Ce mi-a atras atenția din revista Douglas [martie – mai 2018]

descopera surprizele Douglas

revista Douglas martie-mai 2018

Sunt bucuroasă că am găsit revista Douglas în cutia poștală. Este pentru prima oară când se întâmplă asta și cred că se datorează faptului că în urmă cu vreo jumătate de an mi-am făcut card la ei și pare-mi-se că am bifat că vreau să primesc materiale promoționale/informative prin poștă (chiar îmi place când se întâmplă asta, probabil sunt mai de modă veche, dar prefer să răsfoiesc o revistă cu noutăți decât să deschid un newsletter).

Ei bine, de fiecare dată când răsfoiesc o revistă de prezentare a unor produse, am obiceiul de a-mi nota în gând câteva dintre ele pentru a le avea în vedere atunci când mi se termină câte un produs și se cere cumpărat altul. Și m-am gândit că e o idee bună să notez chiar aici, pe blog, produsele care mi-au atras atenția 😀 .

Vreau totuși să fac o mică paranteză și să menționez că în plicul în care am primit revista a fost și o mostră cu loțiune de corp revitalizantă Seathalasso – produs pe bază de alge și minerale marine (din colecția Douglas Home Spa).

Douglas Home Spa Seathalasso body lotion

Douglas Home Spa Seathalasso revitalising body lotion

Cei de la Douglas chiar m-au surprins plăcut cu chestia asta, nefiind ceva ce fac prea multe brand-uri. Având în vedere că nu locuiesc în București sau în alt oraș în care să am acces la un magazin de-al lor, pentru mine e frumos să pot primi mostre ale unor produse pe care să le testez. Ba chiar fac achiziții în fucție de mostrele care mă surprind plăcut.

Acum să ne întoarcem la revistă și la produsele care mi-au atras atenția 😀 .

Paris Florence EDP by Carven

1. Paris Florence EDP by Carven

Am făcut o pasiune pentru brand-ul Carven de când am primit cadou parfumul Carven L’Absolu. E un mix de finețe, eleganță și putere, un mix care se înțelege bine nu doar cu preferințele mele olfactive în materie de parfumuri, ci și cu pH-ul pielii mele (lucky me). Din acest motiv ori de câte ori văd o reclamă la un produs Carven zâmbesc și îmi doresc să îl testez. N-o să las apa de parfum Paris Florence să-mi scape. Abia aștept să văd cum miroase ^_^. Știu momentan că face parte din Collection Carven – o colecție inspirată de călătorii și arta couture, colecție ce cuprinde 7 parfumuri: Paris-Seville, Paris-Florence, Paris-Izmir, Paris-Bangalore, Paris-Sao Paulo, Paris-Mascate, Paris-Manille.

Apă de parfum și loțiune Tiffany & Co

2. Apă de parfum și loțiune Tiffany & Co

Singurul film vechi pe care am reușit să-l văd până la final și chiar să-mi placă este celebrul Breakfast at Tiffany’s din 1961. Tot atunci am descoperit și faptul că Audrey Hepburn a fost o femeie și o actriță grozavă, intrând cu ocazia respectiva în atenția mea și celebrul brand american Tiffany & Co – bijuterii de lux și alte produse (brand ce a fost fondat tocmai în 1837). Ei bine, iată că Douglas aduce în exclusivitate Tiffany EDP și Tiffany EDP Body Lotion. M-am uitat deja pe site-ul Douglas.ro și am văzut că apa de parfum costă 347 de lei (versiunea de 30ml), iar loțiunea de corp costă 197 de lei (are 200ml). Sunt destul de curioasă să descopăr aroma, mixul de citrice, mosc & iris.

Douglas Soothing Hydrating Mist

3. Douglas Soothing Hydrating Mist

Spray-urile pentru față se numără printre produsele mele favorite de îngrijire, ba chiar le consider a fi un must have în sezonul cald prin prisma faptului că sunt light și oferă totodată senzația de răcorire, tenul eliberându-se pentru câteva secunde de arșița specifică verilor. Soothing Hydrating Mist este un spray hidratant și calmant pentru față, produs ce face parte din gama Douglas Sensitive Focus. Prețul este unul bun, de 69 de lei pentru 150ml. Pun acest produs pe wishlist și cred că îl voi achiziționa imediat cum termin spray-ul pentru față de la MAC.

Fond de ten Douglas Perfect Radiance

4. Fond de ten Douglas Perfect Radiance

Deși tocmai mi-am achiziționat un fond de ten, asta nu mă împiedică să verific și alte produse. Practic, cu cât testez mai multe, cu atât știu ce să-mi achiziționez când am fondul de ten pe terminate. N-am avut până acum un fond de ten de la Douglas, dar am avut alte produse de make-up care mi-au plăcut. Practic mi-am format o părere bună despre produsele de make-up marca Douglas, drept pentru care se justifică faptul că fondul de ten Perfect Radiance mi-a atras atenția. Sunt curioasă dacă există și nuanțe cu subton neutru, că de obicei mi-e greu să găsesc.

Fond de ten Giorgio Armani Face Fabric & Douglas Lash Augmented Mascara

Ei, iată o poză cu două produse care mi-au sărit în ochi.

5. Fond de ten Giorgio Armani Face Fabric

Două dintre cele 3 parfumuri care mă definesc cel mai bine sunt de la Armani, drept pentru care nu e deloc de mirare că am o pasiune pentru acest brand. Mi-a sărit imediat în ochi fondul de ten când l-am văzut în paginile revistei. Știam de el, existând de mulți ani, dar nu știam că a fost refăcută formula lui, fiind acum un fond de ten cu o textură ușoară, fresh, pentru machiajul de zi cu zi. Iată un produs de care presimt că o să mă îndrăgostesc, deși buzunarul meu nu prea e de acord cu asta :)). Fondul de ten Face Fabric de la Armani e disponibil în 8 nuanțe și promite să estompeze imperfecțiunile și porii vizibili. Recipientul produsului este de 40ml și costă… 269 de lei.

6. Douglas Lash Augmented Mascara

Primul meu produs de make-up marca Douglas a fost Volume Mascara. Mi-a plăcut foarte mult, deși în general sunt pretențioasă la mascara, drept pentru care mi-a atras atenția reclama noului produs pentru gene. Lash Augmented este o mascara ce promite să ofere atât volum, cât și alungire. Mi-a făcut cu ochiul periuța, fiind destul de deasă. Prețul e unul decent, adică 69 de lei.

ioanaPRO linie delimitare fundita

Cam acestea sunt produsele care mi-au plăcut din paginile celui mai nou număr al revistei Douglas. Pe tine te tentează vreunul dintre ele? 😀

Update: Loțiunea de corp din pliculețul-mostră a fost grozavă! E bună de luat în calcul pentru viitoarele achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *