Cremă de corp Blush de la Victoria’s Secret

Prima oară când am scăpat într-un magazin Victoria’s Secret mi-am cumpărat 4 produse (pentru mine) și încă unul pe care să-l dau cadou. Este unul dintre brand-urile mele preferate pentru că are o mulțime de arome extraordinare la produsele pentru îngrijirea corpului. Cremele și spray-urile de corp (aka body mist-uri) sunt absolut fantastice! Totodată, am încercat și câteva gloss-uri, dar doar unul dintre ele îmi amintesc că mi-a plăcut, un lip plumper colorat, în rest n-am găsit nimic special în zona asta de produse. Azi, însă, vreau să scriu despre grozava cremă de corp Blush de la Victoria’s Secret.

cremă de corp Blush de la Victoria's Secret

Blush este una dintre cele trei game favorite ale mele de la mult îndrăgitul brand Victoria’s Secret. Multe produse VS sunt dulci, însă aroma gamei Blush e drăguță, flirty și un pic fresh. O combinație pentru fete care roșesc în obraji 😀 , deci își merită pe deplin denumirea. E perfectă pentru fete cuminți, firave și care par lipsite de apărare. Cred că fiecare gamă olfactivă de produse de la Victoria’s Secret este dedicată unui anumit tip de fete sau femei. Blush cu siguranță e pentru fete. Cuminți, delicate, răsfățate, cu bujori în obrăjori, cu aspirații care mai de care mai neobișnuite, cu speranțe mari și planuri pozitive pe termen lung. Practic, aromele de la baza gamei de produse Blush sunt cele de flori de grapefruit și magnolie.

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto08

Această cremă de corp Blush de la Victoria’s Secret mă ajută în zilele mai puțin roz să mă îmbrac într-un vibe bun. Îmi dă puțin din puterea de care am nevoie, uneori fiind suficient cât să o iau din loc sau suficient cât să fac planuri mari și să le construiesc atent, bucurându-mă de cum prind contur. Mă gândesc că e o chestie specială cu produsele de la Victoria’s Secret, că pățesc asta și cu altele (pe care le am de la același brand) atunci când le folosesc, însă e important ca aroma să fie în concordanță cu noi, cu sufletul nostru mai ales.

Astfel, doar pentru că mie mi se potrivește aroma Blush, asta nu înseamnă că e perfectă pentru noi toate, ci doar faptul că trebuie să aveți răbdare să găsiți aroma voastră din toată gama de produse ale brand-ului.

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto03

Ar cam trebui, totuși, să spun și câteva chestii concrete despre a mea cremă de corp Blush de la Victoria’s Secret, că doar un review nu e complet fără ele. Tubul are 200ml și produsul se dozează foarte ușor prin apăsarea pe capac. Personal nu prea sunt adepta acestui mod de dozare la cremele și loțiunile pentru corp, asta pentru că am mereu câte 5 desfăcute și le folosesc în funcție de stare de spirit, poate în fiecare zi alta, iar cu crema Blush am pățit să mi se usuce puțin și să se înfunde, ceea ce n-a fost plăcut. De atunci nu o mai folosesc apăsând pe capac, așa cum a fost concepută să fie folosită, ci deșurubând capacul și folosind direct din tub, astfel nemairiscând să am probleme.

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto10

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto09

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto06

Per total ambalajul acestei creme este foarte frumos – tub rosé metalizat cu dungi mate, capac auriu cu negru, numele brand-ului scris în relief la baza capacului. Arată a ambalaj premium. Textura produsului e oarecum lichidă, ca și cum ar fi un lapte de corp, dar eu mă împac bine cu asta, având în vedere că nu-mi plac cremele grase sau oily. Un alt punct forte este că aroma se păstrează ceva vreme pe piele, avantaj de care nu beneficiem din partea prea multor produse pentru hidratarea corpului.

Ce altceva pot să mai spun despre această cremă de corp Blush de la Victoria’s Secret? E genul pe care aș mai cumpăra-o de câteva ori. Nu pentru că n-aș găsi textura asta de produs la alt brand și nici pentru că ambalajul arată extraordinar de bine, ci aș cumpăra-o din nou pentru aroma de flori de grapefruit și magnolie, o aromă pe sufletul meu, care simt că mă definește și totodată mă ajută în zilele gri să-mi amintesc cât de mult contez și care-mi sunt prioritățile. Știu că poate părea un pic superficial că o cremă de corp mă ajută să fac asta, dar sunt anumite arome care declanșează ceva în mintea noastră. Fiecare detaliu are rostul lui ♥.

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto07

crema de corp Blush de la Victoria's Secret foto05

P.S.: Din ce știu, în România se găsesc produse Victoria’s Secret pe site-urile Elefant.ro, Notino.ro și SoleShop.ro, dar e posibil să mai fie și altele. Pe site-ul SoleShop.ro puteți folosi codul SOLE596 pentru extra discount de 5% la toate produsele, indiferent dacă acestea sunt deja la reducere 😉 . Eu am luat crema de corp Blush dintr-un magazin VS din Stockholm (în perioadaîn care am locuit în Suedia), însă am comandat și din cele trei magazine online din România (cele menționate mai sus) și pot confirma că e aceeași calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *