Produse care mi-ar plăcea să existe

De parcă nu sunt deja pe piață o mulțime de produse pe care aș vrea să mi le cumpăr și să le încerc, mintea mea de shopaholică s-a mai gândit la câteva care ar fi drăguț să existe. Și vorbesc serios, adică sunt o mulțime de chestii pe care aș vrea să mi le cumpăr și să le folosesc, numai că n-am 5 vieți ca să pot să fac asta. De exemplu sunt 8 fonduri de ten pe care aș vrea să mi le cumpăr și apar mereu altele noi și lista se tot mărește, dar eu nu pot să mi le cumpăr treptat pe toate, că nu folosesc atât de mult fond de ten, așa că mă bucur de cele pe care am apucat să le iau până acum și râvnesc totodată la cele pe care nu le-am achiziționat și care încă se află pe lista mea de cumpărături. O versiune scurtă a listei o am pe Pinterest, în folderul wishlist, dacă dorințele mele prezintă interes pentru vreuna/vreunul dintre voi 😀 .

Cât despre produsele care mi-ar plăcea să existe, ei bine, ele ar fi următoarele:
• produse pentru îngrijirea tenului (gel de curățare, exfoliant, cremă) de la Dove;
• măști de față Victoria’s Secret;
• tratament pentru unghii Moroccanoil;
• produse de machiaj Nivea;
• produse de machiaj Zara;
• săpun lichid Acqua di Gioia.

În apărarea mea, știu că cei de la Moroccanoil au deja cremă de mâini și un ulei multifuncțional (păr, unghii și corp), doar că eu mi-aș dori să existe un tratament special creat pentru unghii, cu aplicator ca la lacurile de unghii, cu pensulă. Adică un fel de lac transparent, dar cu proprietăți de regenerare, restructurare și alte minunății de genul acesta. Știu că produsele lor fac minuni pentru păr și tare mi-ar plăcea să se apuce de făcut chestii și pentru unghii, o linie specială numai pentru asta. Oh, ar fi chiar grozav! 😀

produse care mi-ar placea sa existe Dove Nivea Moroccanoil Zara Giorgio Armani Victoria's Secret

Tu îți dorești sau ți-ai dorit vreodată ca unul din brand-urile tale preferate să scoată pe piață un anumit produs?

Update 05.12.2018
N-a trecut o lună de când am scris toate chestiile de mai sus, iar Zara a anunțat chiar azi, în urmă cu 4 ore, lansarea unei colecții de produse pentru buze -> creioane de buze, rujuri clasice și rujuri lichide. Nu-mi venea să cred când am văzut anunțul pe contul de instagram al brand-ului. N-am idee cât de repede vor apărea și în România, dar o să fiu cu ochii în patru 😀 . Cam așa arată o parte dintre produse (imaginile le-am preluat de pe contul oficial de instagram Zara):

Makeup Zara colectie noua produse pentru buze

One thought on “Produse care mi-ar plăcea să existe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *