Chrome Sweet Chrome ♥ set 3 x invisibobble original

În urmă cu mai puțin de un an mi-am cumpărat primul meu invisibobble original, produs care făcea parte din colecția specială Pink Heroes. Chiar dacă la început nu eram foarte încântată de el, folosindu-l din când în când am ajuns să-l îndrăgesc atât de mult încât mi-am dorit să-mi cumpăr și altele, eventual de culori și mărimi diferite, ca să am o gamă variată. Astfel, de curând mi-am cumpărat un set de 3 😀 . Dacă primul meu invisibobble original era bej-rosé și era special prin faptul că avea un medalion, cele 3 din setul achiziționat recent sunt transparente și au biluțe cromate la interior, formând un fel de șir metalic. Arată ca și cum ar fi un fir din aluminiu, dar sunt biluțe mici mici de tot ^_^. Modelul acesta se numește Chrome Sweet Chrome și arată astfel:

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto01

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto02

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto03

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto04

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto05

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto06

3 traceless hair rings Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome foto07

Aceste inele de prins părul au cunoscut o popularitate încă de când au fost lansate pe piață, în urmă cu câțiva ani, chiar dacă pe atunci nu erau așa de multe modele și colecții speciale ca în prezent. De când am scris articolul despre primul meu invisibobble original eu am recunoscut că prețul mi se părea cam mare și că acesta era motivul pentru care nu mi l-am cumpărat mai devreme. Dar acum, după atâta timp în care l-am folosit și am văzut beneficiile lui, am ajuns la concluzia că își merită pe deplin prețul și mi-am luat și acest set de 3 bucăți – Chrome Sweet Chrome.

Care sunt avantajele unui invisibobble original? Indiferent de colecția din care face parte, că e Time To Shine, Pink Heroes, Cheat Day, Magic Mermaid ș.a.m.d., un invisibobble original este destul de blând cu părul. Nu strânge foarte puternic părul, ceea ce înseamnă că nu provoacă dureri de cap dacă ne ținem frecvent părul strâns în coadă de cal. Cu toate acestea, chiar dacă nu e agresiv, forma lui ne ajută dacă ne place să avem coada de cal în așa fel încât să nu pară leșinată 😀 . Practic acest tip de inel pentru strângerea părului e bun chiar și atunci când vreți o coadă de tip “palmier” (dacă, de exemplu, aveți o fetiță și vreți să-i faceți o coadă mai rebelă).

Dincolo de toate aceste aspecte, invisibobble a devenit celebru pentru faptul că este the traceless hair ring, adică inelul de păr care nu lasă urme. Știți probabil că atunci când ne prindem părul pentru vreo două ore și apoi îl desfacem… de obicei rămâne o urmă inestetică în locul în care a fost prins. Cu un inel original invisibobble nu prea mai există problema asta, având forma în așa fel încât să nu strângă agresiv părul și, prin urmare, să nu rămână urmă (sau, din ce am observat eu, dacă rămâne urmă e totuși decentă, nederanjantă, care se îndreaptă în scurt timp).

Invisibobble original the traceless hair ring designed in Germany

Asta nu e tot. Nu știu din ce materiale sunt făcute aceste inele pentru prins părul, însă un alt avantaj al lor este că nu rup firele de păr. Practic părul nu se prinde de ele, nu se încolăcește în jurul lor și nici nu se înnoadă, așa cum se-ntâmplă cu elasticele clasice de prins părul. Un astfel de inel original pentru păr este un produs blând cu podoaba noastră capilară, ceea ce m-a făcut să-l îndrăgesc și să-mi achiziționez și setul de 3 despre care scriu astăzi. Și simt eu că vor mai urma și altele, că nu mă voi opri aici cu achiziționarea de astfel de inele pentru păr.

Ce model îmi place mai mult dintre Pink Heroes (primul meu invisibobble) și Chrome Sweet Chrome (setul de acum)? Păi… Pink Heroes are un medalion super drăguț și cred că va rămâne preferatul meu până când vor fi produse și alte colecții cu medalion 😀 .

Chrome Sweet Chrome face parte din colecția Time To Shine, colecție care are practic 4 culori. Mai exact, inelele sunt toate transparente, însă biluțele de la interior sunt cele care-s colorate diferit. Astfel, varianta cu biluțe cromate se numește Chrome Sweet Chrome, varianta cu biluțe aurii se numește You’re Golden, varianta cu biluțe roz este Rose Muse și varianta cu biluțe în culoarea bronzului se găsește sub denumirea de Bronze Me Pretty. Eu am o slăbiciune pentru argintiu, așa că setul cromat e ideal pentru mine :D.

Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome

Invisibobble Original Chrome Sweet Chrome set

2 thoughts on “Chrome Sweet Chrome ♥ set 3 x invisibobble original

  1. Ca să vezi! Am și eu două nebunii d-astea dar habar nu aveam că pot fi atât de populare. Până să citesc aici, nici nu le înțelegeam menirea așa de bine 😀 aproape că le abandonasem aiurea.So, thank you! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *