Alte două tipuri de plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas >> Beauty Formulas şi Balea

Mi-a scris pe facebook o prietenă la scurt timp după publicarea review-ului despre plasturii pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas de la Sephora. Andreea Tudorache mi-a spus că foloseşte nişte plasturi similari, dar pe care-i cumpără de la Profi, raportul calitate-preţ fiind mai bun decât în cazul plasturelui de la Sephora. Ei bine, n-am reuşit să ajung în zona magazinului Profi, însă am trecut săptămâna asta pe la DM şi, mai mult din curiozitate, m-am uitat să văd dacă există şi în magazinul acesta ceva produse dedicate îndepărtării punctelor negre de pe nas. Mă tot uitam după plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas când am zărit nu un produs, ci două 😀 .

1. O cutie cu 6 plasturi de la firma Beauty Formulas – 17 lei
2. Un mini-plic din carton cu 3 plasturi de la firma Balea – 7,5 lei

Mă uitam la ambele produse şi nu ştiam ce să aleg să încerc. Până la urmă nu am mai ales, am decis să le cumpăr şi pe cele de la Beauty Formulas, dar şi pe cele de la Balea.

plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas si Balea

Acum haideţi să luăm pe rând cele două tipuri de plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre şi să vedem care sunt caracteristicile fiecărui produs în parte, dar şi concluziile pe care le-am luam după utilizarea lor.

1. Plasturi pentru nas de la Beauty Formulas

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas foto2

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas foto3

– Beauty Formulas este brand englezesc;
– cutia conţine 6 plasturi ambalaţi individual în pliculeţe din aluminiu la interior;
– plasturii sunt pe bază de cărbune (un foarte bun ingredient în lupta cu excesul de sebum şi punctele negre) şi ulei de mentă;
– se spune despre cărbune că ajută inclusiv la micşorarea porilor.

Mod de utilizare (aşa cum apare pe ambalaj):
Udăm din abundenţă zona nazală, apoi aplicăm banda apăsând uşor. Lăsăm să se usuce 10-15 minute şi apoi dezlipim cu grijă trăgând dintr-un capăt în altul.

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas foto1

Impresii după utilizare:
N-am udat nasul chiar „din abundenţă”, însă l-am dat cu puţină apă, a fost suficientă încât plasturele să se lipească bine de nas. După cele 15 minute, când a trebuit să-l dezlipesc, am fost de-a dreptul fascinată de ce poate să facă. Cu mult peste ce ştia să facă plasturele de la Sephora. Uitaţi complet de Sephora :)). Plasturii ăştia de la Beauty Formulas sunt magici. Avantajul cred că ţine şi de faptul că udăm nasul, iar plasturele se lipeşte foarte foarte bine. În momentul în care am dezlipit plasturele de pe nas, am zis că-l iau cu fiecare firicel de puf care exista în zona aia a feţei.

Cum arăta plasturele după ce l-am dezlipit de pe nas? Plin de puncte negre şi alte impurităţi. Plin!

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas foto4

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Beauty Formulas foto5

După dezlipirea plasturelui, acesta crapă prin unele locuri, cărbunele din compoziţie uscându-se. Din cauza asta rămâne şi puţin pe nas, adică rămân câteva resturi din compoziţia plasturelui. Eu le-am şters cu o dischetă demachiantă cu apă micelară. E genial rezultatul acestor plasturi şi îi super recomand! Sunt 6 bucăţi într-o cutie şi costă 17 lei. E un preţ foarte bun dacă ne gândim că la Sephora un singur plasture costă 7 lei şi nici nu e la fel de eficient precum aceştia. Mă bucur că i-am descoperit. ♥♥♥

2. Plasturi pentru nas de la Balea

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Balea foto1

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Balea foto2

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Balea foto3

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Balea foto5

– Balea este marcă proprie DM (Drogerie Markt – ratailer german de cosmetice şi produse de îngrijire);
– plicul din carton conţine 3 plasturi ambalaţi individual în pliculeţe din aluminiu la interior;
– plasturii sunt pe bază de acid salicilic şi ulei din arbore de ceai (ambele ingrediente fiind extrem de cunoscute în lupta cu excesul de sebum şi problemele faciale aferente acestuia);

Mod de utilizare (conform ambalajului):
Curăţăm bine zona nasului (cu apă, demachiant, apă micelară sau orice vrem noi). Pe nasul curat şi uscat aplicăm plasturele şi îl lăsăm să acţioneze. După 10-15 minute îndepărtăm plasturele.

plasturi pentru indepartarea punctelor negre de pe nas Balea foto4

Impresii după utilizare:
N-am putut să nu observ mirosul înţepător (ca de oţet) din prima secundă în care am desfăcut unul dintre cei 3 plasturi. Mi s-a părut ciudat şi oarecum incomod acest miros, însă mi-am amintit că e specific produselor pe bază de acid salicilic. În ceea ce priveşte rezultatele obţinute… plasturele acesta e o glumă proastă. Da, exact aşa. Îmi vine să-i arunc pe ceilalţi doi care mai sunt în cutie. După cele 15 minute în care plasturele a stat cuminte lipit pe nas, l-am desfăcut şi am fost dezamăgită complet. Câte puncte negre a îndepărtat? Unul. Un singur punct negru. Singurul efect pe care l-a avut plasturele a fost reglarea excesului de sebum pentru câteva ore. Pe ceilalţi doi cred că-i voi folosi pentru frunte, ca să nu-i arunc şi să fie risipă totală. Însă per ansamblu chiar sunt o risipă aceşti plasturi. Nu îi recomand absolut deloc.

Aşadar, marea descoperire o reprezintă plasturii de la Beauty Formulas. Sunt excelenţi!
Pe de altă parte, nu prăpădiţi banii degeaba pe plasturii de la Balea.

6 thoughts on “Alte două tipuri de plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas >> Beauty Formulas şi Balea

  1. Ma bucur ca ai descoperit unii mai ieftini decat cei din Sephora si data viitoare cand ajung in DM sar pe ei.
    Cei de la Profi cum se numesc?

    1. Cei de la Profi sunt de la firma Montagne Jeunesse :D. O să îi caut şi eu, să ştiu măcar că i-am încercat pe toţi şi apoi să-mi aleg preferaţii. Momentan plasturii Beauty Formulas îmi plac cel mai mult.

  2. Eu folosesc unii cu Aloe Vera de la Skinlite, tot din DM, sunt extraordinari. Cred că prețul este în jur de 8-9 lei și au 3 benzi albe. Personal nu mă așteptam la vreun miracol dar chiar sunt super, îți recomand să-i încerci și pe aceia, am să scriu eu pe blog despre ei, că prea mi-au plăcut!:)) Am să-i încerc și pe cei recomandați de tine, că mie-mi place să testez de toate, ca și tine! Pupici!:*

    1. Aştept cu mare interes materialul tău. Eu doar pe aceştia i-am găsit în DM la Târgovişte, dar poate am noroc să dau pe viitor şi de cei cu aloe. Neapărat să scrii materialul, ca să-i văd şi cum arată, să-i pot găsi mai uşor în magazin 😀 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *