Balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher

Cel mai recent l-am folosit azi, în ajunul Crăciunului. Poate că zilele nu sunt atât de dulci pe cât am vrea noi să fie sau pe cât ne dăm peste cap să le facem, dar unele momente, în toată negura zilelor, reușesc să fie dulci. Dulci precum merele coapte, ca aroma eficientului balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher. Mi-am dorit atât de mult să reușesc să scriu și despre el încât acum, când mai sunt doar 25 de minute din ziua asta, din ajunul Crăciunului, eu trag cu colțul ochiului la balsamul de corp și zâmbesc că se întâmplă, că scriu despre el, despre al treilea produs care m-a cucerit din ediția de iarnă de anul acesta de la Yves Rocher.

Mie mi-e greu să spun sau să scriu despre cremele de corp că sunt bune. Mi-e greu să fac asta pentru că sunt pretențioasă în privința lor. Îmi doresc hidratare superioară fără să am pielea uleioasă sau fără să o simt grasă la atingere. Îmi doresc ca produsele să fie fără parfum sau doar subtil parfumate, fără să simt că îmi inundă nările și că mă ia cu dureri de tâmple. Îmi doresc un bun raport calitate-preț. Îmi doresc o anumită textură a produsului, astfel încât să fie plăcut la atingere. Îmi doresc și ambalaj simpatic, de la forma recipientului până la design-ul etichetei. Ei bine, acest balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher, despre care am ales să scriu astăzi, bifează toate chestiile enumerate. Pe toate.

balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher

Ediția limitată de produse a celor de la Yves Rocher de iarna asta cuprinde trei arome complet diferite: Red Apple, Golden Tea și Nuit Vanille. Eu am scris zilele trecute despre două produse din gamele astea, iar azi scriu cu bucurie despre al treilea.

Cum este acest balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher? Este o cremă alb-sidefată asemănătoare unturilor de corp, deci are consistența densă, iar textura este fină, non-grasă. Cu toate astea, efectul este de hidratare la un nivel peste medie. Uite, au trecut câteva ore de când am aplicat produsul pe picioare, iar dacă dau ușor cu mâna pe ele se simte că sunt hidratate. Și finuțe. Modul în care se simte pielea după aplicarea balsamului de corp este asemănător modului în care se simte tenul după aplicarea unui produs de uniformizare. Adică netezește, pielea fiind fină și delicată la atingere. Nu e oare asta ceea ce ne dorim de la produsele pentru îngrijirea corpului?

Balsamul pentru corp Red Apple are în compoziție unt de shea bio. Per total, peste 96% din ingredientele produsului sunt de origine naturală. Nu conține nici ulei mineral și nici parabeni.

Pomme Rouge Red Apple Yves Rocher body balm

Parfumul acestui balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher este și el interesant. Produsul miroase a mere dulci sau a mere coapte, nu reușesc exact să-mi dau seama. E o aromă subtilă, finuță, o aromă de răsfăț numai bună pentru finalul zilelor grele. Totodată, ambalajul este și el admirabil. Mi-ar plăcea să spun asta despre toate produsele pe care le folosesc, dar nu toți producătorii pun accent și pe latura asta a lucrurilor. Personal apreciez când se investește într-un produs pe toate planurile, când oamenii din spatele lui lucrează pentru a face din acel produs cea mai bună versiune a lui, iar asta înseamnă desigur și aspectul ambalajului, de la formă până la design.

Raportul calitate-preț, ei bine… Despre calitatea produsului am vorbit deja, nu prea mai e loc de alte menționări la capitolul ăsta. Prețul, însă, este chiar mai simpatic decât al produselor pe care le folosesc eu de fel pentru îngrijirea corpului. Am lăsat fițoșeniile de-o parte și am descoperit că există și produse bune la preț decent. Așadar, acest balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher costă 46 de lei și are 150ml. Nu știu cum pare pentru alte persoane, dar eu sunt obișnuită să dau ceva mai mulți bani la capitolul ăsta și n-am de fiecare dată parte de produse de nota 10. Balsamul acesta de corp, însă, e grozav! Când mă gândesc că l-am descoperit din întâmplare… ehe, lucky me 😀 .

balsam de corp Red Apple de la Yves Rocher review

Știu că bucuriile în viață ar trebui să fie altele, dar eu chiar sunt bucuroasă că am reușit să-mi rup o bucățică de timp și să scriu pe blog despre un produs pe care îl îndrăgesc și care îmi face serile frumoase și dulci. Sau poate asta-i cheia, să găsim bucuria din lucrurile mărunte, de zi cu zi.

Nu obișnuiesc să le spun oamenilor să-și cumpere și ei produsele pe care mi le cumpăr eu și pe care le îndrăgesc. Însă, cu ocazia asta, vă doresc să găsiți și voi un produs pentru hidratarea corpului care să vă mulțumească la fel cum mă mulțumește pe mine balsamul ăsta de la Yves Rocher.

Lots of hugs, my beautiful ones!
Also… Merry Christmas! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *