Șamponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba ► yay or nay?

După ani de zile în care am folosit numai produse profesionale pentru păr, iată-mă acum cu un șampon de la Yves Rocher. Cum de s-a întâmplat asta? Păi… pentru că sunt un fan al brand-ului și îmi luam de obicei de la ei diverse produse (săpun lichid, apă de toaletă, lapte de corp, lumânări parfumate etc.) în ediție limitată de iarnă sau de vară, am decis să fac ceva pentru a fi la curent cu noutățile. Astfel, mi-am făcut cont pe pagina Clubului Yves Rocher de la noi din țară și am aplicat și pentru card de membru într-un magazin fizic. Totodată, am bifat să primesc prin poștă informații despre promoții și noutățile brand-ului, atunci când se lansează o gamă nouă să știu să merg în magazin să văd dacă-mi place cum miroase și dacă vreau să îmi iau ceva. Vorba lungă… 😀 . Una dintre promoțiile de care am aflat a fost că pot primi un șampon gratuit la orice achiziție de minim 30 de lei parcă. Astea sunt, în viziunea mea, campanii de fidelizare a clienților. Și mi-am zis că aș putea să profit. Why not? Așa am ajuns să merg într-un magazin fizic Yves Rocher, să-mi iau ceva, iar apoi să-mi aleg un șampon din vreo trei sortimente pe care le aveau pe stoc acolo. Și am ales șamponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba.

Samponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba review

Ce dacă ani de zile am folosit numai șampon profesional? Pe de o parte nu-s o fată care a crescut în puf, doar nu sughite părul dacă fac o pauză mică de la șampon profesional 😀 . Pe de altă parte Yves Rocher e un brand vegetal bun, că doar cumpăr gelurile lor de duș de ani de zile, cât și alte produse atunci când se lansează câte o ediție limitată.

De când am luat șamponul și până în prezent au trecut câteva luni, însă abia de curând am început să-l folosesc pentru că tocmai ce am terminat șamponul Londa Professional Velvet Oil (despre care am scris aici). În principiu folosesc produsele în ordinea în care le achiziționez, astfel evitând ca ele să expire. Și încerc să nu mai fac stoc, tocmai din același motiv.

Șamponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba mi se pare că oferă o curățare bună și totodată hrănește un pic părul. Este, în fond, dedicat părului foarte uscat sau deteriorat, iar ca ingredient de bază are uleiul de jojoba, deci e firesc să fie un produs hrănitor. Pe lista ingredientelor am văzut că se mai află și proteine din grâu. Îmi mai place la el faptul că nu are coloranți, parabeni și silicon. Asta înseamnă că formula șamponului este mai prietenoasă. Însă dacă tot e vorba de detalii prietenoase, se cade să zic și prețul – 16 lei pentru tubul de 300ml. Uneori avem impresia că produsele de la brand-urile care se găsesc în mall și care sunt realizate în țări în care se ține cont de normele de producție (Franța, în cazul de față) sunt mai scumpe. Dar nu este tot timpul așa, iar șamponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba demonstrează asta, la fel ca multe alte produse.

Samponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba pareri

De cât timp îl folosesc? De câteva săptămâni. Cred că în jur de 3 săptămâni. La început nu aveam în gând să scriu un material pe blog despre el, dar dacă am văzut că se comportă ok cu părul și mai ales că prețul lui este prietenos, mi-am zis că merită să scriu despre el, astfel încât să-l puteți lua în calcul pe viitor. Practic, dacă mie îmi merge bine, avâd jumătate din păr decolorat, mă aștept să meargă bine multor altor persoane. Cam acesta e testul suprem al produselor de îngrijire a părului, adică dacă oferă rezultate pe părul decolorat e clar că formula este bună și vor reuși să obțină rezultate mulțumitoare și alte persoane.

O altă veste bună despre produs e că ambalajul este biodegradabil, iar șamponul conține peste 96% ingrediente de origine naturală. Pe etichetă scrie că șamponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba ajută și la întărirea fibrei de păr. Aici nu prea m-aș băga să zic “da” sau “ba”, pentru că oricât de puternice ar fi firele de păr eu oricum pierd constant din ele, pe sistem nervos. Într-o oarecare măsură toți pierdem câteva fire, pentru că părul se regenerează astfel, în locul firelor care cad urmând a crește altele.

Samponul Yves Rocher Repair cu ulei de jojoba

Per total mă bucur că am profitat de promoția de la Yves Rocher și am luat acest șampon gratuit. Sunt mulțumită de el și, chiar mai mult de atât, mi-am făcut și timp să scriu aici câteva rânduri (care, sper eu, să vă fie de folos).

Lots of hugs, my beautiful ones! Cosânzenele mele, că sigur vă iubiți părul dacă citiți review-uri ale produselor dedicate îngrijirii lui ♥ 😀 .

P.S.: Mai multe review-uri pe blogul meu ale produselor de la Yves Rocher găsiți aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *