Review: Pudra pulbere IT Cosmetics BYE BYE PORES

Continui seria de review-uri de make-up cu pudra pulbere IT Cosmetics BYE BYE PORES. Dacă ești în căutarea unei pudre translucide și vrei altceva față de ce ai folosit până acum sau dacă ai mai auzit de aceasta și cauți încă o opinie, sper ca review-ul meu să te ajute.

Brand-ul IT Cosmetics l-am descoperit în urmă cu vreo 2 ani când am primit cadou de la o prietenă din Anglia un set cu mai multe produse. Aveam pudra despre care scriu azi, un corector lichid și încă vreo două produse. Dar pudra pulbere m-a impresionat cel mai mult, drept dovadă că o folosesc și în prezent. Între timp brand-ul IT Cosmetics a apărut și în România, îl poți găsi în toate magazinele Douglas și cred că sunt și câteva magazine online care comercializează aceste produse. Am mai pus ochii pe un CC cream pe care și l-a cumpărat recent o colegă, iar pe viitor vreau să mi-l iau și eu.

Cum este pudra pulbere IT Cosmetics BYE BYE PORES?

Este o pudră pulbere translucidă, adică e de culoare albă și se adaptează nuanței tenului  / fondului de ten. Eu prefer aceste pudre pentru că nu e nevoie să ne mai batem capul cu nuanțele. După ce că ne e greu cu alegerea nuanței la fondurile de ten și la corectoare, măcar la capitolul pudră să ne fie ușor. Mare om cel care a inventat pudra translucidă! 😀

Are finish mat, ceea ce o face ideală mai ales pentru persoanele care au probleme cu excesul de sebum, pentru că mai reglează un pic din aspectul lucios al tenului. Nu face minuni, adică nu te aștepta ca o pudră să lucreze cu excesul de sebum (ci mai degrabă produsele de îngrijire a tenului au acest rol), însă ajută la obținerea unui machiaj cu aspect mat și se păstrează binișor câteva ore.

Diminuează aspectul general al porilor, comparativ cu alte pudre. Nu degeaba se numește pudra pulbere IT Cosmetics BYE BYE PORES. Practic, ceea ce face este că nu î­­ncarcă porii, este lejeră, delicată, foarte fină și oferă tenului un aspect per total finuț – iar asta duce la iluzia de diminuare a porilor.

Am aplicat această pudră pulbere translucidă pe diferite fonduri de ten (pentru a le seta mai bine), atât cu acoperire mică și medie, cât și fonduri de ten cu acoperire mare. Rezistă bine pe ten pe parcursul zilei în oricare situație, nu simt că îl încarcă. Este una dintre cele mai bune pudre pentru față pe care le-am folosit de-a lungul anilor, iar din acest motiv o recomand cu drag. Merită să-i dai o șansă dacă vrei să încerci ceva nou.

Lots of hugs, my lady!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *