Am încercat și spuma de duș Nivea Silk Creme Care

După prima mea experiență cu o spumă de duș, cea de la Rituals despre care am scris aici, am decis să încerc și una de la Nivea. Am ales una clasică, cu albastru, mai exact Nivea Silk Creme Care. Nu știu câți dintre voi sunteți fani ai brand-ului, însă sunt trei variante clasice de arome – creme care, creme smooth și creme soft (eu le știu de mult timp de la gelurile de duș cremoase, produse deja emblematice ale brand-ului). Uneori merg pe varianta clasică, fie că e vorba de un gel de duș, o rochie sau o pereche de cercei, însă mai am și momente în care mă răzvrătesc și fac alegeri care mă surprind chiar și pe mine.

spuma de duș Nivea Silk Creme Care review

Ce cred eu despre spuma de duș Nivea Silk Creme Care? Cred că e un produs dedicat mai mult răsfățului și mai puțin curățării temeinice a pielii. Adică oferă o curățare delicată, potrivită zilelor mai puțin solicitante, potrivită de fapt persoanelor care nu lucrează în medii cu praf. Cantitatea de transpirație nu prezintă o problemă, o curăță corespunzător, că am folosit spuma asta de duș și după sală și a trecut testul. Însă n-o văd potrivită pentru persoanele care lucrează mult la exterior (outdoor) și au de-a face cu mult praf, caz în care eu cred că cele mai bune variante de gel de duș sunt cele exfoliante.

Simt că spumele de duș în general au fost create pentru răsfăț și relaxare, pentru zilele în care ajungem epuizați acasă după 8-12 ore de muncă și vrem să ne îmbrăcăm în spuma mătăsoasă menită să curețe delicat pielea și să ne simțim ca niște prințese. Pentru că textura atât de delicată a produsului nu ne poate imprima altă senzație decât aceea că și noi, la rândul nostru, suntem niște delicate :D. Și e un lucru bun ăsta, pentru că în fiecare dintre noi se află, indiferent de procent, o anumită inocență. Chestie de care mulți poate am uitat, îngropați în responsabilitățile vieții de adulți, dar există undeva acolo o parte a vieții noastre ce a fost marcată de inocență, o parte pe care n-o putem pierde niciodată, făcând parte din structura noastră evoluționară. Și uite așa am ajuns de la o spumă de duș la filosofie. I have that gift…

spuma de dus Nivea Creme Care

spuma de dus nivea essential oils

Parfumul spumei de duș Nivea Silk Creme Care este cel clasic al gamei Creme Care. Dacă știți crema care se găsește în cutiuța metalică de culoare albastră (cutiuță emblematică, ce există pe piață de prin 1925), atunci acela este parfumul gamei. Tubul spumei de duș este metalic, așa cum e cazul oricărui alt produs de tip spumă (de bărbierit, de păr ș.a.m.d.), iar cantitatea care se găsește în el este de 200ml. Pentru cât timp ajunge? Ei bine, asta e o chestie relativă, deoarece contează cât produs folosim fiecare dintre noi. Un pumn întreg de spumă pentru tot corpul sau cantitate triplă? Diferă de la caz la caz. Prețul spumei de duș de la Nivea este de 15-20 de lei, în funcție de adaosul comercial al fiecărui magazin.

Eu zic că e un produs ok de cumpărat cam o dată pe an, mai mult pentru ideea de răsfăț. Deși sunt fan Nivea, nu mă văd folosind spuma de duș mai des de atât, ci rămân mai degrabă adepta gelurilor lor de duș când vine vorba de igiena corporală. Cu toate astea, sunt tentată să încerc și una din aromele speciale de spumă, căci am văzut că există multe sortimente ademenitoare (precum Vanilla Caramel, Raspberry Rhubarb și Apricot Marshmallow).

Voi ați încercat spuma de duș Nivea Silk Creme Care sau oricare dintre celelalte sortimente? Sunt curioasă cum vi s-a părut și vouă acest tip de produs și dacă îl considerați ideal de cumpărat constant sau, ca în cazul meu, doar ocazional.

Lots of hugs, my beautiful ones!

review spuma de dus Nivea Silk Creme Care

spuma de dus Nivea Silk Creme Care pareri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *