Experiența mea cu masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven

Mai înainte de toate se cade să spun că apreciez brand-ul 7th Heaven, având produse bune pentru îngrijirea tenului. Nu este prima oară când folosesc un produs 7th Heaven însă este prima oară când nimeresc un produs de la ei cu care nu sunt pe aceeași lungime de undă, asta din cauza unui mic detaliu. Dar haideți să iau lucrurile de la început și să vă spun totul despre masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven.

masca de fata Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven

Am decis să-mi cumpăr masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven pentru că îmi place mult să încerc produse pe care nu le-am folosit înainte. Sunt un fel de make-up & beauty products junkie. Aș cumpăra zeci sau sute de produse din dorința de a le încerca și a vedea care dintre ele mi se potrivesc cel mai mult. Partea bună la acest tip de comportament este că am cu adevărat ocazia să descopăr produse grozave (și am descoperit multe până acum). Partea mai puțin plăcută este că într-o zi o să ajung în sapă de lemn la cât cheltuiesc pe produse de make-up, produse de îngrijire, tratamente faciale și corporale la salon ș.a.m.d.

Cum se prezintă masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven? Vine ambalată frumos într-un plic ce conține 20gr de produs. Nu știu cum sună pentru voi cantitatea aceasta, dar eu am ajuns la concluzia că e destul de generoasă, ajungând pentru două sau trei utilizări (ori chiar mai multe, dacă vă place să folosiți o cantitate mai mică de produs). Este sub formă de cremă foarte densă de culoare albastru deschis și se întinde ușor pe ten. Personal aplic măștile de față cu o pensulă care a fost concepută pentru fond de ten (asta mi se pare mie cea mai bună pentru aplicarea măștilor). Ca bonus, menționez că 7th Heaven este unul dintre brand-urile care nu testează produsele pe animale, ceea ce în ochii mei e un detaliu de apreciat.

Înainte de a aplica masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven trebuie curățat tenul cu apă caldă sau apă călduță, astfel încât să se deschidă porii și să absoarbă ingredientele benefice din produs atunci când îl aplicăm. După aplicare e recomandat să ne relaxăm timp de 15 minute, perioadă în care masca acționează asupra tenului. La finalul celor 15 minute, când masca este uscată sau semi-uscată pe ten, trebuie să o spălăm de pe față. Nu e specificat pe ambalaj dacă trebuie spălată de pe ten cu apă rece sau apă călduță, așa că eu am folosit rece, fiind benefică pentru a închide porii.

masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven info

Singura chestie care mie nu mi-a plăcut la această masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven a fost mirosul. Un detaliu atât de mic pentru mine contează destul de mult. Din cauza problemelor cu fierea sunt destul de sensibilă la unele mirosuri, iar masca aceasta are miros medicamentos destul de puternic. Personal nu credeam că o să rezist să o țin pe ten 15 minute, cât e recomandat pe ambalaj. Aroma se mai domolește după câteva minute, dar tot nu simt că vreau să folosesc din nou acest produs. Pe de o parte mi-e ciudă, pentru că este o mască de față foarte bună. A reușit să-mi curețe tenul în profunzime și să-l lase foarte fin. Dar mirosul unui produs, pentru mine, e un factor important.

Pentru acelea dintre voi care nu aveți un nas atât de fin și pretențios ca al meu, recomand cu drag acest produs. Masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven este chiar eficientă, adică îi recunosc meritele în ceea ce privește efectele ei asupra tenului. Eu am tenul mixt și a mers de minune, ea fiind concepută special pentru persoanele cu ten mixt și cele cu ten gras, având ca ingredient de bază nămolul cu minerale din Marea Moartă, cunoscut de foarte multă lume pentru beneficiile sale.

În concluzie, dacă aveți ten mixt sau ten gras și vreți o mască de față care să lase pielea catifelată, Dead Sea Mud Pac este o opțiune foarte bună. Pentru acelea dintre voi care sunt însă la fel de pretențioase ca mine, vă recomand să citiți și review-urile celorlalte măști de față despre care am scris până acum.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Experiența mea cu masca de față Dead Sea Mud Pac de la 7th Heaven

  1. Cred ca asta e una din variantele pe care chiar nu le-am incercat pana acum de la ei. In general nu-s pretentioasa la miros, si daca zici ca e ok la tenul mixt, mi-ar placea s-o folosesc.

    1. Da, e chiar ok și am ținut să specific asta. Adică în ciuda faptului că mie nu mi-a plăcut mirosul ei (sunt totuși sensibilă de fel la mirosuri), masca asta chiar e eficientă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *