Șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous ► Cum m-am înțeles cu el?

Ca să ne-nțelegem de la început, urăsc ideea de a folosi șampon uscat. Orice tip de șampon uscat. Prefer să-mi spăl părul cu regularitate și să arate ok în caz că dau peste mine situațiile neprevăzute. Dar socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, iar astfel am ajuns în postura în care situațiile neprevăzute chiar mi-au demonstrat că ele conduc lucrurile. Știți situațiile de genul “Dacă mâine mă duc la nuntă, păi îmi spăl mâine părul, ca să îl pot aranja cum trebuie la perie, să fie proaspăt spălat, fresh”. Și, hop, sună cineva și zice că e în trecere prin oraș și că ar vrea să bem ceva. Ori, în astfel de cazuri, n-avem timp să spălăm părul, să-l uscăm, eventual să-l luăm puțin la perie ca să aibă și el o formă la finalul procesului de uscare. Așa am ajuns la concluzia că ar fi bun în casă un șampon uscat, genul acela de tip spray, că văzusem o grămadă de reclame la astfel de produse. Și dacă tot eram la Douglas într-o zi și mi-a sărit în ochi tubul de șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous… păi l-am luat. Cam atât de simplu a fost. Știam deja că vreau un astfel de produs, că e bun să fie în casă, pe ideea că nu se știe când vreodată am nevoie de el.

șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous

Ei bine, tubul de șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous mi-a ajuns cam un an și jumătate (și nu e mare, având 150ml). Da, l-am folosit destul de rar :D. Dar a fost bun, să știți, nu regret că l-am luat, m-a ajutat în momente în care chiar n-aș fi vrut să ies din casă cu părul arătând dubios. Nu am genul de scalp care să se îngrașe atât de mult încât părul să devină lucios/oily, dar aspectul e oricum neplăcut. Părul își pierde în maxim două zile vitalitatea, volumul, strălucirea aia naturală pe care o are când e proaspăt spălat. Cred că toți cunoaștem chestiile astea 😀 .

Și e ok să recunoaștem că uneori viețile ne sunt atât de aglomerate încât nu excludem folosirea unui șampon uscat, de la orice brand ar fi el. Eu l-am luat pe acesta, șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous, pentru că mi-a fost la îndemână, fiind singurul pe care-l aveau la Douglas când eram eu în trecere pe acolo. Practic am întrebat ce tipuri de șampon uscat au, iar acesta era singurul din magazinul respectiv. N-aveam timp și nici chef să merg în altă parte. M-a costat 33 de lei, ceea ce e un pic cam mult ținând cont de gramaj (150ml) – comparativ cu șamponul uscat Batiste (pe care-l dau ca exemplu pentru că e super cunoscut, că au știut să-și facă reclamă cum trebuie).

Sincer, eu nu auzisem de brand-ul Phil Smith Be Gorgeous. S-a nimerit să-mi cadă în mână și am aflat ulterior că Phil Smith este un hairstylist celebru, care are peste 20 de ani de experiență în industrie și în tot acest timp a câștigat o mulțime de premii.

sampon uscat Phil Smith Be Gorgeous volumising dry shampoo

sampon uscat Phil Smith Be Gorgeous dry shampoo

sampon uscat Phil Smith Be Gorgeous review

Conform informațiilor de pe ambalaj, acest șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous este pentru volum, iar pe net am găsit că există și alte variante de produs. Per total mie mi-a mers bine. N-am avut probleme cu el. Am auzit de la alte persoane care mai folosesc șampon uscat că efectul acestor produse ține doar câteva ore, însă eu cu produsul de la Phil Smith n-am avut probleme cred că o zi întreagă, adică părul a rezistat bine, fără să se lipească de pielea capului după câteva ore. Chiar sunt mulțumită de el. Îmi pare rău că nu-i pot compara rezultatele cu ale altui produs, pentru că până acum e singurul șampon uscat pe care l-am folosit. Important este că sunt mulțumită de el și n-am nimic de reproșat la adresa lui (asta ar trebui să însemne destul de mult).

Preferabil e însă să nu ne împrietenim prea tare cu acest tip de produse, șampoanele uscate. Ideal este să avem părul curat și frumos (fresh). Însă atunci când suntem în criză de timp și chiar nu se poate să spălăm părul, dar trebuie să-l facem să arate decent în două minute… șampoanele uscate sunt ok.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Șampon uscat Phil Smith Be Gorgeous ► Cum m-am înțeles cu el?

  1. lasa ca e util si un astfel de produs! nici eu nu le consum pe banda, dar nici un an jumate nu ma tine un tub :)) acum am ceva marca proprie douglas. parca zic eu ca e singurul care a mai ramas prin casa. si la mine tot in 2 zile incepe sa imi faca parul figuri.asa ca totusi, daca chiar si chiar nu am timp de spalat… chestia asta e buna rau! au avut o idee faina cu sampoanele astea uscate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *