Fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora

S-o zic pe-a dreaptă, nu prea eram eu adepta îngrijirii zonei din jurul ochilor. Nici în prezent nu pot să spun că mă dau peste cap pentru asta. Am avut însă o perioadă în care zi de zi mă uitam în oglindă și vedeam că zona din jurul ochilor nu mai e la fel de frumoasă ca înainte. Cu trecerea anilor corpul nostru produce din ce în ce mai puțin colagen și alte chestii care în mod normal ne ajută pielea să fie tânără și frumoasă. Însă ceva pierdusem pe drum de mă uitam în oglindă și nu eram mulțumită de ceea ce vedeam. Aveam cearcăne, efectiv aveam zona de sub ochi ca niște pungi ridate care nu se estompau deloc, în ciuda faptului că foloseam zi de zi cremă hidratantă. Ziua în care a trebuit să-mi fac un machiaj mai complex al ochilor și am văzut că am riduri și pe pleoape… a fost ziua în care am decis că ar trebui să îmi cumpăr un produs dedicat special îngrijirii zonei din jurul ochilor. Sunt speriată de îmbătrânirea prematură a tenului, așa că astfel am ajuns să-mi cumpăr simpaticul fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora.

Sephora Tratament hidratant pentru ochi pe baza de acid hialuronic foto1 instant anti fatigue eye moisturizer Hyaluronic acid booster

N-am căutat să-mi iau neapărat acest produs. Intrasem pe site-ul Sephora doar pentru a mă uita la tratamentele pentru zona din jurul ochilor și l-am văzut pe acesta printre cele mai ieftine. Am zis să nu mă arunc la un fluid de la Collistar, Clarins sau Estee Lauder din prima, să văd mai întâi dacă reușesc să folosesc un astfel de produs sau dacă devine unul dintre cele pe care le aplic de câteva ori și apoi le uit în cutia cu produse… Totodată, n-am vrut nici ceva din zona produselor foarte ieftine, adică vreun tratament sau fluid hidratant de vreo 10-20 de lei. Simțeam nevoia să dau banii pe ceva de la un brand în care am încredere (iar în Sephora sigur am încredere, că nu m-a dezamăgit până acum). Iată-mă, așadar, fiind deja de câteva luni posesoarea unui fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora 😀 .

Îmi place la acest produs faptul că e pe bază de acid hialuronic. Practic asta am căutat, știind că e un ingredient bun în lupta cu ridurile. Vine și într-un tub practic, din plastic, cu vârful subțire, astfel că se aplică foarte ușor și poate fi luat și în vacanță fără nicio problemă. Garantat nu există risc să se spargă nici dacă e în bagajul de cală atunci când mergem cu avionul. Ceea ce chiar e un plus, că eu am pierdut câteva produse astfel (“pierdut” adică s-au deteriorat pe drum). Tubul din plastic alb mat, la rândul lui, vine ambalat într-o cutie albă cu roz. Practic modul de prezentare este chiar frumos. În privința cantității, cei 15ml mie mi se par suficienți. Cam așa sunt produsele pentru îngrijirea ochilor în general, asta pentru că majoritatea au termen de valabilitate 6 luni de la deschidere, deci sunt puse în ambalaje mai mici ca să putem să le folosim în întregime înainte de a expira, să nu facem risipă.

Sephora Tratament hidratant pentru ochi pe baza de acid hialuronic foto2 instant anti fatigue eye moisturizer Hyaluronic acid booster

Dar produsul? Cum e produsul? Cum e acest fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora? Pe scurt – eficient! Că sigur erați nerăbdătoare să aflați verdictul 😀 . L-am folosit zi de zi vreme de o lună și am observat o îmbunătățire a aspectului zonei din jurul ochilor.

În plus, mă uitasem pe net încă de atunci la o mulțime de tutoriale să aflu care este cel mai bun mod de a aplica un astfel de produs, aflând că e recomandat să nu întindem/masăm, așa cum procedăm cu crema de față, ci să aplicăm produsul prin tapotare cu degetul inelar. În primul rând, ca să explic lucrurile, degetul inelar se folosește pentru că el exercită cea mai mică putere la tapotare, iar astfel ne asigurăm că nu apăsăm prea tare pe zona din jurul ochilor atunci când aplicăm fluidul hidratant sau orice alt tip de tratament pentru zona asta. În al doilea rând, tapotarea este metoda cea mai bună de aplicare a produsului pentru că astfel evităm întinderea ridurilor deja existente și prevenim formarea altora.

Deși acest fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora este bun și am văzut rezultatele lui, treptat am început să-l folosesc tot mai rar. Normal, m-am văzut cu sacii în căruță și am zis că-i de ajuns. Știam eu că n-o să fiu adepta folosirii cu regularitate a unui astfel de produs. Totuși n-am renunțat de tot la el. Aplic fluidul din când în când, să zicem cam o dată la trei zile, atât pe zona cearcănelor cât și puțin (foarte-foarte-puțin) pe pleoape.

Dacă știți că folosiți astfel de produse, adică pentru îngrijirea din jurul ochilor, atunci vă recomand cu drag acest fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora. Vi-l recomand totodată și acelora dintre voi care ați trecut sau treceți printr-o situație de criză de genul celei cu care m-am confruntat eu (cearcăne și riduri fine în zona ochilor apărute totuși prea devreme). E un produs bun, făcând parte din categoria celor cu preț mediu. Adică nici nu e 20 de lei, dar nici nu costă o avere. Era 66 de lei când l-am luat eu, în urmă cu câteva luni, deci ar trebui ca prețul să nu se fi schimbat prea mult între timp.

Părerea generală e că se merită. Este o achiziție pe care nu o regret, chiar dacă nu folosesc acest fluid hidratant zi de zi. Produsul este bun și m-a salvat de ochii “pufoși” și cele câteva riduri pe care le aveam (riduri care nu cred că se datorau oboselii, că în perioada aia chiar reușeam să dorm 7-8 ore pe noapte). Una peste alta, mă bucur că am putut să vă fiu de folos cu informații despre încă un produs care dă rezultate 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Fluid hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor de la Sephora

  1. Eu chiar caut mereu creme de ochi bune, sunt adepta ingrijirii acestei zone! De cand ma stiu am cearcane, si nu din cauza lipsei de somn, ci e ceva in organism, dar ajuta mult si componentele acestor produse. Eu, una, am vazut efecte atunci cand am folosit constant o crema/fluid/gel de genul.

    1. O sa mai incerc si eu altele dupa ce il termin pe acesta. Chiar ieri rasfoiam un catalog Avon si am vazut 3 produse destinate ingrijirii zonei din jurul ochilor (si toate trei aratau bine 😀 ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *