Testat, folosit, îndrăgit ► corectorul FIT ME Maybelline New York

O baghetă magică pentru a face cearcănele să dispară complet și zona de sub ochi să fie mai luminoasă, coșurile să pară că n-au existat niciodată, ca și cum ar fi fost șterse cu Photoshop, iar cele câteva alunițe să se teleporteze într-un alt univers… well, that would really be great! Dar astea-s filme în capul meu, așa că fac și eu ceea ce pot, îmi cumpăr tot felul de corectoare cu care să șterg de pe față orice nu-mi convine. Sau cu care să sper să șterg de pe față orice nu-mi convine, pentru că nu toate sunt atât de bune pe cât îmi doresc eu. Totuși, corectorul FIT ME Maybelline New York este unul dintre acele produse pe care le îndrăgesc pentru faptul că își fac treaba și nu mă dezamăgesc.

Corector FIT me Maybelline New York si alte produse de make-up

Cum am ajuns să cumpăr simpaticul corector FIT ME? Ehe, poveste lungă… Am să-ncerc totuși să fac un rezumat al ei, știind că timpul e prețios. Dezamăgită de multe corectoare pe care le-am avut în trecut, am decis să nu mai comand de pe net un alt produs, să nu mai fac experimente, ci să merg în magazine să testez oricâte corectoare e nevoie până când simt că dau de cel potrivit. Nu era o perioadă tocmai bună financiar, așa că n-am putut să bag mâna în buzunar și să iau celebrul corector de la MAC, prin urmare am mers într-un magazin unde am găsit produse de la mai multe brand-uri și am început să le testez pe mână. Unul, două, trei… până am testat 12 corectoare lichide. Asta e consistența care-mi place mie cel mai mult, fiind ușor de aplicat și ușor de tapotat cu beauty blender-ul. După ce am testat 12 corectoare am ajuns la concluzia că sunt mulțumită de acoperirea pe care o are corectorul FIT ME Maybelline New York și astfel am decis să-l cumpăr. Nu mai știu cât costă, dar sigur e sub 50 de lei, deci preț rezonabil.

Corector FIT me Maybelline New York

Corector FIT me Maybelline New York review

De când am început să îl folosesc și până în ziua de azi, când mai am în tub doar pentru câteva aplicări, m-am bucurat că am fost fată deșteaptă și am făcut achiziția asta. Nu m-a dezamăgit nici măcar o singură dată. Este un corector lichid cu acoperire mare, camuflând cu brio cearcănele în perioadele în care nu dorm suficient și mă stresez prea mult, totodată camuflând bine și coșurile din “perioada lunii”. L-aș fi cumpărat și recomandat și dacă era mai scump, cam atât de mulțumită sunt de el. Ba chiar mai mult, aș putea zice, având în vedere că mi-am luat și pudra FIT ME și pe viitor intenționez să încerc și fondul de ten din aceeași gamă (unul din ele, că am văzut că există 3 tipuri de fond de ten FIT ME – cremos, matifiant sau tip stick).

Ce-mi mai place la corectorul FIT ME Maybelline New York în afară de faptul că e lichid, are acoperire bună și nu m-a dezamăgit niciodată? Îmi place prețul, că e accesibil și pot să-l mai cumpăr fără să fac gaură în buget (așa cum o să se întâmple când o să-mi iau corectorul de la MAC, pe care îmi doresc tare tare mult să-l încerc, în calitate de beauty & make-up junkie). Îmi mai place mult și ambalajul, tubul fiind paralelipipedic, iar eu având o slăbiciune pentru liniile drepte, preferându-le în detrimentul celor curbe (valabil cam pentru multe alte chestii, inclusiv design interior, deco, accesorii etc.). E plăcut că e și transparent recipientul și văd exact cât produs mai am, iar aplicatorul este în genul celor de la gloss-urile de buze, deci imediat aplic produsul oriunde e nevoie, fără bătăi de cap. Mai ușor de atât nu cred că se poate, e recipientul ideal (pentru mine, că nu știu alte persoane ce preferințe au 😀 ).

corectorul FIT ME Maybelline New York nuanta 15 fair

corectorul FIT ME Maybelline New York nuanta 15

Nuanța pe care o am eu la corector este 15 Fair. Ca să vă faceți o idee, am tenul deschis la culoare, cu subton neutru. Totuși susțin că cel mai bine când vă alegeți corector, pudră sau fond de ten este să le testați înainte, fiind o mulțime de magazine în care există testere. Apoi, după ce vedeți exact nuanța care vi se potrivește, puteți să le cumpărați de oriunde vreți (de exemplu poate ați primit cu ocazia aniversării un voucher cadou pe un anumit site unde există și produse de make-up, gen eMAG.ro și Notino.ro).

Mă bucur mult că am descoperit corectorul FIT ME Maybelline New York și îl țin minte ca fiind unul dintre chestiile care au meritat banii și care merită să fie cumpărate din nou. O să vă mai scriu și despre alte descoperiri, deci stați cu ochii pe aici 😀 .

Până una alta vă las cu o îmbrățișare mare de tot și sper să aveți o zi cu mult soare! Eu nu-s deloc prietenă cu frigul :D.

One thought on “Testat, folosit, îndrăgit ► corectorul FIT ME Maybelline New York

  1. :)) mie imi place frigul maxim! e vremea in care ma simt in elementul meu 😀 corectorul asta nu l-am incercat, momentan am ceva de la boys n berries, dar nu-mi place c a e in borcanel, urasc genul asta de ambalaje. totusi, il salveaza faptul ca acopera cat am nevoie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *