Review 4 mostre produse Sephora

Cred că lunar trec pragul unui magazin Sephora și de fiecare dată cumpăr câte ceva (pentru mine sau diverse cadouri pentru alte persoane). Nu mai este pentru nimeni un secret că la Sephora primim de fiecare dată cel puțin o mostră a unui produs în plăsuța de cumpărături, iar pentru că am tot strâns câteva, am zis să încep să scriu ce impresii mi-au lăsat. Voi începe cu 4 mostre produse Sephora pe care le-am testat luna aceasta și care mi-au lăsat o impresie foarte bună: două produse pentru față și două produse pentru corp.

1. mostră cremă de față Instant moisture+ cream (Hyaluronic acid booster)

Am primit-o în plăsuța de cumpărături când mi-am cumpărat tratamentul pentru zona ochilor din aceeași gamă. Crema aceasta de față este exact genul meu de cremă pentru sezonul rece. Super hidratantă, dar non-grasă, ceea ce mi se pare a fi un mare avantaj când e vorba de multe produse. Nu are nici prea mult parfum, ci doar o urmă fină. Deși, la drept vorbind, am observat că în general produsele pe bază de acid hialuronic sunt mai neparfumate (ceea ce e un lucru bun). Textura acestei creme de față este fină, iar senzația pe care o oferă tenului este de delicatețe, totodată hidratând suficient de bine pentru a proteja tenul împotriva frigului. Este chiar o cremă de față ideală pentru toamnă-iarnă.

E ok să spun și că este preferata mea dintre cele 4 mostre produse Sephora despre care scriu azi 😀 .

Sephora mostra crema de fata Instant moisture+ cream Hyaluronic acid booster

2. mostră unt de corp pe bază de unt de shea Super Supreme Body Butter

Primul lucru pe care l-am observat când am testat acest unt de corp a fost consistența densă de un alb imaculat. Eu în general sunt pretențioasă la unturile de corp, majoritatea dintre ele lăsând senzația de gras pe piele, fapt ce nu-mi place deloc. Știu, e firesc ca unturile de corp, fiind produse gândite pentru a hidrata în profunzime, să fie cât mai grase, însă personal aș prefera consistența unui unt de corp fără însă ca produsul să dea senzația de gras pe piele. Și cred că tocmai am găsit acel produs. Super Supreme Body Butter este un unt de corp care hidratează în profunzime lăsând totodată pielea foarte fină și non-grasă. Una dintre chestiile menționate pe ambalaj este fix despre asta: “It’s ultra sensorial, plush texture melts into the skin for intensely smooth pleasure”. Are un parfum delicat de unt de shea, acesta fiind ingredientul ce stă la baza produsului.

Recomand cu mare drag să mergeți într-un magazin Sephora și să căutați la raft tester-ul acestui unt de corp astfel încât să puteți să îl încercați și voi pentru a vă convinge de afirmațiile pe care le-am făcut. Sau… atunci când faceți cumpărături, întrebați consultantul dacă printre cele câteva mostre produse Sephora pe care vi le strecoară în plăsuță îl poate pune și pe acesta (dacă îl are).

unt de corp pe baza de unt de shea Super Supreme Body Butter Sephora

3. mostră jeleu pentru corp Moisturizing & refreshing body jelly (Aloe Vera)

Prima reacție pe care am avut-o atunci când am văzut mostra acestui produs a fost să rânjesc, mai ales că vedeam jeleul prin ambalajul transparent. Aproape că l-am desființat înainte să ajung cu el acasă. Însă într-o zi ca oricare alta, după duș, am ales să-i dau o șansă și să-l încerc, să vedem ce e de el. Sincer? Mi-a fost rușine de prima reacție pe care am avut-o în privința lui. Acest jeleu de corp e fabulos! De când am desfăcut pliculețul și am verificat imediat cum miroase, aroma extrem de fresh cucerindu-mă imediat, mi-am dat seama că acesta e un produs pe care o să-l recomand. Iar aroma nu-i singurul avantaj, ci are mult mai multe. Se întinde foarte ușor pe piele datorită texturii lejere de jeleu, se absoarbe extrem de repede și, cel mai important, pielea rămâne fină ca mătasea. N-aș fi crezut că un jeleu simpatic poate avea efecte atât de wow! Mi se pare un produs ideal mai ales în momentele în care imediat după duș trebuie să ne îmbrăcăm și să plecăm, asta pentru că se absoarbe atât de bine în piele încât nu prezintă niciun disconfort dacă tragem imediat pe noi perechea favorită de jeans. Neapărat să-l testați în magazin dacă găsiți la raft un tester al produsului.

Sephora mostra jeleu hidratant pentru corp pe baza de aloe vera foto2

Sephora mostra jeleu hidratant pentru corp pe baza de aloe vera foto3

4. mostră mască de față purificatoare și matifiantă pe bază de nămol, zinc și cupru

Cea mai bună mască matifiantă pe care am încercat-o vreodată. Singurul ei inconvenient este că nu mi-a plăcut cum miroase. În timp ce o aplicam chiar mă gândeam că n-aș cumpăra o masca de față care miroase așa. Însă după ce au trecut 15 minute și am spălat-o de pe ten cu apă rece, rezultatul a fost… magic. Chiar mă gândesc să îmi cumpăr masca asta. Eventual și un cleștișor pentru nas, că sunt sensibilă la mirosuri neplăcute :D. Fără nicio exagerare, pentru mine a fost cea mai bună mască de față, simțindu-mi tenul purificat și matifiat la un nivel pe care niciun alt produs nu a reușit să îl atingă.

masca de fata purificatoare si matifianta pe baza de namol, zinc si cupru Sephora

ioanaPRO linie delimitare fundita

Acestea sunt 4 dintre mostrele primite de la Sephora pe care le-am încercat și care mi-au lăsat o impresie bună. Probabil primul pe care-l voi cumpăra este crema de față Instant moisture+ cream (cea de la punctul 1). Însă încerc totuși să fac shopping inteligent și să nu mai fac stoc de produse, așa că voi aștepta cuminte să termin crema de față pe care o am în prezent și abia apoi o să cumpăr minunăția Instant moisture+ cream de la Sephora.

Lots of hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *