Exfoliant facial cu kiwi – L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub

Dacă mai așteptam un pic să mă apuc să scriu recenzia produsului de azi, deja nu mai aveam despre ce să scriu, asta pentru că mai am cât să-l folosesc de două ori și gata, se duce 😀 . Oricum, de departe cele mai bune recenzii sunt cele scrise atunci când un produs e pe ultima lui sută de metri, ceea ce e o dovadă a faptului în sine că a fost folosit intens, de la prima până la aproape ultima picătură, dar în cazul exfoliantului de față e și o dovadă că mi-a plăcut extrem de mult, motiv pentru care mă gândesc să îmi cumpăr și alte sortimente de exfoliant de la același brand. Hai să vedem ce e așa de special la al meu exfoliant facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub. Lung nume, lung… I know. Dar o să explic mai jos inclusiv aspectul acesta.

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub

*scurtă informare
Pozele pe care le vedeți în articolul de azi sunt, cu excepția uneia singure, de când am achiziționat produsul (adică veți vedea recipientul plin). Eram încă de pe atunci foarte entuziasmată de el și îmi doream să-i fac review pe blog. Și sunt frumoase pozele, adică vă puteți da seama mai bine de cum arăta exfoliantul înainte să golesc recipientul. Și de cum arăta cutia + informațiile de pe ea (cutie pe care evident n-am păstrat-o până acum). Cu toate astea veți găsi, desigur, și o poză cu produsul în prezent, adică recipientul aproape gol 😀 (poza de mai sus).

► Cum am decis să cumpăr acest exfoliant facial?
Pentru că îmi place să încerc mereu alte și alte produse, eram deja deschisă ideii de a cumpăra un exfoliant pe care nu-l avusesem încă. Ieșindu-mi în calea digitală a shopping-ului online, în ambalajul lui frumușel, exfoliantul facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub n-a trecut neobservat. L-am tot văzut de câteva ori, în sesiunile mele de cumpărături pe net, până când l-am luat cu adevărat în calcul, punându-l pe lista “must have”, listă pe care am consultat-o când mi s-a terminat exfoliantul facial pe care-l foloseam înainte. Așa l-am cumpărat. N-am citit niciun review despre el, nu l-am văzut la alte persoane nici măcar în poze pe instagram sau pinterest, ci doar mi-a ieșit mie în cale de câteva ori pe net și s-a transformat într-o opțiune de achiziție. Una pe care chiar mă bucur că am făcut-o.

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto1

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto4

► Impresii despre produs înainte și după utilizare
Prima impresie bună a fost momentul în care am primit coletul și am văzut cât de bine se prezintă produsul, adică exfoliantul facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub vine într-un recipient de sticlă, recipient care la rândul lui este ambalat într-o cutie simpatică, decupată în partea de jos astfel încât să se vadă un pic din borcănelul cu exfoliant.

A doua impresie bună super bună a fost după ce am deschis capacul recipientului și am descoperit ce bine arată și mai ales cât de yummy miroase! Parcă ar fi pulpă de kiwi, exact așa miroase. Kiwi real, nu sintetic. Cu adevărat yummy! Și dacă nu mi-ar fi plăcut efectele exfoliantului, tot l-aș fi folosit, pentru cât de bine miroase ^_^.

A treia impresie și, din punctul meu de vedere, cea mai importantă dintre toate, e cea de după utilizarea produsului. Da, face ce trebuie să facă! Exfoliază bine tenul datorită particulelor fine și abrazive de zahăr din compoziție, dar și datorită semințelor de kiwi, pe care le puteți vedea cu ușurință din pozele cu produsul. Este fără niciun dubiu un produs eficient. Și încă o parte bună a lui e că e suficientă o cantitate mică de produs la fiecare utilizare, astfel că exfoliantul ne ajunge mult timp. Eu l-am folosit câteva luni bune, în condițiile în care îmi exfoliez tenul de două ori pe săptămână, înainte de a aplica mască de față (dacă mă citiți de multă vreme sigur știți că sunt nebună cu măștile de față 😀 – iar aici găsiți review-uri ale câtorva dintre măștile pe care le-am folosit).

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto5

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto6

De fiecare dată după ce folosesc exfoliantul acesta cu kiwi tenul rămâne vizibil curat și matifiat, iar la atingere este mai fin. Având în vedere că am tenul mixt, adică gras în zona T (frunte, nas, bărbie), faptul că obțin matifiere înseamnă că exfoliantul este eficient în curățarea excesului de sebum. Într-o oarecare măsură cred că exfoliantul acesta e bun și pentru persoanele cu acnee, nefiind un exfoliant așa de agresiv cum sunt altele, astfel că n-ar trebui să lezeze în vreun fel tenul sensibilizat de acnee. Din punctul meu de vedere nivelul de curățare al particulelor exfoliante din compoziția produsului este mediu, adică exfoliantul facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub nu e nici agresiv (genul care se folosește maxim o dată pe săptămână), dar nici genul blând (care se poate folosi zilnic). E exact ce trebuie 😀 .

► Alte informații despre produs
Exfoliantul facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub are un nume atât de lung pentru că e vorba de o gamă ce cuprinde mai multe produse. L’Oreal Paris e brand-ul, desigur, unul pe care îl iubesc, drept dovadă având multe review-uri și menționări ale lui pe blog. Smooth Sugars este o gamă de exfoliante faciale pe bază de zahăr, iar din ce știu eu până acum există 3 astfel de produse în cadrul gamei. Clear Scrub este unul dintre ele, unul dintre cele trei exfoliante faciale pe bază de zahăr de la L’Oreal Paris. Celelalte două sunt Glow Scrub și Nourish Scrub.

Personal am tenul mixt, iar din ce am citit pe net cât și pe ambalajul produsului exfoliantul pe care l-am cumpărat din gama Smooth Sugars ar fi cel mai potrivit pentru mine, datorită faptului că purifică tenul și previne apariția punctelor negre. Celelalte două variante de scrub ar fi pentru luminozitate (potrivit persoanelor cu ten cu aspect tern) și netezire & nutriție (pentru ten uscat și ten normal). Daaar, chiar dacă eu l-am luat pe cel mai potrivit tipului meu de ten, asta nu mă împiedică să le încerc pe viitor și pe celelalte două (ori măcar pe cel pentru luminozitate, Glow Scrub), asta pentru că mi-a plăcut foarte mult varianta cu kiwi și sunt curioasă cum sunt și celelalte, mai ales dacă miros la fel de yummy.

O altă veste bună în ce privește exfoliantul facial L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub este că poate fi folosit și pe buze. Particulele mici de zahăr din compoziția produsului exfoliază bine și zona aceasta a feței. Până de curând nu dădeam așa de mare importanță exfolierii buzelor, dar de când folosesc rujuri lichide mate știu că e important ca buzele să fie exfoliate din când în când, pentru a stimula circulația sângelui și totodată pentru a îndepărta celulele moarte, astfel încât rujul lichid să se aplice cât mai uniform.

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto7

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto2

exfoliant facial cu kiwi L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub foto3

L-am cumpărat pe al meu exfoliant de pe Notino.ro, că de acolo îmi fac eu cumpărăturile de fel, dar el se găsește în multe alte magazine online (precum Elefant.ro și eMag.ro) și fizice deopotrivă.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Exfoliant facial cu kiwi – L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *