Simpaticul gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher ♥

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și am realizat că, spre deosebire de alți ani, nu simt. Nu simt magia care mă cuprindea în trecut în preajma acestei sărbători, emoțiile pe care le aveam de când pășeam în luna decembrie, entuziasmul cu care făceam liste de cadouri de prin septembrie și apoi le cumpăram treptat și le împachetam frumos. Nu mai simt nimic din toate astea. Nici măcar căldură din partea celor din jur. Singurul moment când zâmbesc în sinea mea e când cobor și când urc scările de la mine de la bloc și trec pe la etajul 1, unde e o coroniță din brad cu instalație pe ea ce licăre în mai multe culori. Îmi amintește de Crăciunuri mai luminate și mai calde. Una dintre puținele bucurii care mi-au rămas, totuși, sunt colecțiile special lansate de sărbători de brand-urile mele preferate. M-am bucurat să văd trei game noi la Victoria’s Secret (Magic shine, Diamond sky și Secret dreamer), alte câteva sortimente noi la The Body Shop, cât și noutățile de la Yves Rocher. Iar astăzi scriu cu drag despre simpaticul gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher ♥.

gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher - The Dore

M-am tot învârtit în jurul noutăților pe care le vedeam la brand-urile mele preferate luna asta, majoritatea fiind ediții limitate care sunt fabricate doar un sezon și apoi gata, la revedere cu ele. E și cazul produselor de la Yves Rocher. S-au lansat gamele Red Apple și Golden Tea, cât și gama premium Nuit Vanille. Eu am mai multe produse din primele două sortimente menționate și mi-ar plăcea tare mult să scriu câte un material despre fiecare dintre cele care m-au cucerit cel mai mult. Simpaticul gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher s-a nimerit să mă cucerească atât de mult încât să-l păstrez în baie. Aveam deja alte două geluri de duș începute, iar pe acesta voiam doar să-l folosesc o dată sau de două ori, cât să văd cum e, după care să-și aștepte rândul până le termin pe celelalte. Ei, sigur că da. Siiiigur…

A rămas în baie.

L-am folosit zi de zi de când e acolo.

Am apucat totuși să-i fac câteva poze frumușele foc, așa ca el, înainte de a începe să folosesc serios din el. Cum de m-a cucerit sau ce e special la el? S-a nimerit ca acest gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher să facă parte din categoria olfactivă pe care eu o prefer – fresh. E o aromă care mă duce cu gândul la un ceai din plante pe terasa unei cabane de la munte, de undeva din pustietate. Inițial testasem crema de mâini în magazin, din aceeași gamă, Golden Tea, dar parcă nu mirosea așa, era aroma de ceai mai concentrată la ea. Gelul de duș, ei bine, este o combinație mai fresh.

Și prețul e și el decent, adică 15 lei pentru tubul de 200ml. Având în vedere că Yves Rocher este un brand cu produse vegetale fabricate în Franța, prețul chiar e decent. Iar varianta de tub de 400ml costă 19 lei parcă. Costa, cu verbul la trecut, că nu știu dacă se mai găsește pe undeva. Cam așa e cu edițiile limitate, se duc repede. Și e abia decembrie, deci abia au fost lansate produsele astea.

Ce altceva îmi mai place la acest gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher? Nu a fost reinventată roata, deci nu vă așteptați să spun că e un produs revoluționar. Mie, personal, îmi place că miroase bine, că are tubul transparent și văd exact produsul, că arată bine ambalajul, că face spumă suficientă și că are preț decent. Dacă vă plac aromele fresh, chiar e de încercat! You will not regret it.

Produsul conține extract din ceai (în parfum) și apă de albăstrele bio. Nu are în compoziție nici etoxilați și nici parabeni, iar peste 98% din ingrediente sunt de origine naturală. Flaconul este reciclabil și conține plastic reciclat (felicitări celor de la Yves Rocher pentru faptul că își aduc contribuția la reutilizarea plasticului). Chiar și produsul în sine, gelul de duș adică, are o formulă ușor biodegradabilă. Cam astea ar fi câteva motive în plus pentru care minunatul gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher merită banii.

gel de duș Golden Tea de la Yves Rocher - The Dore review

Ne auzim curând. Eu sper chiar foarte curând, pentru că îmi doresc să scriu despre cel puțin încă un produs din edițiile astea limitate. Acum, cât încă se mai găsesc câteva dintre ele. Pentru că dacă m-aș trezi să scriu despre ele prin februarie sau martie și cineva dintre voi ar vrea să le încerce… nu cred că ar mai fi șanse să se găsească nici în magazinele din mall și nici pe site-ul brand-ului.

P.S.: Dacă luați din când în când produse de la Yves Rocher, puteți să vă înscrieți în Club la adresa yves-rocher.ro și beneficiați de oferte speciale. Și eu sunt înscrisă. Obviously 😀 .

Lots of hugs, my beautiful ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *