Relaxare cu gelul de duș Dove anti-stres

Chiar dacă în materie de geluri de duș preferatele mele sunt cele de la Victoria’s Secret, The Body Shop, Sephora și Bottega Verde, uneori mai ies din zona mea de confort și mai cumpăr și altceva, fie că e vorba de produse de la brand-uri de care mi-e dor ori produse de la brand-uri care abia de curând mi-au făcut cu ochiul. Dove se încadrează la categoria brand-urilor de care mi-e dor din când în când. Gelurile de duș Dove sunt cremoase, delicate și lasă întotdeauna pielea parfumată. Când am văzut în supermarket că a apărut gelul de duș Dove anti-stres am zâmbit 😀 și l-am adăugat în coșul de cumpărături.

gelul de dus Dove anti-stres cu apa micelara

Desigur, n-am cumpărat acest produs cu gândul că va alunga tot stresul. De fapt, nu mă aștept de la produsele de îngrijire corporală să aibă efecte farmaceutice, cel mult să-mi ofere un plus de relaxare datorită aromelor din compoziție (de exemplu despre mirosul de lavandă se știe clar că are proprietăți relaxante). Ei bine, am cumpărat gelul de duș Dove anti-stres mai mult de amuzament :D. Auzi, gel de duș anti-stres. Bine, recunosc, l-am cumpărat și pentru că îmi era dor de un produs Dove, de consistența super cremoasă și de aromele delicate pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului. Dacă tot era nou acesta, de ce să nu-l încerc? Păi nu? 😀

Gelul de duș Dove anti-stres mi-a satisfăcut așteptările, adică e la fel de cremos și totodată la fel de delicat cum îmi amintesc că erau produsele pentru duș de la acest brand. Iar aroma finuță rămâne pe piele chiar și câteva ore. A ce să zic că miroase? Umm… cred că a floricele delicate. Iar aroma asta face din produs să fie unul relaxant, adică are ceva de zis în toată ecuația aia anti-stres.

micellar water shower gel Dove anti-stress

Mă bucur că l-am cumpărat și cu ocazia asta am mai descoperit un gel de duș bun, cu atât mai mult cu cât are apă micelară în compoziție. Practic micelele sunt chestii care ajută la curățare mai bună/temeinică, însă fără a agresa în vreun fel pielea. Micelele sunt pentru curățare delicată și totodată eficientă. Iată un avantaj al prezentului, că cercetătorii descoperă (sau inventează) chestii benefice pentru noi la care generațiile anterioare nu aveau acces. Nu că ar fi micelele acestea niște chestii life-saving, dar ca idee ne îndreptăm în direcția potrivită (și) pe segmentul de produse pentru îngrijirea corporală. În cazul gelurilor de duș e chiar vorba de igienă, deci se poate spune că e totuși o chestie importantă 😉 .

gel de dus Dove anti-stres cu apa micelara

Ție îți plac produsele Dove? Dacă da, care-i preferatul tău? Dă-mi idei să știu pe ce să mai dau banii pe viitor :)).

Lots of hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *