Vă fac cunoștință cu masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture :D

Una din prietenele mele, după ce i-am zis că mi-am comandat de pe net o mască de păr Dove, mi-a zis că am luat-o pe arătură, că după atâția ani în care am folosit produse profesionale pentru păr am făcut un pas înapoi și mi-am luat un produs standard. Într-o oarecare măsură avea dreptate și o să vedeți în acest review de ce. Am să încep cu începutul, așa cum e firesc 😀 , și să vă povestesc mai întâi cum am ajuns să-mi iau masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture. Îmi plac produsele Dove de mulți mulți ani și de regulă îmi achiziționez geluri de duș și săpun lichid de la acest brand. Făcând însă cumpărături online, de câteva ori mi-a sărit în ochi masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture. Inițial mi-am zis că nu e îngrijire premium pentru podoaba capilară, că nu mă încadrez în target-ul pentru acest produs… însă oricât de mult am încercat să îmi spun lucrurile astea, tot mi-am dorit-o. Asta e, sun fan Dove, nu m-am putut abține :)).

masca de par Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture

Când a venit comanda și am desfăcut produsul, primul lucru pe care l-am remarcat a fost că tubul nu este plin. Cumva, recipientul e mai mare un pic decât cantitatea de produs gândită pentru comercializare, însă asta nu mă deranjează. Masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture are 200ml. Și miroase într-un fel… de mi-a fost imposibil să nu mă îndrăgostesc de ea. Nici nu știu exact ce mix olfactiv să zic că este, astfel încât să vă dați un pic seama. Dacă e să încerc, personal simt arome marine și ceva dulce aromat (precum pepene galben sau cocos). E o încântare pentru simțul olfactiv, fără niciun dubiu! ♥

Pe segmentul de rezultate în ceea ce privește părul, adică partea care ne interesează cel mai mult, sunt două moduri în care pot aborda descrierea măștii: 1. una dintre cele mai bune măști ne-profesionale pe care le-am folosit; 2. există și produse mai bune de atât (dar mai scumpe). Personal mă bucur că mi-am cumpărat-o, pentru că miroase grozav și pentru că se comportă bine pe părul meu. Dar, ținând cont de faptul că am ombre și jumătate din părul meu este decolorat, pe partea respectivă nu simt că acționează în profunzime, nu așa cum o fac produsele profesionale pe care le-am folosit timp îndelungat. Totuși, e cumva greșit să compar un produs standard cu unul profesional și cred că sunteți de acord cu mine.

Din punctul meu de vedere, raportându-mă la rezultatele pe care le-am obținut eu cu masca aceasta, aș zice că este ideală pentru cine are părul natural ori cel mult doar vopsit. Persoanelor cu părul decolorat sau deteriorat prin prisma altor procedee nu simt că li se potrivește. Așadar masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture este un produs bun pentru cine are părul ok, dar își dorește întreținerea lui. Trăim vremuri cu poluare peste limitele admise (în orașele mari), iar părul nu rămâne neafectat de condițiile acestea, deci este normal să ne dorim îngrijirea lui chiar și atunci când e natural, neatins de decolorant ori nici măcar de vopsea. Așadar, dacă știți că aveți părul cât mai aproape de descrierea asta a mea, atunci masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture o să vă placă, fiind minunată pentru întreținerea podoabei capilare.

cum este masca de par Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture

masca de par Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture review

Eu am cumpărat-o pe a mea de pe site-ul Notino.ro, găsind-o cu 22 de lei. Voi puteți să o achiziționați de unde vreți / de unde vă este mai la îndemână. Pentru mine Notino e la îndemână pentru că-mi comand des produse de la ei, ba chiar uneori mă combin cu câte o prietenă și beneficiem de transport gratuit.

Am văzut pe net că există alte două sortimente de mască de păr de la Dove și sunt curioasă să le încerc, să văd dacă e diferență mare între ele. Practic, în afară de Oxygen Moisture, pe care o am deja, mai există Nourishing Oil Care și Intensive Repair. După denumire, cred că eu am luat-o pe cea mai lejeră dintre ele. Dacă voi ați încercat cumva celelalte două sortimente, vă rog să-mi lăsați mai jos, în secțiunea de comentarii, părerile voastre după utilizare 😀 .

Eu mă bucur că am încercat masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture. Chiar dacă nu obțin cu ea rezultatele cu care sunt obișnuită și chiar dacă e un pas înapoi având în vedere că am ales să iau un produs ne-profesional, e totuși o alegere bună, un produs de luat în calcul și pe care nu mă tem să-l recomand. Și miroase atââât de bine! ^_^

P.S.: Alte review-uri despre produse Dove pe care le-am scris pe acest blog pot fi găsite aici.

Lots of hugs, my beautiful ones! ?

One thought on “Vă fac cunoștință cu masca de păr Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *