Dulce relaxare cu gelul de duș Berry Bon Bon de la The Body Shop

N-am mai scris de multicel timp pe blog, dar mă revanșez acum cu un review delicios 😀 . În ciuda faptului că sunt adepta aromelor fresh și a celor florale, când s-a lansat gama Berry Bon Bon la The Body Shop m-a încercat o încântare cum mai rar se întâmplă. Bomboanele alea de pe ambalaj și culoarea de un roșu puternic a etichetelor au fost cele care mi-au luat ochii. Pentru cine nu știe (încă), The Body Shop este unul dintre brand-urile mele preferate, iar asta se întâmplă de aproape 10 ani (& still counting).

gel de dus Berry Bon Bon The Body Shop review

Îmi aduc aminte că a fost dragoste la prima vedere cu gama Berry Bon Bon de la The Body Shop. A fost lansată înainte de Crăciun, adică în urmă cu vreo 7 luni. Pe instagram am dat de informația lansării și nu m-am putut abține să nu dau share pe facebook, acolo unde sunt mai activă momentan, împărtășindu-mi bucuria și cu alte fete care știu că îndrăgesc brand-ul britanic de cosmetice & produse pentru îngrijire. Trebuie să fi avut ceva karma bună acumulată, pentru că Valentina, una dintre verișoarele mele, mi-a comandat un set întreg de produse din gama Berry Bon Bon și mi le-a făcut cadou de sărbători. Nici nu pot exprima în cuvinte bucuria mea, cam așa a fost situația. Iar m-a făcut să mă simt datoare față de ea 😀 .

O bucățică din timpul meu de azi o dedic exclusiv gelului de duș Berry Bon Bon din setul primit. Adică o să vă povestesc de ce este un gel de duș grozav și cum, din nou, mă simt norocoasă că îl am. Nu știu exact dacă se mai găsește, e posibil să fi fost ediție limitată, de iarnă. Dar dacă vreodată mai apare prin magazinele The Body Shop să știți că e de cumpărat.

Pentru mine, cele câteva minute dedicate dușului reprezintă momentul de relaxare al zilei. Din acest motiv îmi place să mă răsfăț cu geluri de duș cu arome minunate. Câteodată las pur și simplu apa să curgă și încerc să nu mă gândesc la nimic, ca și cum ar fi o ploaie torențială ce pune la respect toată zarva din mintea mea.

Gelul de duș Berry Bon Bon este o relaxare dulce. Este un gel dens, roșu-sârgeriu, cu aromă de acadele, merișoare, afine, zmeură și alte fructe de pădure. Deși eu sunt pasionată de aromele fresh și cele florale, Berry Bon Bon-ul acesta m-a fermecat din prima clipă. E atât de yummy aroma încât ar putea fi confundat cu un topic de fructe de pădure. Dar, vă rog, luați aminte că nu este comestibil :D, ci a fost conceput doar pentru uz extern, cu scopul de a curăța corpul de praf, transpirație ș.a.m.d.

gel de dus Berry Bon Bon The Body Shop

gel de dus Berry Bon Bon The Body Shop shower gel review

gel de dus Berry Bon Bon The Body Shop forever against animal testing

M-aș bucura să descopăr printre voi, cei/cele care mă citiți, alte persoane la fel de pasionate de geluri de duș și produse pentru îngrijirea corpului în general, măcar să știu că nu sunt singura cu o rotiță un pic într-o parte :)). Mbun, cu ocazia asta știți că gelurile de duș sunt o idee bună de cadou pentru mine.

Dacă aș putea, aș implementa pe ecran o chestie care să vă ajute să vă dați seama de aroma gelului de duș Berry Bon Bon. Cam atât de bine miroase! Chiar dacă mai am doar vreun sfert de produs în tub, pentru mine nu-i bai, pentru că am și celelalte produse din set și o să mă pot bucura în continuare de aroma asta dulce & relaxantă.

The Body Shop are multe multe produse interesante și, chiar dacă Berry Bon Bon este o ediție limitată și sunt șanse mici să se mai găsească pe undeva, sunt sigură că o să găsiți un sortiment care să vă placă. Preferatele mele de la ei sunt Pink Grapefruit și Moringa, în eventualitatea în care intrați într-un magazin de-al lor și nu știți ce să mirosiți prima oară ^_^.

P.S.: Vale, îți mulțumesc din nou, pentru a nu știu câta oară, pentru super cadoul pe care mi l-ai făcut! I love it!! ♥

2 thoughts on “Dulce relaxare cu gelul de duș Berry Bon Bon de la The Body Shop

    1. Au cei de la The Body Shop o tehnică de parfumare a produselor, că mai toate sunt yummy ♥.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *