Despre spuma de duș Happy Buddha by RITUALS

E drept, de fel sunt adepta gelurilor de duș, iar lucrul acesta poate fi confirmat de numărul review-urilor pe care le-am scris despre astfel de produse pe ambele bloguri ale mele. Săpunuri solide n-am mai folosit de… atât de mulți ani încât nici nu-mi mai amintesc. Nu am ceva cu ele, dar pur și simplu nu sunt genul meu de produse. Cu toate astea, cu toate că sunt fan al gelurilor de duș, am încercat curioasă și o spumă de duș. E vorba de spuma de duș Happy Buddha by RITUALS. Am avut-o în format mini într-un set primit cadou și chiar m-am bucurat când am văzut-o, adică înainte să încep să o folosesc, pentru că văzusem reclame la spume de duș și chiar voiam să știu cum sunt, să testez și eu experiența. Am testat-o în stil mare, că produsele RITUALS nu-s de ici de colo 😀 .

spuma de dus Happy Buddha by RITUALS

Și… cum a fost?
Ăămm… mi-aș fi dorit eu să-mi ajungă pentru mai multe utilizări, dar pentru că produsul a fost în format mini, de 50ml, s-a terminat oarecum repede. Spuma de duș Happy Buddha by RITUALS a fost (este, dacă e să mă raportez la produs în general) fantastică! E o spumă densă și fină, precum spuma de bărbierit. De curățat curăță ok, delicat aș zice. Practic gelul de duș clasic trebuie să-l masăm pe piele pentru a obține spumă, însă spuma de duș e deja în forma care trebuie să fie un produs pentru curățat, așa că nu mai e nevoie să masăm atât de mult pielea. Nu știu exact să explic, cred că m-am pierdut un pic printre cuvinte aici. Hai să zicem că spuma de duș nu curăță la fel de temeinic precum gelul de duș, pentru că textura ei e mult mai delicată și mai alunecoasă.

spuma de dus Happy Buddha RITUALS

foaming shower gel Happy Buddha by RITUALS

Totuși, ca să mă refer mai în detaliu la spuma de duș Happy Buddha by RITUALS, amintesc de faptul că gama cu portocaliu de la acest brand e cu aromă de lemn de cedru și portocală dulce. E o aromă pe care nu o pot descrie foarte ușor. E un pic masculină, puternică și totodată dulce. Cred că o pot încadra în categoria aromelor lemnoase, fiind destul de predominant cedrul. E o combinație interesantă & puternică per total. Cel puțin așa o percep eu.

Mă bucur că am avut ocazia să testez spuma de duș Happy Buddha by RITUALS pentru că acum știu care e textura produselor de acest fel și o să pot face liniștită achiziții similare.

Dacă aveți voi o spumă de duș care v-a plăcut mult, puteți să mi-o scrieți în comentarii și eu să țin cont de recomandare pentru sesiunile viitoare de cumpărături 😀 .

P.S.: Puteți descoperi aici alte review-uri despre produsele RITUALS care mi-au trecut prin mână.

spuma de dus Happy Buddha by RITUALS review

2 thoughts on “Despre spuma de duș Happy Buddha by RITUALS

  1. De fel și eu prefer gelurile, dar…începe să-mi placă răsfățul unei băi cu spume sau cu o bombă parfumată.
    Gelul este pentru spălat, spuma pentru răsfăț și relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *