Părerea mea despre serul facial L’Oréal Paris Revitalift Laser X3

De când m-am învățat cu dermatocosmeticele, nu prea mai dau banii pe altfel de produse atunci când vine vorba de îngrijirea tenului. Chiar dacă cele dermato costă mai mult, produsele pentru îngrijirea tenului oricum au o perioadă de utilizare de câteva luni (cam atât mă ține pe mine o cremă de față, vreo 3 luni cu aproximație), astfel că prețul raportat la perioadă e ok. Nu e ca și cum dăm banii pe o cremă și o folosim doar de două ori. Însă acum ceva timp am căzut pradă reclamelor cu Eva Longoria și mi-am cumpărat serul facial L’Oréal Paris Revitalift Laser X3.

Nu am înlocuit crema de față cu acest ser, ci am decis să folosesc crema mea Toleriane Ultra dimineața, iar seara să folosesc serul facial L’Oréal Paris Revitalift Laser X3. De obicei nu fac schimbări bruște când cumpăr un produs nou, ci îl integrez treptat în rutina de îngrijire a tenului.

Reacția după primele utilizării a produsului nu a fost extraordinară. Mă deranja faptul că serul Revitalift Laser X3 este parfumat. Pe de o parte mă deranja pentru că m-am dezobișnuit de utilizarea produselor parfumate pentru ten (dermatocosmeticele pe care obișnuiesc să le folosesc nu conțin parfum), iar pe de altă parte știam că parfumul este un iritant și poate sensibiliza tenul.

Am continuat însă să-l folosesc, pentru că voiam să văd ce știe să facă acest produs după mai mult de câteva zile de utilizare. Și a ajuns să îmi placă pentru că oferă tenului luminozitate și totodată se simte plăcut la atingere, deci are și efecte benefice în ciuda scepticismului meu inițial.

Este un avantaj și faptul că produsul se află în recipient din sticlă, care păstrează calitatea produselor mai bine decât plasticul. Totodată, recipientul este prevăzut cu pompiță pentru o dozare ușoară. Ambalajul serului facial L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 e de nota 10, I have to admit that. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

Două alte aspecte de menționat sunt textura și consistența. Produsul are textură lejeră, specifică serumurilor pentru ten, iar în compoziția lui sunt multe multe particule ca de sidef, care ajută la creșterea luminozității tenului și la obținerea unui aspect sănătos.

După experiența cu acest ser facial L’Oréal Paris Revitalift Laser X3, pe care l-am folosit aproape complet, plănuiesc să încerc pe viitor crema hidratantă de noapte din aceeași gamă. Produsele acestea se încadrează în categoria de preț mediu, adică nu costă nici 20 lei, dar nici câteva sute de lei, ci gravitează între 70-90 lei, în funcție de produs și de magazin. Eu fac cumpărăturile de pe site-ul Notino, însă cred că produsele L’Oréal Paris se găsesc și în supermarket-uri și posibil și în unele farmacii. Lots of hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *