Săpun lichid Zara Home White Jasmine – merită banii sau nu?

De regulă nu fac genul ăsta de aroganțe, adică nu prea cumpăr de la Zara Home pentru că în viziunea mea multe produse au prețurile nejustificat de mari. Însă trec pragul magazinului atunci când sunt în Afi Cotroceni și o aștept pe Alexandra să mergem la o cafea sau pe Roxana să termine ședința la epilat. Mi-am luat până acum câteva chestii drăguțe de la Zara Home, dar achizițiile obișnuiau să fie chestii de folosit pe termen lung, de exemplu tacâmuri și prosoape (care, apropo, sunt grozave!). Însă la partea de consumabile nu m-am băgat. Mi-era drag să verific aromele lumânărilor parfumate, ale odorizantelor de cameră cu bețe de bambus sau ale săpunurilor lichide, însă nu cumpăram astfel de chestii de la ei. Până acum. M-a corupt produsul despre care am decis să scriu azi – săpun lichid Zara Home White Jasmine.

Sapun lichid Zara Home White Jasmine

Eram în zona cu produse pentru baie și mi-a sărit în ochi White Jasmine (în traducere este iasomie albă). E o aromă delicată, feminină, dar și puternică. Iasomia, de regulă, îmi place și ca notă olfactivă în ape de parfum (de exemplu Givenchy Ange ou Demon Le Secret 2009 și Armani Acqua di Gioia, două dintre preferatele mele). Săpunul lichid pe care tocmai îl descoperisem m-a cucerit imediat, astfel că i-am verifcat prețul, 22,90 lei, iar apoi am decis că nu e chiar atât de mare încât să îl pun înapoi pe raft, ci îl pot cumpăra. În fond, o vreme mi-am tot luat săpun lichid de la Sephora, când aveau în colecția brand-ului tuburile acelea sub formă de bilă (Lagoon era favoritul meu), iar prețul era 20 de lei. Deci ce-mi sunt 3 lei în plus în ce-l privește pe cel de la Zara Home? Merge, mai ales când aroma e minunată.

Sapun lichid Zara Home White Jasmine - liquid hand wash

Sapun lichid Zara Home White Jasmine - liquid hand wash review

Sapun lichid Zara Home White Jasmine pret

Sunt mai degrabă genul de fată care mă răsfăț cu produse de igienă și îngrijire pe care mi le doresc mult de tot, decât genul care să spargă mulți bani pe haine (aici merg pe ideea că am deja destule 😀 , cam cade șifonierul pe mine, iar unele abia dacă le-am purtat o dată sau de două ori).

Și… cum e al meu săpun lichid Zara Home White Jasmine? Dincolo de faptul că aroma e minunată, adică feminină și delicată deopotrivă, îmi place că are consistența nici prea lichidă, dar nici prea densă, plus faptul că parfumul rămâne ceva vreme pe mâini. Totodată, de fel apreciez săpunurile lichide cu recipient transparent, ca să știu exact când se termină și totodată să pot să văd eu produsul (pe viitor plănuiesc să scriu și despre alte săpunuri lichide pe care le îndrăgesc și veți vedea că majoritatea sunt în tub transparent, deci cam am un fix cu chestia asta). În ceea ce privește gramajul e vorba de cantitatea standard, adică 250ml. Nu cred că brand-urile de genul acesta fac produse de igienă și îngrijire în cantități mai mari.

Per ansamblu sunt atât de mulțumită de acest săpun lichid Zara Home White Jasmine încât iau în calcul ca pe viitor să îl ofer cadou alături de alte produse care îmi plac. În viziunea mea cadourile utile, mai ales între prietene, sunt cele mai ok (un fel de “goodie baskets”).

Sapun lichid Zara Home White Jasmine - liquid hand wash -

M-am uitat și pe site-ul brand-ului să văd toate aromele pe care le au la săpun lichid. Am descoperit că nu merge să dau search, că-mi apare cum că n-ar fi disponibil vreun astfel de produs (indiferent dacă e scris cu sau fără diacritice). Dar am căutat apoi prin categoriile disponibile de produse și cumva am reușit să găsesc săpunurile lichide de mâini. Am mai pus ochii pe câteva, dar o să știu exact dacă mi se potrivesc doar după ce le miros un pic în magazin, când mai am drum prin zonă. Royal Garden, Soft Cashmere, Jasmine Chic și Red Berries – cam astea sunt potențialele viitoare achiziții 😀 .

Nu știu dacă sau cât de mult se simte, dar mă bucur de acest săpun lichid de parcă cine știe ce aș fi descoperit :)). Ei bine, mi se întâmplă uneori și cu alte produse, cam asta e una dintre pasiunile mele, să descopăr chestii minunate.

Sapun lichid Zara Home White Jasmine review

Într-o oarecare măsură sper că v-am stârnit și vouă curiozitatea și veți da o șansă unui astfel de săpun lichid pe viitor.

Lots of hugs, my beautiful ones!

2 thoughts on “Săpun lichid Zara Home White Jasmine – merită banii sau nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *