Am încercat și masca tonică de față cu extract de arbore de ceai și mentă de la 7th Heaven

Aventura continuă! Cu alte cuvinte, iată că am scos o nouă mască de față din cutia mea cu produse și am supus-o testului. Cred că multe dintre noi facem asta, adică atunci când folosim pentru prima oară o mască de față (sau orice alt produs) suntem atente la o mulțime de chestii, astfel încât să punem totul în balanță și la final să hotărâm dacă mai cumpărăm acel produs sau nu. Personal nu cred că am leac la cumpărături, mai ales când e vorba de produse pentru îngrijire, dorindu-mi constant să găsesc produse care să facă minuni și pe care să le folosesc pe termen lung (am câteva descoperiri de care sunt tare mândră și despre care am scris și pe blog de-a lungul timpului). Astăzi ne concentrăm însă atenția asupra unei măști de față de tip șervețel – masca tonică de față cu extract de arbore de ceai și mentă de la 7th Heaven.

Am încercat și masca tonică de față cu extract de arbore de ceai și mentă de la 7th Heaven - tea tree sheet masque review

Nici nu mai știu exact a câta mască e pe care mi-am luat-o de la 7th Heaven, deci am testat destul de multe de la acest brand până acum, iar faptul că fac asta în continuare e dovada că am fost mulțumită de majoritatea dintre ele. Aici puteți vedea despre ce alte măști de față 7th Heaven am scris până acum.

Masca de azi, adică masca tonică de față cu extract de arbore de ceai și mentă de la 7th Heaven, e concepută pentru a trezi pielea și simțurile. Astfel, dacă cele două ingrediente principale au scopul de a energiza și revigora, am decis că e perfectă de folosit dimineața, să mă pregătească pentru o zi plină. Pe ambalaj, totuși, e dat ca exemplu cazul în care vrem să ieșim seara pe undeva și simțim că mai bine am rămâne în casă, masca fiind potrivită și pentru a ne revigora atunci când ne pregătim de o noapte albă, un event ș.a.m.d. La mine nu prea e cazul, că nu prea ies seara 😀 .

Ce am observat după ce am aplicat-o pe ten? Masca tonică de față cu extract de arbore de ceai și mentă de la 7th Heaven are zonele pentru ochi, buze și nas foarte bine delimitate, foarte foarte bine! Dacă la alte măști de tip șervețel simt nevoia să intervin, să mai trag de ele să fac zonele mai mari ca să nu-mi intre produs în ochi sau pentru că nu pot să respir cum trebuie, cu masca aceasta chiar n-am avut nicio astfel de problemă, ba chiar exclamam “Ce șmecheră e!!” în timp ce o așezam frumos pe față. Am mai observat că are miros puternic de mentă, destul de revigorant & fresh (mă face să mă gândesc la limonadele cu mentă pe care le beau adesea la Casa Veche și la Tower’s).

Respirând timp de 10 minute acel miros de mentă, efectul de revigorare e imposibil să nu apară. Partea frumoasă e că produsele de la acest brand sunt naturale, astfel că și mirosul este tot natural, deci când zic miros de mentă mă refer la menta pe care o știm cu toții, în niciun caz la mentă sintetică. Dacă n-ați încercat nimic de la 7th Heaven până acum, cred că ar trebui să dați o șansă produselor lor ^_^.

masca tonica de fata cu extract de arbore de ceai si menta de la 7th Heaven - review tea tree sheet masque

masca tonica de fata cu extract de arbore de ceai si menta de la 7th Heaven

Mod de utilizare al acestei măști de față:
• se curăță bine tenul, ca să poată fi pregătit să absoarbă cât mai multe ingrediente benefice conținute de mască (personal îmi curăț tenul cu un gel exfoliant înainte de a aplica orice mască de față);
• se aplică masca;
• ne relaxăm 5-10 minute;
• îndepărtăm masca de pe față și masăm tenul cu degetele;
• clătim tenul cu apă.

În urma utilizării acestei măști pielea rămâne fină și matifiată, iar în același timp se simte pregătită să țină piept unei zile lungi (sau unei nopți lungi). Eu mă bucur că am aplicat-o în dimineața aceasta, având parte de un boost de energie, efect care sper să dureze 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *