Prima mea ojă neon – Fluo Pink de la Melkior Professional

Mai știți de pasiunea mea pentru ojele în format mini? Primul articol pe tema asta e cel de aici, despre 5 dintre mini-ojele mele de la Melkior și poze cu modul în care se văd ele pe unghii. Astăzi anunț cu bucurie că iar am căzut pradă tentației și mi-am mai luat una. Oricât de mult am încercat să nu-mi mai cumpăr oje (și mă abținusem lăudabil până acum), în luna august s-a lansat o colecție nouă la Melkior Professional, cu 5 nuanțe neon. Inițial mi-am zis că nu-s de mine nuanțele neon, dar mi-au tot apărut în feed-ul de la facebook și instagram poze postate de alte fete… încât ușor, ușor m-au corupt. Momentul în care am cedat a fost când eram în AFI Cotroceni și am trecut pe lângă magazinul Melkior, iar ele stăteau țanțoșe în geam. M-a lovit rozul neon, am intrat în magazin vrăjită de el și mi l-am luat. Fluo Pink se numește nuanța. Prima mea ojă neon – Fluo Pink de la Melkior Professional. Desigur, am ales sticluța în format mini (4,5ml la prețul de 10 lei), știind că îmi ajunge cantitatea având în vedere că am un coș plin cu sticluțe de ojă, deci clar nu aveam nevoie de sticluța în format normal (15ml).

oja Fluo Pink Melkior Professional

oja Fluo Pink Melkior Professional review

Cum e Fluo Pink de la Melkior Professional? Având în vedere că am menționat deja că e prima mea ojă neon, e clar că până în prezent n-am crezut că sunt de mine astfel de nuanțe. Dar rozul are un loc special în inima mea de ani de zile, motiv pentru care am și cumpărat mini-oja și eram nerăbdătoare să o folosesc. La vreo două zile de la achiziție mi-am pictat unghiile cu ea și m-am declarat mai mult decât mulțumită. În primul rând e foarte pigmentată, astfel că unghiile sunt colorate în nuanța roz neon încă de la primul strat. Am ales însă să aplic două straturi din simplul motiv că am vreo două unghii mai denivelate și nu era culoarea uniformă pe ele. În rest totul ok.

oja Fluo Pink Melkior Professional swatch

Ah, să nu uit să zic și asta… Pe măsură ce aplicam oja pe primele unghii mi se părea că nuanța e atât de puternică și mă-ntrebam în sinea mea dacă alegerea a fost inspirată sau dacă de data asta am greșit făcând achiziția. Dar treptat m-am obișnuit cu ea, mai ales când am descoperit că e aceeași nuanță de la baretele laterale ale genții sport cu care merg la sală, dar și faptul că e aceeași culoare cu detaliile unei geci de primăvară. Așadar oja asta nu-i primul meu lucru roz neon pe care-l am 😀 . E doar prima ojă într-o nuanță așa de puternică (și în secret vă zic că s-ar putea să-mi mai iau una, o altă nuanță neon din cele 5 disponibile).

Cum mi-am dat seama de faptul că Fluo Pink de la Melkior Professional se potrivește în viața mea? În afara faptului că se asortează cu geanta de sală și una din gecile mele subțiri, oja asta face echipă bună și cu produsele mele de curățenie. Încep să mă întreb dacă nu cumva aleg unele lucruri doar pentru că sunt roz :)).

oja Fluo Pink Melkior Professional si produse de curatenie roz Asevi si Ajax

Și asta nu-i tot. Fluo Pink de la Melkior Professional s-a împrietenit deja și cu o parte din parfumurile mele ^_^ (Victoria’s Secret Bombshell, Nicki Minaj Minajesty, The Body Shop Pink Grapefruit, Avon Only Imagine).

oja Fluo Pink de la Melkior Professional si parfumuri cu ambalaj roz Victorias Secret Bombshell Nicki Minaj Minajesty TBS Pink Grapefruit Avon Only Imagine

O altă chestie de zilele astea, perioadă în care am unghiile colorate cu Fluo Pink, e că n-am să uit reacția prietenului meu când m-a văzut cu manichiura așa. Mi-a aruncat o privire de parcă iar am luat-o pe ulei cu alegerile :)). Da, de fel sunt o fată simplă, nu mă atrag chestiile care bat la ochi, dar uneori mai ies din zona mea de confort și aleg și altceva. Oja asta, de exemplu 😀 . It’s super nicey!

Toată gama de oje Melkior poate fi văzută pe melkior.ro. Celelalte 4 nuanțe neon (în afară de cea roz cumpărată de mine) sunt: coral, galben, portocaliu și verde. Eu încă sunt de părere că rozul e cel mai special.

oja roz neon Melkior Professional nuanta Fluo Pink

oja roz neon de la Melkior Professional nuanta Fluo Pink review

4 thoughts on “Prima mea ojă neon – Fluo Pink de la Melkior Professional

  1. Ador aceasta nuanta de roz mai strident (neon sau nu). Nu am folosit nici eu pana acum nuante neon. Imi place sa am unghiile de la maini in aceeasi nuanta cu cele de la picioare si daca si rujul se asorteaza, dar nu e obligatoriu, pentru mine e suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *