Review: Fond de ten Urban Decay STAY NAKED

Acest fond de ten este primul produs pe care mi l-am cumpărat de la brand-ul Urban Decay. Nu știam la ce să mă aștept, însă pe de altă parte eram încrezătoare că îl văzusem în multe tutoriale de makeup pe youtube și pe instagram. Iar când un produs apare de prea multe ori în tutoriale, de obicei e un produs bun. Urban Decay STAY NAKED a fost un pic pricey, dar a meritat.

Am tot amânat achiziționare lui pentru că, pe de o parte aveam deja un fond de ten premium pe care îl iubesc (Lancôme Teint Idole Ultra Wear), iar pe de altă parte uneori sunt precaută cu “experimentele” în materie de machiaj și nu numai. O fi din cauză că îmbătrânesc, dar am deja anumite favorite pe care le cumpăr constant.

Curiozitatea a câștigat și mi-am cumpărat totuși fondul de ten Urban Decay STAY NAKED, drept dovadă faptul că scriu acest review. Am dat aproximativ 160 lei pe el, de pe site-ul Notino, dar se găsește în multe alte magazine online și magazine fizice.

Urban Decay STAY NAKED are textură fluidă și se aplică foarte ușor. Personal folosesc burețel pentru aplicare, însă textura e potrivită pentru orice tip de aplicator îți place să folosești (pensulă, aplicator din silicon).

Un mare avantaj al acestui fond de ten este că are acoperire mare, iar în același timp nu încarcă tenul. E mare lucru. Dacă ai folosit sau folosești fonduri de ten cu acoperire mare, știi că acest aspect e foarte important, ca produsul să nu arate ca o mască ci să aibă totuși aspect natural.

Alte avantaje ale fondului de ten Urban Decay STAY NAKED sunt:

persistența

Se păstrează bine pe ten pe tot parcursul zilei. Pe ambalaj scrie “up to 24 hr wear”, însă nu l-am ținut niciodată 24 de ore ca să confirm sau să infirm informația asta. În orice caz, cu o bază de machiaj bună și cu spray de fixare, multe fonduri de ten arată bine chiar și după multe ore de purtare.

ambalajul

În mod clar este un ambalaj premium. Nu știu cât reiese din poze, dar a fost o bucurie să scot din cutie fondul de ten Urban Decay STAY NAKED. Tubul este dintr-un plastic dur, ușor decupat spre interior în partea stângă, iar scrisul, capacul și pompița de dozare sunt într-o frumoasă nuanță de auriu-rosé.

modul de dozare

Tubul fondului de ten este prevăzut cu pompiță, așa cum se vede și în pozele cu produsul. Este o metodă eficientă și totodată igienică de dozare.

gama largă de nuanțe

Urban Decay STAY NAKED  este disponibil în peste 30 de nuanțe. Și sunt împărțite pe 3 categorii, la fel ca toate fondurile de ten premium, anume: cold, warm, neutral (pentru persoanele care au ten cu subton rece, cald sau neutru). Codurile nuanțelor pentru subton rece au C ca primă literă, cele pentru subton cald au W, iar cele pentru subton neutru au litera N. Eu mi-am ales nuanța 20NN după ce am verificat intens poze cu swatch-uri pe internet și mi s-a potrivit la fix.

Acest fond de ten a devenit rapid unul dintre favoritele mele. Aproape l-am terminat, mai am în tub doar pentru câteva aplicări, însă sunt 100% sigură că îl voi cumpăra din nou în viitorul apropiat.

Lots of hugs!

One thought on “Review: Fond de ten Urban Decay STAY NAKED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *