Ediție limitată >> EDT Maracuja de la Yves Rocher

editie limitata EDT Maracuja de la Yves Rocher

Când mi-am făcut card de fidelitate la Yves Rocher am completat un mic formular și am bifat că sunt de acord să primesc diferite materiale promoționale prin poștă. Astfel, din când în când primesc diferite pliante în care sunt anunțate noutățile, cât și informații privind anumite promoții la care cred că au acces doar membrii programului de fidelitate (dacă aleg să profit de o promoție de pe unul dintre pliante, la achiziționarea produselor îmi este oprit în magazin pliantul cu pricina). Ei bine, cel mai recent plic pe care l-am primit de la Yves Rocher era cu informații despre noua gamă lansată, numită Maracuja, fiind o ediție limitată de produse. Practic Maracuja de la Yves Rocher este o gamă în care se găsesc 5 produse: apă de toaletă, spray parfumat pentru păr, gel hidratant pentru corp, gel de duș și exfoliant vegetal pentru corp.

Când am mers la ședința de epilare definitivă la Nomasvello, am avut practic drum în AFI Cotroceni, astfel că am trecut inevitabil pe lângă magazinul Yves Rocher. Mi-am amintit de noua gamă de produse ce a fost lansată de curând și am intrat în magazin cu gândul de a afla cum miroase. Practic voiam doar să fiu informată, că îmi place de fel să fiu la curent cu lansările noilor produse indiferent de brand. Am luat tester-ul gelului de duș pentru a-l mirosi și… damn, I fell in love! Exact așa, n-a fost nevoie de mai mult de o secundă.

editie limitata apa de toaleta Maracuja de la Yves Rocher

Aroma produselor din gama Maracuja de la Yves Rocher este un cocktail din fructul pasiunii și ghimbir. Brand-ul descrie mixul olfactiv ca fiind un cocktail pentru o vară petrecută în inima naturii tropicale, descriere care se potrivește până în cele mai mici detalii.

După ce am mirosit gelul de duș în magazin, am decis să-mi pulverizez puțină apă de toaletă pe încheietura mâinii. Fac asta cu orice produs de tip parfum, apă de parfum (EDP) și apă de toaletă (EDT), atunci când îmi doresc să achiziționez un astfel de produs, pentru a putea verifica dacă mixul olfactiv și ingredientele fac echipă bună cu pielea mea. Știți probabil că în funcție de pH-ul pielii pe care îl avem parfumurile miros diferit. Ei bine, după ce am pulverizat pe încheietura mâinii puțină apă de toaletă Maracuja de la Yves Rocher… am mers la epilat la Nomasvello și apoi m-am mai plimbat puțin prin mall. După vreo 3 ore nu prea se mai simțea aroma pe piele, dar faptul că-mi era deja dor de ea + sentimentul de relaxare și vacanță pe care mi l-a oferit acel mix olfactiv din fructul pasiunii cu ghimbir… au fost clar factori care m-au determinat să achiziționez produsul.

M-am întors în magazin, mi-am luat de la raft o cutie cu apa de toaletă Maracuja de la Yves Rocher, am plătit-o și am plecat atât de bucuroasă de parcă îmi cumpărasem o stea de pe cer (sau un palmier de pe o plajă exotică, să fim mai în temă cu denumirea apei de toaletă 😀 ). Una peste alta, aceasta este singura apă de toaletă pe care o am, în rest fiind adepta apelor de parfum. M-a dat efectiv pe spate prin faptul că miroase a vacanță, a destinații exotice, a libertate, joacă, spirit liber…

Maracuja Eau de Toilette by Yves Rocher

De ce nu mi-am luat alt produs din gama Maracuja de la Yves Rocher dacă nu prea sunt adepta apelor de toaletă? Păi, m-am cam decis prin eliminare. Am deja acasă câteva geluri de duș, produse pentru hidratarea corpului, cât și două geluri exfoliante. Așa că a trebuit să decid între spray-ul parfumat pentru păr și apa de toaletă. Ambele erau la fel de tentante, însă mi-am pus întrebarea “Pe care dintre aceste două produse îl voi folosi mai mult?”, știind imediat și răspunsul. Când vine vorba de îngrijirea părului aleg numai produse profesionale și încerc să nu-l îngreunez, ori un spray pentru păr e mai degrabă un moft. Dacă era un spray parfumat care să fie conceput pentru protecție împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB atunci cu siguranță l-aș fi considerat util și l-aș fi cumpărat, însă fiind vorba doar de un spray parfumat pentru păr… am considerat că nu-l voi folosi prea mult și am rămas astfel cu o singură opțiune de achiziție – apa de toaletă Maracuja ♥.

EDT Maracuja de la Yves Rocher

Deși am achiziționat produsul doar de vreo săptămână, l-am folosit deja de câteva ori. O fi el apă de toletă, dar aroma e destul de intensă, astfel că e suficient să pulverizez de două-trei ori și eventual să repet aplicarea produsului după câteva ore. Totuși recipientul este de 100ml și mi se pare incomod de luat în geantă. Menționez că aceasta este singura variantă a produslui, recipient din sticlă cu o capacitate de 100ml. O modalitate practică de a avea această apă de toaletă în geantă este prin folosirea unui recipient Travalo – un produs special conceput pentru a fi încărcat cu parfum și luat cu noi în călătorii (e totuși practic și pentru a fi ținut în geantă în viața de zi cu zi). Întorcându-ne la discuția despre Maracuja de la Yves Rocher, menționez că apa de toaletă are un preț tare simpatic, costând doar 35 de lei. Gama Maracuja, nu uitați, este ediție limitată! De obicei edițiile limitate sunt disponibile doar pe durata unui anotimp.

Cu fiecare pulverizare a apei de toaletă Maracuja mă simt tot mai aproape de vacanță ^_^.

Cheers, my ladies!

One thought on “Ediție limitată >> EDT Maracuja de la Yves Rocher

  1. Cred ca are o aroma grozava. Majoritatea parfumurilor pe care le am de la YR sunt asa de delicioase! Pe asta l-am ratat, dar daca am vreodata ocazia promit sa il “gust” Sunt convinsa ca e minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *