Cum m-am îndrăgostit de rujul FEVER din colecția L’Oréal x Balmain Paris

Nu cred că mi-am dorit vreodată un ruj așa cum mi l-am dorit pe acesta din colecția L’Oréal x Balmain Paris. Este o colecție specială, în ediție limitată, în România aceste rujuri fiind comercializate exclusiv în magazinele Kendra și pe site-ul Aoro/Notino. Și în Suedia am văzut că se găsește tot așa, doar în câteva magazine, de exemplu în magazinele Kicks și pe site-ul Notino.se, deci cred că doar anumiți comercianți au privilegiul de a vinde aceste rujuri. Se justifică, având în vedere că e vorba de niște rujuri în ediție limitată.

Colecția L’Oréal x Balmain Paris cuprinde 12 nuanțe de rujuri, acestea fiind grupate în 3 categorii: Safari, Rock, Couture. Fiecare categorie în parte are ambalajul colorat într-un anume fel, de exemplu nuanțele Safari sunt în ambalaj verde, nuanțele Rock sunt în ambalaj albastru, iar nuanțele Couture au recipientul negru.

L-Oreal-Paris-x-Balmain-Paris-lipsticks

Nuanțele din categoria Safari au fost special create pentru amazoanele cu subton cald al pielii, în vreme ce nuanțele din categoria Rock au fost gândite pentru a complimenta doamnele și domnișoarele cu subton rece al pielii. E foarte important să ținem cont de acest aspect, de subtonul pielii, el ajutându-ne să ne punem cât mai bine în valoare. În final, cele 4 nuanțe Couture sunt făcute pentru divele urbane, culori alese cu grijă astfel încât să poată fi purtate de cât mai multe categorii de femei – roșu puternic pentru cele neînfricate, un violet dulce pentru acelea dintre noi care știm ce vrem, un bej sidefat pentru prințesele de oraș și o simpatică nuanță de maro deschis pentru fetele bune… sau nu.

Colaborarea dintre L’Oréal Paris și casa de modă de lux Balmain Paris este una extravagantă, iar rujurile realizate de cele două brand-uri sunt pe măsură. Totul e bine pus la punct, de la calitatea rujului și nuanțele superbe, până la aspectul ambalajului. Desigur, și prețul este pe măsură, fiind probabil cel mai scump ruj realizat vreodată de L’Oréal. Este 71 de lei unul.

L'Oréal x Balmain Paris review

Dintre toate nuanțele eu am pus ochii pe FEVER din colecția Safari. E o febră care m-a cuprins cam de pe la începutul acestui an, când am decis să îmi vopsesc părul în culoarea coniacului. Când am văzut nuanța aceasta frumoasă de portocaliu a rujului L’Oréal x Balmain Paris am simțit că trebuie să merg într-un magazin și să testez, să vedem cum se împacă nuanța tenului meu cu ea. Așa că am făcut un drum până la Kendra, am ochit testerul și mi-am aplicat rujul. Cred că am stat vreo 3 ore cu el pe buze, cu diferite treburi prin oraș, timp în care m-am tot întrebat cât de mult mi-l doresc, ca nu cumva să ajung iar să dau banii pe un ruj pe care să-l folosesc de două ori și apoi să-l arunc într-un sertar și să uit de el. Într-un final am decis că e o idee bună să mi-l cumpăr, așa că m-am întors la Kendra și l-am luat. Dacă nu aveți niciun magazin Kendra aproape de voi, să știți că găsiți aceste rujuri și pe Aoro.ro, uneori fiind chiar la reducere.

L'Oréal x Balmain Paris Fever

L'Oréal x Balmain Paris Fever swatch

L'Oréal x Balmain Paris FEVER lipstick swatch

Cum este rujul Fever realizat de L’Oréal x Balmain Paris?

• Destul de pigmentat, dar nu în procent de 100%, poate vreo 85%, cam așa. Am văzut că mai multe fete pe net scriau că majoritatea nuanțelor nu sunt prea pigmentate și am testat și eu ulterior alte nuanțe. Am descoperit că aveau dreptate, deci nu toate nuanțele disponibile sunt la fel de pigmentate ca Fever, așa că cel mai indicat ar fi să testați înainte de a cumpăra.
• Foarte cremos. Nu usucă buzele și are consistența specifică rujurilor mai scumpe, care nu doar colorează buzele, ci le și hrănesc datorită formulei.
• Semi-persistent. La mine ține câteva ore, dar am citit că la unele persoane a rezistat pe buze doar vreo oră. Nu știu de ce e diferența aceasta, poate contează și cum sunt buzele de fel, dacă sunt hidratate ori nu. Oricum, cert este că există și rujuri mai persistente de atât, dar eu sunt totuși mulțumită, adică suficient încât să-mi mai cumpăr o nuanță.

L'Oréal x Balmain Paris Fever lipstick

• Ușor parfumat. Miroase a… nici nu știu exact ce. Dar miroase a ceva cunoscut, ca și cum ar avea în compoziție o cremă de mâini pe care am folosit-o frecvent. E un parfum finuț, plăcut.
• Ambalajul e extrem de elegant, auriu cu marmură verde. Apare inscripționat Balmain Paris pe una din laturile verzi ale capacului și L’Oréal Paris pe linia aurie din mijloc, iar sistemul de închidere este pe o singură latură – ceea ce pare complicat dacă ne grăbim, dar eu mă bucur că nu se răsucește capacul și nu risc să deteriorez rujul dacă îl țin în geantă printre o grămadă de alte lucruri. Stă și bine capacul, se închide cu un fel de click mic. Deci până și ambalajul e de calitate, dincolo de aspectul frumos.

L'Oréal x Balmain Paris packaging

Nuanța Fever, care în traducere înseamnă febră, dar desemnează și o stare de euforie, este un portocaliu-dovleac. Până să cumpăr rujul vedeam că o grămadă de vloggerițe spun despre nuanță că e un fel de pumpkin (dovleac), iar acum, că îl am, pot confirma asta. E o nuanță dulce de portocaliu, apropiată de dovlecii specifici Halloween-ului :D.

Per total sunt încântată de achiziție, într-atât încât rujul acesta L’Oréal x Balmain Paris a devenit preferatul meu. Cochetez cu ideea de a-mi mai lua unul, cred că una dintre nuanțele de maro, însă trebuie mai întâi să testez ca să știu exact care mi se potrivește mai bine. Și, spre surprinderea mea, chiar am folosit acest ruj de mai mult de două ori, ba chiar am pierdut numărătoarea. Practic îl țin mereu în geantă ♥.

Ioana Radu L'Oréal x Balmain Paris FEVER review and swatch

Puteți căuta și voi pe internet swatch-uri cu toate cele 12 nuanțe de ruj L’Oréal x Balmain Paris. Găsiți atât poze pe Google, cât și materiale video pe YouTube. Eu știu că m-am uitat la multicele materiale de pe net înainte să achiziționez rujul.

Colecția aceasta limitată a fost lansată în toamna anului 2017, însă în România rujurile au apărut în februarie 2018. Practic, încă mai sunt șanse să găsiți nuanța dorită. Cred… Poate, poate…

Personal sunt bucuroasă că am un produs semnat de casa de modă de lux Balmain Paris. Consider colaborarea lor cu L’Oréal ca fiind una foarte bună și sper să mai apară pe piață și alte minunății. Poate un iluminator, poate o paletă de farduri :D… nu zic rău deloc, nu-i așa?

Cheers, my ladies!

2 thoughts on “Cum m-am îndrăgostit de rujul FEVER din colecția L’Oréal x Balmain Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *