Review ► șampon și mască de păr L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair

Prima perioadă în care am folosit produse profesionale pentru păr la domiciliu au fost ultimii doi ani de liceu, vreme în care mă decoloram la fiecare două luni și, cum văzusem că părul decolorat e greu de îngrijit, investeam din când în când în produse de calitate. Pe atunci foloseam Londa Professional. Cu puținele, foarte puținele economii pe care le avem pe atunci, din bani pe care-i primeam de ziua mea de la mai multe rude. Apoi am renunțat la blond și n-am mai simțit nevoia să cumpăr produse profesionale. Dar la un moment dat, cred că în urmă cu vreo 4 ani, am primit cadou un set format din șampon și mască de păr L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair. Și din punctul acela lucrurile s-au schimbat complet.

Deși aveam părul natural, folosirea șamponului și a măștii din gama Serie Expert de la L’Oréal Professionnel a fost o adevărată încântare pentru părul meu. Firele de păr erau mai moi, mai strălucitoare și mai elastice. Îmi era drag de părul meu și detaliul acesta aparent mic mi-a sporit încrederea de sine. Aveam un păr care arăta și se simțea frumos. Era astfel. Și am știut atunci că o să vreau să-mi cumpăr numai produse profesionale pentru păr, că nu mai vreau să mă întorc la cele pe care le cumpăram din supermarket-uri.

sampon profesional L'Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair

Șamponul L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair este conceput pentru a hrăni intens părul uscat, cât și pentru a repara și a netezi cuticula. Părul devine suplu, strălucitor și ușor de coafat. Ce am observat eu încă de la primele utilizări a fost faptul că nu a mai fost nevoie să folosesc peria de păr, podoaba capilară așezându-se singură fără să se mai încurce.

Produsul acesta are la bază Cuti Liss System – vitamina B6 revitalizantă, proteine active din ceramide care reconstruiesc firul de păr. Sincer, chiar este un șampon cu efect benefic asupra părului, fie el natural, vopsit ori chiar decolorat. Am continuat să-l folosesc vreme îndelungată, nu doar atunci când aveam părul natural, astfel că știu că este un produs bun pentru mai multe tipuri de păr, cu diferite niveluri de degradare. Este practic un șampon pentru nutriția părului, ce-i conferă acestuia un boost de sănătate, vitalitate, strălucire, exact chestiile de care avem nevoie într-un prezent în care praful și poluarea fac parte din viața de zi cu zi.

Tubul de șampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair de 250ml costă aproximativ 32 de lei, însă dacă îl încercați și vă place, să știți că varianta la tub de 1500ml este mai avantajoasă, costând în jur de 100 de lei în prezent. Șamponul acesta, indiferent de gramaj, poate fi găsit pe site-uri precum Elefant și Aoro. Există chiar o mulțime de sortimente, în funcție de tipul de păr.

sampon L'Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair

review sampon L'Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair

Masca de păr din aceeași gamă, L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair, a fost și ea un element cheie în îngrijirea părului. Practic cele două produse dau randament mai bun atunci când sunt folosite împreună, ambele lucrând pentru a hrăni în profunzime părul uscat și pentru a-i reda sănătatea. Vorbesc la trecut despre acest produs pentru că am terminat de curând ultimul tub pe care-l aveam, de aceea în fotografia de mai jos el este gol (practic acesta fiind motivul pentru care l-am fotografiat numai dintr-o parte) :D.

Masca de păr L’Oréal Professionnel Serie Expert Intense Repair are textură groasă, iar parfumul este plăcut, specific produselor care se folosesc în saloane, fiind în fond un produs profesional. Se găsește atât în variantă mică, la tub de 250ml, cât și în variantă mare, de 500ml. Prețurile pot fi comparate aici și aici. Are la bază aceleași ingrediente pe care le conține și șamponul, numai că este concentrația mai mare și textura mai groasă a produsului, ceea ce-l face să fie mai hrănitor pentru păr.

masca de par L'Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair

Aceste două produse profesionale se numără printre cele care mi-au mers cel mai bine, astfel că le-am recomandat cu drag ori de câte ori am avut ocazia. În plus, am prins astfel încredere în produsele L’Oréal Professionnel, achiziționând și alte tipuri de produse pentru păr de-a lungul timpului de la acest brand. Ba chiar am fost așa de mulțumită de șampon și de mască încât am decis să-i fac cadou unei persoane dragi un astfel de set. Practic dacă eu am avut ocazia să descopăr aceste două produse prin intermediul unui cadou în urmă cu vreo 4 ani, m-am gândit că ar fi o idee grozavă să ofer și eu, la rândul meu, un astfel de set unei persoane dragi. Poate cu ocazia asta brand-ul a mai câștigat un consumator, iar acum grupul nostru e chiar mai mare ^_^.

De-a lungul timpului am întâlnit multe alte persoane care foloseau produse pentru păr L’Oréal Professionnel din gama Serie Expert, iar toate erau la fel de încântate cum eram și eu (și sunt în continuare). Chiar sunt curioasă dacă în urma acestui articol cineva va decide să încerce aceste produse și va ajunge să aibă aceeași părere despre ele. Cu toată sinceritatea spun că n-am auzit până acum de vreo persoană care să nu fie mulțumită de gama de produse Serie Expert.

Cred că voi continua să mai ofer astfel de cadouri, fiind în opinia mea unele dintre cele mai inspirate. Utilitatea e cheia, ori de câte ori vorbesc eu de cadouri 😀 . Iar șamponul și masca de păr, pentru orice persoană de sex feminin, cred că se încadrează aici, fiind produse utile. Utile și grozave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *