Super set de rujuri lichide: NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease (+SWATCH)

Personal nu sunt o împătimită a produselor pentru buze. Adică îmi cumpăr un ruj o dată la nu-știu-cât-timp, îl folosesc de maxim 10 ori și apoi îl abandonez în sertarul cu produse. Puține sunt cazurile în care chiar mi se pune pata pe un ruj, fie el lichid sau solid/clasic. Ei bine, nu știu să zic exact ce a fost în mintea mea când am comandat setul de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease. Câta numele are 😀 , oh boy… Cert este că avea ceva aparte și citisem un pic pe net despre faptul că rujurile din acest set sunt în format mini. Cred că asta a făcut click în mintea mea, faptul că puteam să folosesc de câteva ori fiecare ruj și poate se termina repede setul, fără să mai fac risipă (ca în majoritatea cazurilor).

set de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease foto1

Am comandat setul NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease pe la începutul lunii noiembrie, adică în urmă cu mai puțin de 3 luni. În tot acest timp, relativ scurt, am folosit mai mult de jumătate din cele 12 mini rujuri lichide, ceea ce e fantastic pentru mine. Nu mă așteptam să fiu atât de deschisă ideii de a purta pe buze majoritatea nuanțelor din set. O să vă arăt în cadrul acestui material și cum arată pe buze unele dintre nuanțe 😀 .

Sunt câteva aspecte care îmi plac foarte mult la rujurile din setul NYX. Prima chestie e faptul că aplicatorul are o formă aparte, care ajută la aplicarea ușoară a produsului. A doua constă în faptul că rujurile sunt foarte pigmentate, astfel că e suficient un singur strat pentru a arăta bine. În plus, toate nuanțele au un luciu foarte frumos, glossy. Încă un aspect care îmi place mult la rujurile din setul NYX e faptul că miros a mentol (similar gumelor de mestecat) și implicit oferă o ușoară senzație răcoritoare buzelor. Pentru mine e o bucurie că le-am descoperit, chiar dacă pe alocuri încă încerc să-mi dau seama cum de am cumpărat eu un set cu atât de multe rujuri :D.

set de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease foto2

set de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease foto3

Toate cele 12 nuanțe ale mini rujurilor din setul NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease se găsesc de cumpărat și separat, în variantă normală de gramaj. Practic acestea mici din set au 2,7ml fiecare. Cele standard ca gramaj nu știu exact cât au, am tot căutat pe net și n-am reușit să găsesc, însă cel mai probabil îmi voi comanda nuanța mea preferată și o să aflu atunci gramajul exact.

Acum, ca să ajung la partea cea mai interesantă…

Cele 12 nuanțe din setul de rujuri lichide NYX sunt:
1. Dexter
2. Brick Road
3. Last Frontier
4. Dream Escape
5. Motel Dreams
6. Leatherette
7. Decadent
8. Undercover Babe (nuanța mea preferată ♥)
9. On The Hunt
10. Steam
11. Grind
12. Voodoo Lily

Swatch-uri cu nuanțele pe care le-am folosit până acum:

swatch ruj lichid NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease nuantele Dexter - Brick Road - Motel Dreams - Leatherette

swatch ruj lichid NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease nuantele Decadent - Undercover Babe - Voodoo Lily

(Dacă nu uit, pe măsură ce le folosesc și pe celelalte o să îmi fac câte un selfie și adaug aici swatch-uri și cu ele. Sau poate o să am într-o zi prea mult timp liber 😀 și vă arăt într-o serie de poze cum vin și restul nuanțelor.)

Nuanța mea preferată, așa cum am scris și mai sus, este Undercover Babe. N-am avut până acum vreun ruj sau gloss în nuanța asta, ca un fond de ten cu subton rece. Nici nu cred că mi-aș fi cumpărat vreodată o astfel de nuanță de ruj. Cert este că având-o în set mi-am oferit ocazia de a testa cum îmi stă cu ea și a fost dragoste la prima purtare ♥. Rujul lichid nu există la gramaj standard pe site-ul Notino.ro, de unde mi-am luat setul și de unde îmi iau majoritatea produselor de make-up și îngrijire, însă l-am căutat și prin alte magazine online și până la urmă am dat de el și o să mi-l cumpăr.

Sunt frumi și alte nuanțe din set, însă doar Undercover Babe îmi place într-atât de mult încât să cumpăr rujul și separat. Pentru că știu sigur că nuanța aceasta o voi folosi des, deci e o (viitoare) investiție calculată.

set de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease foto4

set de rujuri lichide NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease foto5

Setul NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease m-a costat 120 de lei. Nu știu dacă între timp s-a mai modificat prețul, dar din punctul meu de vedere e super ok. Practic ar costa 10 lei fiecare mini ruj lichid, ceea ce e ok fiind vorba de un brand profesional. Pe de altă parte, dacă tot mi-am făcut temele, am aflat cât costă și rujul lichid la gramaj standard – aproximativ 36 de lei -, și am decis să notez informația asta aici ca să vă faceți cât de cât o idee (iar ca nume îl găsiți astfel: NYX Professional Makeup Slip Tease Full Color Lip Lacquer). Și, cine știe, poate nu vreți să luați setul și ați pus deja ochii pe o singură nuanță.

Pentru mine aceste rujuri nu sunt primele produse NYX pe care le folosesc. Mai am un gloss, un creion de ochi, un fard mono pentru pleoape și un tuș lichid roz ?. Și în mod sigur nu sunt nici ultimele, pentru că sunt super mulțumită de calitatea pe care o oferă acest brand.

Ar mai fi de menționat încă o chestie. Love Lust Disco este o colecție mai mare a celor de la NYX, cuprinzând nu doar rujuri lichide, ci și farduri de pleoape, blush-uri și iluminatoare. O parte dintre aceste produse le puteți vedea aici.

Pe final… Sper că review-ul meu de azi vă este util, fie că plănuiți să cumpărați un cadou pentru cineva, fie că vreți să vă răsfățați chiar voi cu niște super rujuri lichide. Eu încerc să îmi fac timp să scriu despre cât mai multe produse care îmi plac mult.

Lots of hugs, my beautiful ones! ?

P.S.: Mă intriga de ceva vreme ideea de a încerca un ruj verde, chiar înainte de a-mi cumpăra setul despre care am scris azi. Am testat și nuanța verde (On The Hunt) din set, mi s-a părut interesantă și ciudățică deopotrivă, însă n-am făcut selfie. O să încerc să fac data viitoare când folosesc nuanța asta, pinky promise. Sunt de părere că uneori chiar e bine să încercăm și chestii noi, să mai ieșim din zona aia de confort despre care se tot vorbește :D.

2 thoughts on “Super set de rujuri lichide: NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease (+SWATCH)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *