De ce mi-am cumpărat fondul de ten SMART HYDRATING Kiko Milano și cum mi se pare

Uneori “de ce”-urile sunt evidente, alteori nu. De ce mi-am cumpărat fondul de ten SMART HYDRATING Kiko Milano? Achiziția a fost neplanificată, ceea ce nu prea mă mai caracterizează. Mi-am dorit mult timp o geantă din piele ecologică de la Beverly Hills Polo Club, modelul acesta albastru petrol. La modul că m-am uitat la ea de mai multe ori timp de vreun an și am decis că o pot cumpăra având în vedere că după atâta timp încă îmi face cu ochiul. Geanta am comandat-o la vremea respectivă de pe site-ul Elefant.ro, care percepea taxă de transport dacă luam doar geanta. So…

Am decis să răsfoiesc un pic site-ul, în funcție de produsele pe care le aveam pe terminate la vremea respectivă, iar așa am ajuns prin a adăuga în coș fondul de ten SMART HYDRATING Kiko Milano, nuanța Neutral 05. A fost o decizie atipică pentru mine, deoarece aleg fondurile de ten doar după ce le testez (pe gât, așa îmi dau seama cel mai bine de nuanță). Nu știu cum de n-am ales orice altceva ca să pot depăși la comandă suma minimă pentru a beneficia de transport gratuit. Tocmai fond de ten. Încă sunt un pic surprinsă că mi-am luat un fond de ten fără să-l testez :)). Ba chiar fără să știu nimic despre el, nu citisem pe nicăieri vreun review, nu îl văzusem la nicio bloggeriță sau vloggeriță or whateva.

Pe principiul “uneori e ok să riști”, am descoperit că fondul de ten SMART HYDRATING Kiko Milano e chiar grozav. Și cred că am avut ceva karma bună construită, că mi-am nimerit la fix nuanța, Neutral 05 fiind o nuanță deschisă pentru tenul cu subton neutru.

Ce înseamnă că “e grozav”, mai pe îndelete? Înseamnă că nu aveam deloc așteptări de la el, că l-am comandat cam la întâmplare, ca să prind transport gratuit, iar el a reușit să mă surprindă plăcut. Are consistența fluidă, tubul este practic și se dozează ușor produsul, un alt avantaj al ambalajului este că poate fi luat fără griji în bagaj pentru că nu se sparge. Și, desigur, este un fond de ten hidratant, exact așa cum îi spune și numele – SMART HYDRATING. Adică numele lui nu minte și nu-i vreo strategie de marketing, nu se simte uscăcios pe piele (ca unele fonduri de ten matifiante), ci e mai degrabă la textură ca o cremă BB sau cremă CC.

Alt plus al acestui fond de ten este acoperirea bună, medie spre mare aș îndrăzni să notez. Ceea ce iar m-a surprins, dincolo de textura prietenoasă cu tenul. Aș mai adăuga și avantajul că brand-ul e unul bun, Kiko Milano neavând în spate o istorie bogată comparativ cu alte brand-uri de cosmetice, dar fiind un brand fresh de origine italiană. Kiko Milano a apărut în 1997 și a reușit să se extindă mult după ce a semnat cu Inditex (compania care deține și brand-ul Zara).

Fondul de ten SMART HYDRATING Kiko Milano e grozav pentru mine, care nu aveam așteptări de la un fond de ten oarecum ieftin, costând 80-100 lei. Ceea ce mă intrigă acum e faptul că acest produs nu se mai găsește deloc pe site-ul Elefant.ro, de unde l-am achiziționat eu, dar nici pesite-ul Notino.ro (de unde iau cel mai des cosmetice) sau alte magazine online. Doar la eMAG.ro am găsit produsul, disponibil într-o singură nuanță, alta față de cea pe care o am eu și care mi se potrivește. And I almost finished the product.

Pe o scară de la 1 la 10, unde nota 10 o dau fondurilor de ten Lancome Teint Idole Ultra Wear și Urban Decay Stay Naked, îndrăznesc să-i dau 8 fondului de ten SMART HYDRATING Kiko Milano. Chiar mi-a plăcut și recomand să-l încercați dacă vreți să faceți o schimbare (și dacă îl găsiți, că mai e și partea asta, nu știu de ce nu prea se mai găsește pe la noi).

Sper că review-ul v-a fost util.

Lots of hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *