Îngrijire specială ► șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom

Prima oară când am auzit de brand-ul OGX eram pe site-ul Elefant pentru a-mi comanda niște produse pentru îngrijirea părului. Mai arunc un ochi în stânga și-n dreaptă, informativ, să văd cam ce altceva există pe piață, însă de fel cumpăr doar produse de care am mai auzit sau care au ceva aparte și mă determină să vreau să le-ncerc. Ulterior am plecat în Suedia, unde am locuit aproape 2 ani, timp în care am tot văzut produse OGX pentru păr în multe multe magazine. Probabil unii/unele dintre voi știți cum e când un produs sau un brand ne iese de prea multe ori în cale… Ajunge să ne capteze atenția și uneori chiar ne determină să cumpărăm. Eu mai mult de asta mi-am luat al meu șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom. Mă intriga faptul că era atât de popular acolo și am vrut să-l încerc, să văd care-i treaba cu el 😀 , să verific pe propriul păr dacă-i bun sau ba.

șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom

Începând cu anul 2014, Vogue a creat mai multe produse, iar acest șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom se numără printre ele. Cu toate astea, OGX are niște principii interesante, anume că nu folosește fotomodele pentru reclame și nici nu promovează părul perfect, ca de reviste. Filosofia brand-ului e concentrată în jurul frumuseții clasice, a ceea ce iubim la părul nostru și faptul că produsele sunt menite să ne ajute să iubim și mai mult atuurile podoabei noastre capilare. Într-adevăr, ne dăm seama că sună un pic cam prea bine, prea frumos, prea a realitatea și sinceritatea pe care ni le dorim din partea brand-urilor. Însă m-a cucerit. Pe mine m-a cucerit șamponul. Scurt, exact așa. Dar nu mă opresc aici, că-s multe alte chestii de zis despre el.

Acest șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom are la bază flori de camelie japoneză și extract de bambus, fiind ingrediente care ajută la domolirea firelor de păr rebele prin faptul că îi oferă părului o textură mai fină. Se laudă, de fapt, că îmbracă firele de păr cu ingrediente benefice, care-i sporesc frumusețea naturală.

OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom shampoo

Personal îmi amintește puțin de șamponul Moroccanoil Moisture Repair, pentru că și acela avea capacitatea de a-mi hrăni părul și a-l hidrata în profunzime. Mica diferență constă în cantitatea de hidratare, cu șamponul de la OGX eu obținând rezultate mai bune, fiind mai potrivit tipului meu de păr. Hrănirea și hidratarea sunt cam de nivel mediu, ideale pentru structura firului de păr al podoabei mele capilare. Imediat după șamponare, în timp ce clătesc părul, acesta se simte mai greu, absorbind multă apă și hidratându-se bine. În cazul meu, având părul decolorat, părul se și încurcă destul de mult în procesul de hidratare, așa că la fiecare spălare folosesc și o mască de păr (ar merge și balsam în loc de mască, numai că eu am încetat să mai folosesc balsam de păr de câțiva ani buni).

Simpaticul șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom are prețul similar cu al produselor profesionale pentru păr. Și efectele lui asupra părului se aseamănă până la urmă cu ale produselor profesionale, deci prețul e justificabil. În plus, e vorba de produse fabricate în SUA, la anumite standarde, iar distribuitor este Vogue International. Pe mine tubul de șampon de 385ml m-a costat în jur de 60 de lei (cumpărat din Suedia de la Coop sau ICA Max, nu-mi mai amintesc exact).

OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom sampon

De ce am ales șamponul din gama asta? De ce Tsubaki Blossom și nu altă gamă? Până la urmă, cei de la OGX produc peste 27 de tipuri de șampon (mare parte dintre ele le-am văzut pe site-ul lor, însă comenzile online de acolo se livrează doar în America și nici măcar în toate statele de pe continent). Ei bine, am mirosit vreo 5 tipuri de șampon OGX și am ajuns eu la concluzia că acesta din gama Tsubaki Blossom miroase cel mai bine. Nu sunt deloc un exemplu bun de urmat la cumpărături :)), adică sunt conștientă că șamponul trebuie ales în funcție de nevoile părului, tipul, structura firelor… Iar eu pe acesta l-am ales pentru că mirosea cel mai frumos 😀 . Guilty of that! Însă se pare că am avut noroc și am nimerit bine, că părul meu e tare bucuros de când îl folosesc.

OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom

sampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom

Când am făcut pozele aveam tubul aproape plin, însă între timp am consumat destul de mult, astfel că șamponul în momentul de față îmi mai ajunge doar pentru câteva utilizări. Mă mișc eu mai greu cu recenziile produselor. Adică mi-aș dori să am timp să scriu despre fiecare produs al meu după primele utilizări, însă mă trezesc adesea că fac review când mai am cât pentru 2-3 folosiri. Și-s multe alte produse pe care le îndrăgesc și despre care n-am apucat să scriu. Ei bine, mă bucur însă că azi am apucat să direcționez reflectoarele către simpaticul șampon OGX Sensually Soft Tsubaki Blossom, căci merită atenția. O să mai încerc și alte produse OGX? Absolut! ♥

P.S.: Dacă vreți și voi să încercați ceva de la OGX, am văzut că într-o vreme produsele lor se găseau chiar și la noi, pe site-ul Elefant.ro, însă nu știu dacă mai există și-n prezent. Eh, cu un search pe google vedeți exact dacă se mai găsește OGX pe undeva prin România 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *