Părerea mea despre crema de corp Nivea Soft

Am să sar peste introducere și am să scriu direct ce m-a surprins cel mai mult la crema de corp Nivea Soft, pentru că e un detaliu care contează. M-a surprins faptul că m-a determinat să las deoparte alte creme de corp și să o folosesc în întregime. Practic mai am în recipient cam pentru 3 utilizări, dar eu ajung în punctul acesta cu foarte puține creme de corp, pentru că la majoritatea când ajung la jumătatea tubului simt că m-am săturat/plictisit (fie de aromă, fie de textură) și simt nevoia de schimbare. Cu crema de corp Nivea Soft n-a existat să mă plictisesc și nici nu a apărut nevoia de schimbare, ceea ce pentru mine înseamnă mult.

crema de corp Nivea Soft review

Experiența de utilizare pe o perioadă îndelungată mă face să plasez produsul în topul celor pentru îngrijirea corpului. Și, să ne înțelegem, de regulă dau banii pe Victoria’s Secret, The Body Shop, Sephora și Bottega Verde – acestea fiind 4 dintre brand-urile mele preferate. Iată cum Nivea a reușit să ajungă cu un produs pentru îngrijirea corpului în topul preferințelor mele. Kudos!

Cum am ajuns să am crema de corp Nivea Soft?
Am primit-o cadou de la mama prietenului meu, ea știind că sunt pasionată de aproape tot ce înseamnă produse cosmetice ^_^. Și-s bucuroasă că mi-a oferit-o, pentru că eu nu cred că o cumpăram dacă o vedeam în magazinele online din care îmi iau de obicei produse (Notino.ro și Elefant.ro).

Cum este crema de corp Nivea Soft?
Are exact textura clasică a unei creme de corp, adică nici subțire ca o loțiune, dar nici densă ca un unt de corp. O cremă hidratantă non-grasă, lejeră (soft, cum îi spune și numele 😀 ), de culoare albă, care reușește cu brio să hrănească pielea după fiecare duș și în orice alt moment în care simțim nevoia de hidratare, având ulei de jojoba și vitamina E în compoziție. Este parfumată finuț, acesta fiind un alt aspect pe care-l apreciez la ea, pentru că de ceva vreme nu prea mai suport aromele olfactive puternice, ci sunt mai degrabă adepta acestora mai delicate.

crema de corp Nivea Soft cu ulei de jojoba si vitamina E

crema racoritoare Nivea Soft pentru corp ten si fata

Ce am aflat despre cremă abia pe ultima sută de metri?
Acum, când mai am foarte puțin din ea și am decis că merită să-i fac review și să afle și alte persoane despre ea, a trebuit să-i fac poze ca să am cu ce să ilustrez review-ul. Și am văzut, abia în timp ce o fotografiam, concentrându-mă și pe detaliile de pe ambalaj, că pe ea scrie “Face | Body | Hands”. Păi dacă știam vedeam eu din timp că este și pentru față, în mod sigur o foloseam și pe post de cremă de față. Am mai avut eu o cremă care mi-a plăcut mult și era tot multifuncțională (față și corp), cea de la CeraVe. Mno, acum asta e, dacă n-am fost atentă de la început… Am ajuns să o folosesc doar pe corp (picioare, brațe și câteodată și abdomen).

Asta nu e singura surpriză pe care am avut-o pe ultima sută de metri. Am căutat crema pe net ca să văd exact cum se numește și eventual să citesc informații suplimentare astfel încât să le pot compara cu experiența mea de utilizare. Și, ce credeți? Peste tot pe net ea apare cu titlul “cremă răcoritoare Nivea Soft”. Răcori… ce? N-am știut și nici n-am băgat de seamă pe tot parcursul utilizării 😀 , iar din acest motiv nici nu m-am referit la ea ca fiind o cremă răcoritoare.

Tot acum, pe final, am descoperit că se găsește și la tub, nu doar în recipient rotund cu capac filetabil. Varianta la tub are 75ml și costă 15 lei. Varianta în recipient rotund se găsește cu gramaje diferite, după cum urmează: 50ml (11 lei), 100ml (17 lei), 300ml (25 lei). Dacă între timp se schimbă prețurile, luați în calcul data publicării review-ului meu :D, cât și faptul că adaosul comercial diferă de la un magazin la altul.

Mă bucur că am avut ocazia să descopăr crema de corp Nivea Soft și mai ales că am folosit-o în întregime. Mă bucur și că am reușit să scriu un pic despre ea, azi, pe blog, pentru că este un produs cu un raport excelent calitate-preț. Dacă ați încercat-o deja sau dacă o veți încerca pe viitor, vă aștept cu drag impresiile în secțiunea de comentarii.

Lots of hugs, my beautiful ones! ?

One thought on “Părerea mea despre crema de corp Nivea Soft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *