5 mini oje Melkior Professional ♥ review&swatch

Prima oară când am trecut pragul unui magazin Melkior Professional mi-am cumpărat un tratament pentru unghii și un pachet cu șervețele demachiante. A doua oară mi-am luat o mini ojă și câteva farduri de pleoape. Ei bine, între timp am mai cumpărat o mini ojă, apoi încă una și încă una și… Acum am 5 mini oje Melkior Professional și m-am gândit să scriu pe blog despre ele pentru că sunt mulțumită de ele și îmi doresc să mai achiziționez multe alte nuanțe.

Chiar și atunci când îmi făceam unghiile cu gel eu foloseam și ojă. Mă plictiseam în vreo 2-3 săptămâni de modelul manichiurii cu gel, așa că dădeam un strat de ojă (pe care îl țineam vreo săptămână, până mergeam la întreținere gel). Se poate spune că am o mică pasiune pentru oje :)). Dar e mică, pentru că sunt atrasă în general de versiunile mini ale sticluțelor de oje. Sunt mai multe brand-uri care au spre vânzare mini oje, printre care și OPI, Sephora și Golden Rose, iar în viitoare articole poate voi scrie și despre ele, dar azi mă concentrez asupra preferatelor – adică cele de la Melkior Professional.

5 mini oje Melkior Professional

Cele 5 mini oje Melkior Professional pe care le am au 4,5 ml fiecare și costă 10 lei. Eu consider că prețul este unul bun pentru o ojă de calitate în format mini, iar cantitatea e chiar suficientă pentru realizarea a minim 10 manichiuri. N-am terminat încă nicio ojă ca să vă spun exact pentru câte utilizări ajunge, dar aici oricum depinde și de lungimea unghiilor, dar și de câte straturi decideți să aplicați. În mod normal e nevoie de două straturi de ojă pentru o culoare uniformă, dar în funcție de nuanță se poate aplica și un singur strat, fiind suficient de pigmentate nuanțele de la Melkior.

Cele 5 nuanțe ale mini ojelor Melkior Professional pe care le am:
– Saphir (albastru închis mat)
– In Love (roșu mat cu sclipici roșu)
– Magic Dust (auriu holografic)
– Purpur (violet sidefat)
– Anytime Red (roșu lucios, clasic)

Care e nuanța mea preferată dintre toate acestea? Ăăă… cred că toate. Deși dacă e să fiu obligată să aleg totuși una singură, cred că aleg Purpur. În general nu suport ojele sidefate, dar Purpur e o superbitate de nuanță. O puteți încerca dacă aveți drum printr-un mall unde e și un magazin Melkior, iar așa vedeți exact despre ce vorbesc. Cel mai bine este însă să vă spun câteva despre fiecare nuanță în parte.

Nuanța Saphir este un bleumarin cu particule fine de sclipici de aceeași nuanță, însă fiind o ojă mată particulele respective ajută doar la propagarea luminii pe suprafața unghiilor, creând un aspect frumos. Deși este o culoare închisă și mai este și mată, Saphir poate fi purtată la birou fără probleme, având o oarecare eleganță. Unghiile mele sunt mici și n-au o formă anume, dar vă las mai jos o poză cu ele colorate cu această ojă pentru a vă putea face o idee.

Melkior Professional oja mata Saphire

Melkior Professional oja mata Saphire unghii

Nuanța In Love este tot mată, de data aceasta fiind vorba de ojă roșie cu sclipici roșu. Nu trebuie să vă sperie în vreun fel ideea de sclipici, oja fiind cât se poate de mată când se usucă bine pe unghii. Acel sclipici îi conferă o aură de eleganță, o notă aparte imaginii de ansamblu a manichiurii. Nuanța aceasta este cea mai recentă pe care am cumpărat-o și sunt foarte mândră de ea ^_^.

mini oja rosie mata Melkior Professional In Love

mini oja rosie mata Melkior Professional nuanta In Love

Magic Dust este prima mea ojă holografică. Deși nu credeam că o să îmi iau vreodată o ojă aurie care să aibă și sclipici în ea, muuuult sclipici fin, iată că mi-am achiziționat un astfel de produs. Cum de am făcut asta? Când a fost campania de lansare a colecției HOLO Nails am văzut toate nuanțele pe net și mi-au cam atras atenția, drept pentru care mi-am notat în telefon să trec și eu pe la Melkior Professional cu prima ocazie când am drum prin AFI Cotroceni. Am testat vreo 3 nuanțe pe 3 unghii diferite, dar auriul mi-a plăcut cel mai mult, așa că acum face parte din colecția mea de oje 😀 . Vara e grozav de purtat pe unghii, dar merge și toamna, cât și în preajma srbătorilor de Crăciun. Cred că nu degeaba i se spune Magic Dust 😉 . În fotografiile de mai jos am aplicat un singur strat de ojă.

mini oja Melkior Professional Magic Dust

mini oja Melkior Professional Magic Dust (si fond de ten Full Coverage Foundation)

Purpur, adică nuanța mea favorită dintre toate nuanțele minunate de oje pe care le am de la Melkior Professional, este un violet sidefat. Dar nu este orice violet, ci prima mea ojă violet și singura ojă sidefată pe care o folosesc (în rest chiar mă feresc de sidefate). Nuanța Purpur nu poate fi explicată în cuvinte, ci trebuie să o testați într-un magazin Melkior Professional pentru a înțelege despre ce vorbesc. Am avut-o pe unghii și într-o poză de profil de pe facebook și se vedea chiar foarte bine. Atât de mult mi-a plăcut încât i-am luat o mini ojă în nuanța aceasta și uneia dintre prietenele mele.

mini oja mov nuanta Purpur Melkior foto1

mini oja mov nuanta Purpur Melkior foto2

mini oja mov nuanta Purpur Melkior & Ioana Radu

Anytime Red este nuanța clasică de ojă roșie lucioasă. Un fel de roșu emblematic, specific actrițelor & sex simbolurilor precum Marilyn Monroe, Rita Hayworth și Joan Collins. E genul de ojă roșie pe care fiecare femeie ar trebui să o aibă. Am o nuanță aproape identică și de la OPI (nuanța American As Apple Pie din colecția Nicole by OPI). Diferența este că oja de la Melkior Professional este mult mai lucioasă, chiar fabuloasă din punctul acesta de vedere. Unghiile par să fie făcute cu gel sau ojă semipermanentă, cam atât de lucioase sunt. Anytime Red este, așadar, o alegere destul de înțeleaptă, un roșu pasional, focos, pentru femei puternice și încrezătoare (sau pur și simplu pentru fete care au nevoie de un boost de încredere).

mini oja rosie lucioasa Melkior Professional Anytime Red foto02

mini oja rosie lucioasa Melkior Professional Anytime Red foto03

Acestea sunt cele 5 mini oje Melkior Professional pe care le am și care-mi plac foarte mult. Voi ați încercat până acum ojele de la acest brand? Ce nuanță îmi recomandați să testez data viitoare când voi avea drum pe la Melkior? 😀

Toată gama de oje poate fi văzută aici.

5 thoughts on “5 mini oje Melkior Professional ♥ review&swatch

  1. Ai o colectie superba de oje Melkior. Am si eu cateva si le ador. Imi plac tare mult ale tale, albastrul ala deja m-a facut sa intru in fibrilatie. Am si eu unul in acelasi ton, doar ca e lucios. Iar Magic Dust este fabuloasa! Stiu ce sa mai adaug in cos la urmatoare comanda. Multumesc pentru recomandari. Intotdeauna se vad mai bine pe unghiile cuiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *