Magia sărbătorilor cu gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher

Simt că vin sărbătorile nu doar atunci când văd luminițe peste tot și când aud colinde pe casa scării (caz în care mă duc imediat la ușă, o deschid și mă asigur că vin colindătorii până la ultimul etaj, căci de fel ei nu prea urcă până aici). Simt că vin sărbătorile și atunci când apar prin magazine produse în ediții limitate, parfumate cu arome delicioase ale acestei perioade. Este și cazul produsului despre care vreau să scriu azi, gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher ♥.

gelul de dus exfoliant Red Apple de la Yves Rocher

Eu l-am câștigat la un concurs pe facebook, însă înainte să se întâmple asta îmi tot făcea cu ochiul ori de câte ori treceam prin AFI pe lângă magazinul Yves Rocher, dar și atunci când eram acasă și mă targeta o reclamă de pe net. Aproape că eram pe punctul de a-mi cumpăra gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher când am aflat că sunt una dintre norocoasele câștigătoare ale lui. Astfel, n-a mai fost nevoie să scot bani din buzunar pentru el, ceea ce clar m-a bucurat. Oricum de regulă sparg bani când intru într-unul din magazinele acestui brand :)). Îmi plac produsele lor, e simplu. Îmi plac de mulți mulți ani, de când primeam ofertele prin poștă și magazinele online erau aproape inexistente.

Cum este gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher? Dios mio, e minu minu!! E clar deja după modul în care mă alint când vorbesc despre el 😀 . Parfumul lui este finuț, de mere roșii, ducându-mă un pic cu gândul la ceva prăjituri cu mere (tort de mere, plăcintă cu mere). Culoarea vine în completarea aromei, fiind un gel de duș de culoare roșie, un roșu puternic, sângeriu, iar în compoziția lui sunt particule exfoliante de dimensiuni mici spre medii. Ca eficacitate aș zice că gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher curăță bine pielea și nu o agresează, deci chestiile exfoliante sunt mai delicate, iar produsul poate fi folosit zilnic (spre deosebire de alte geluri exfoliante care se folosesc o dată sau de două ori pe săptămână).

gel de dus exfoliant Red Apple Yves Rocher editie de iarna

Îmi place mult și eticheta produsului, fiind desene cu steluțe și crenguțe ca de vâsc lângă un frumos măr roșu și o vulpiță. Cu siguranță au făcut o treabă bună cei care au gândit ambalajul astfel, fiind drăguț și încadrându-se cu brio în topicul de iarnă. After all, “Red Apple” este o gamă în ediție limitată a celor de la Yves Rocher, produsele acestei game fiind disponibile doar iarna asta. Am văzut că gelul de duș (cel clasic, fără particule exfoliante) Red Apple în varianta de 400ml deja nu se mai găsește pe site. Și e abia sfârșitul primei luni de iarnă. Cam așa stă treaba cu edițiile limitate, produsele chiar se găsesc în cantitate relativ mică. Deci… dacă ați pus ochii pe gelul de duș exfoliant Red Apple de la Yves Rocher după ce ați citit aici despre el, să știți că îl puteți achiziționa doar în perioada asta.

gel de dus exfoliant Red Apple Yves Rocher

Tubul are 200ml, iar prețul întreg este de 18 lei. Ce am uitat eu să menționez mai sus, dar mi-am amintit acum, e faptul că acest gel de duș exfoliant are baza de curățare de origine vegetală, formula fiind și ușor biodegradabilă datorită acestui fapt. Totodată, ingredientele de origine naturală sunt în procent de 98%, iar parabenii lipsesc cu desăvârșire. Tubul este reciclabil și conține, la rândul lui, plastic reciclat. Pe mine mă bucură lucrul ăsta, când aud că se folosesc materiale reciclate, pentru că mă gândesc mereu cu tristețe la cât de multe gunoaie lăsăm în urma noastră.

În eventualitatea în care considerați utilă informația, eu m-am înscris în clubul Yves Rocher pentru a beneficia din când în când de reduceri pe site. Dacă vreți și voi, vă puteți înscrie aici.

Mă bucur că am avut norocul să câștig gelul de duș exfoliant din gama Red Apple. Aroma lui e perfectă pentru a încălzi starea de spirit la finalul zilelor de iarnă.

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *