus, dar acum văd că nu mai sunt (ori le-au scos de tot din România, ori n-or mai fi pe stoc… deși când un produs nu mai era pe stoc știu că exista opțiunea de a fi adus de pe stocul din Italia și se prelungea timpul de așteptare al coletului).

Gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde este fabricat în Italia, la fel ca toate celelalte produse ale acestui brand. Practic, Bottega Verde și-a deschis magazin online și în România și vinde produse și aici, toate fiind aduse din Italia. Gama despre care am scris astăzi mai poate fi găsită pe net sub denumirea originală – Nettari Preziosi. Iar produsele cu magnolie neagră au titlul original Magnolia Nera. Pentru mine aroma asta e o încântare pentru trup și suflet. A fost o bucurie foarte mare pentru mine să descopăr că unul dintre cadourile pe care le-am primit anul trecut de Crăciun conținea două produse cu magnolie neagră de la BottegaVerde.ro. Vă doresc, cu ocazia asta, să aveți și voi oameni care să vă surprindă cu lucruri/produse pe care vi le doriți. Și vă mai doresc să încercați cel puțin un produs cu aromă de magnolie neagră, ca să vedeți pe propria piele cât sunt de speciale și cum de au reușit să mă cucerească iremediabil.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Momente parfumate cu gelul de duș cu magnolie neagră de la Bottega Verde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *