H&M Dazzle Lip Topper – un fel de gloss cu praf de zâne

Am o dragoste pentru sclipici pe care nu cred că o pot explica în cuvinte. E un fel de pasiune sau chiar o obsesie de-a mea. O chestie cu care uneori mi-e rușine, știind că sclipiciul în cantități mai mari (as I like it) înclină balanța mai mult către zona stilistică glam, îndepărtându-mă de eleganța clasică. Chiar dacă mă îmbrac adesea în culori cuminți, chiar dacă port perle mai mult de 300 de zile din an,chiar dacă de obicei sunt o persoană delicată… am totuși o plăcere vinovată – sclipiciul, paietele & aproape tot ce strălucește! Astfel, nu e deloc de mirare că am pus ochii pe H&M Dazzle Lip Topper.

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up foto4

L-am găsit la H&M Cosmetics, în Suedia, cred că singura țară în care există până acum cosmetice ale acestui brand (explicația stă în faptul că H&M este un brand fondat în Suedia, deci e țara mamă și e normal să aibă exclusivitate cu anumite produse 😀 ). Mi-a luat ochii sclipiciul din compoziție și am știut că trebuie să-l am! ♥

H&M Dazzle Lip Topper este un produs destinat buzelor. Este practic mult sclipici fin într-un lichid transparent (ca să fie ușor de aplicat). Se agită foarte bine tubul, iar apoi se aplică direct pe buze sau peste orice tip de ruj. Lichidul se absoarbe în piele după un minut sau două, fiind ca o apă, iar sclipiciul rămâne la loc de cinste pe buze. Avantajul este că poate fi aplicat atât peste rujuri cremoase, cât și peste rujuri mate, asta pentru că cele mate nu-și pierd această proprietate (lichidul de la H&M Dazzle Lip Topper se absoarbe și rămâne efectiv doar sclipiciul).

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up foto1

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up foto2

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up foto5

Ca să vă faceți o idee de cum arată, m-am gândit să fac niște swatch-uri. Am folosit ca exemplu două rujuri mate pe care le-am aplicat pe mână: unul nude (Avon True Color Perfectly Matte, nuanța Au Naturale) și unul roșu (Melkior Matte Stain, nuanța Wild). Iar apoi am făcut și două swatch-uri direct pe buze, cu rujul Avon menționat și cu rujul L’Oreal x Balmain nuanța Fever.

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up swatch with 2 matte lipsticks (Melkior and Avon)

Mai jos swatch direct pe buze: Ruj Avon True Color Perfectly Matte (nuanța Au Naturale) + H&M Dazzle Lip Topper.

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up + Avon True Color Perfectly Matte Au Naturale

Mai jos: Ruj L’Oreal x Balmain (nuanța Fever) + H&M Dazzle Lip Topper.

H&M Dazzle Lip Topper Glisten Up + L'Oreal x Balmain FEVER

Personal prefer să aplic acest Lip Topper doar pe rujuri nude, dându-le un aspect mai glam, dar fără să pară “too much”, fiind o combinație perfectă pentru un machiaj simplu de zi. Varianta cu ruj mai închis la culoare (roșu sau alte nuanțe îndrăznețe) mi se pare mai degrabă potrivită pentru machiajul de seară (evenimente glam, girls night out, club ș.a.m.d.). Eu nu prea sunt o pasăre de noapte, ci mai degrabă genul care iese ziua la un suculeț 😀 , așa că nu mă văd folosind Lip Topper-ul peste ruj roșu.

H&M Dazzle Lip Topper are 4ml și a costat 8 euro (aprox. 37 de lei). Aș fi preferat să fie un pic mai generos recipientul. Cred că l-am folosit de vreo 10 ori până acum și mai am cam jumătate în el, deci se duce mai repede decât alte produse pentru buze. Însă e absolut minunat în combinație cu rujurile nude, fie ele mate sau cremoase. Mi se pare că orice machiaj simplu de zi capătă instant ceva aparte atunci când folosesc acest Lip Topper cu sclipici. E strălucitor, dar finuț ♥. I absolutely love it!

H&M Dazzle Lip Topper este disponibil în două variante de culori. Cea pe care o am eu se numește Glisten Up și are sclipiciul în nuanțe reci (potrivit persoanelor cu subton rece al pielii). Cealaltă nuanță se numește To Boldly Glow și are sclipiciul în nuanțe calde, un fel de auriu-arămiu (potrivit persoanelor cu subton cald al pielii).

Știu, știu… Din păcate, H&M Dazzle Lip Topper nu se găsește în România 🙁 . Eu am scris totuși despre el pentru că voiam să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru sclipici. Dacă vreodată vreți să-mi faceți un cadou și nu știți ce, go for something glittery! ^_^

Dacă totuși ajungeți prin Suedia și treceți întâmplător pe lângă un magazin H&M, să știți că merită să aruncați un ochi la raionul cu produse cosmetice și de îngrijire – H&M Cosmetics. Au o grămadă de minunății, de la farduri, rujuri și fonduri de ten… până la geluri de duș, loțiuni de corp și produse pentru păr. Există inclusiv H&M Home, cu o grămadă de chestii utile pentru casă. Dacă sunteți în vacanță în Suedia, mai bine vă-ntoarceți de acolo cu o față de masă sau o perdea de la H&M Home pe post de suvenir, fiind practice, în defavoarea magneților de frigider sau a altor chestii care nu prea vă folosesc. Eu mi-am făcut un obicei din a cumpăra numai lucruri utile atunci când merg în vacanțe și e tare plăcut faptul că pot integra acele suveniruri în viața de zi cu zi.

Vă îmbrățișez! Cu mult sclipici de data asta! 😀

2 thoughts on “H&M Dazzle Lip Topper – un fel de gloss cu praf de zâne

  1. da, clar ai o obsesie :)) dar sa stii ca pe tine chiar te prinde. la buzele mele subtiri, nu stiu cat de misto ar da sclipiriciul… nici nu-s fana, de ce sa mint…

    1. Multumesc mult! ^_^
      Daca vreodata primesti ceva cu sclipici, sa stii ca poti sa imi dai mie cadoul respectiv, ca nu ma supar :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *