Flormar pretty compact blush-on (review)

Cel mai potrivit este să existe o introducere a unui produs, după care descrierea, iar abia apoi opinia asupra lui. Dar nu mă pot abține să nu scriu încă din primele rânduri că Flormar pretty compact blush-on este blush-ul meu preferat dintre toate pe care le-am avut până în prezent.

Când mă gândesc ce supărată eram că l-am cumpărat… asta mă face să zâmbesc acum.

Flormar pretty compact blush-on coral review

Am cumpărat acest blush în grabă. Intrasem într-un complex comercial să-mi iau repede ceva de mâncare și să merg acasă. Grăbindu-mă spre ieșire, m-am oprit însă în magazinul Flormar. A fost pentru prima dată când am intrat într-un magazin Flormar. M-am uitat puțin la blush-uri pentru că tot încercam să găsesc unul într-o nuanță caldă și dulce de piersicuță. Am testat repede vreo două nuanțe și am rugat-o pe fata din magazin să-mi dea nuanța cea dulce. Habar nu am cum se numea. Am plătit repede produsul, mi-am luat plăsuța și am plecat.

Ajunsă acasă, mi-am dat seama că blush-ul meu Flormar pretty compact blush-on nu era piersicuța pe care am ales-o în magazin, ci era o nuanță mai tare, cu tentă de cărămiziu. M-am enervat că fata de la magazin mi-a dat produsul greșit, dar am știut totodată că era și vina mea că n-am verificat (de atunci, apropo, orice cumpăr verific înainte de a pleca din magazin, inclusiv dacă îmi iau o vopsea de păr, deschid cutia și verific dacă pe tub e același număr ca pe cutie). Am fost cu atât mai supărată cu cât aveam deja un blush într-o nuanță rece de coral. Ce era să fac cu încă unul? L-am pus în cutia cu produse de make-up și nici n-am vrut să mă ating de el o perioadă. Ajunsesem să fiu supărată pe produs în sine, I’m that crazy.

Într-o zi, însă, am început să-l folosesc. Și am continuat să-l folosesc. Și, treptat, nu mi-a mai plăcut niciun alt blush pe care îl aveam. Toate celelalte în comparație cu Flormar pretty compact blush-on erau fade, slab pigmentate. Așa am ajuns să realizez că produsul pe care îl cumpărasem în grabă era un super produs, iar de atunci l-am folosit vreme îndelungată (mai exact până a expirat, deci pe toată durata vieții lui 😀 ). Și mi-a plăcut atât de mult încât n-am vrut să mă despart de el niciodată, cărându-l în bagaj ori de câte ori am plecat din țară, ceea ce a dus la deteriorarea lui. Cred că nu mai e un secret modul în care sunt manevrate bagajele la aeroport. Prima oară mi s-a spart cutia, dar am lipit-o cu bandă izolieră. Apoi mi s-a crăpat blush-ul, lucru care se poate observa și în poze. Dar nimic din toate astea nu m-a determinat să renunț la el. Nu-mi era rușine că n-a rezistat călătoriilor, ci eram mândră de el că era un produs bun.

Flormar pretty compact blush-on coral review foto4

Flormar pretty compact blush-on coral review foto5

Fotografiile le-am făcut cu vreo câteva săptămâni înainte să-l arunc (înainte să expire). Știu că pare că nu prea a fost folosit, dar adevărul e că e atât de pigmentat încât e suficientă o cantitate foarte mică de produs. Uneori foloseam acest blush și pe post de fard, fiind o culoare frumoasă. Nuanța se numește Coral, pentru acelea dintre voi care vreți să o testați într-unul din magazinele Flormar. N-a fost chiar nuanța dulce de piersicuță pe care o căutam, dar nici nu pot să spun că regret asta.

Flormar pretty compact blush-on coral review foto6

Flormar pretty compact blush-on coral review foto3

Flormar pretty compact blush-on coral review foto2

Flormar pretty compact blush-on este un produs foarte bun. Datorită lui a crescut în ochii mei brand-ul Flormar și o să dau șansa și altor produse să ajungă în portfardul meu :D. Am încercat să-l caut pe net să pot să vă spun cât costă și am descoperit cu ocazia aceasta că și-a schimbat ambalajul. Prețul este de aproximativ 30 de lei, ceea ce nu e mult deloc. Singurul lucru la care sper este să nu se fi schimbat și formula odată cu ambalajul (deși, între noi fie vorba, schimbările de obicei se fac în bine).

Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *